aposporis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ποδήλατο Γυμναστικής Σπαστό VIKING μεταχειρισμένο. Αγορασμένο το 2013. Έχουν κοπεί οι ιμάντες από τα πετάλ και το κοντέρ παίζει ανάλογα τα κέφια του. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου (Αιγάλεω) λόγω μεγέθους. Σειρά προτεραιότητας με post και μετά pm για να το δω. Spoiler Έφυγε! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από aposporis 1 1
Masamune Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, aposporis said: Χαρίζεται ποδήλατο Γυμναστικής Σπαστό VIKING μεταχειρισμένο. Αγορασμένο το 2013. Έχουν κοπεί οι ιμάντες από τα πετάλ και το κοντέρ παίζει ανάλογα τα κέφια του. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου (Αιγάλεω) λόγω μεγέθους. Σειρά προτεραιότητας με post και μετά pm για να το δω. Hide contents Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
panosfl22 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στις 10/12/2018 στις 10:46 ΠΜ, mourgolukos είπε atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 Παρελαβα και ευχαριστώ πολύ!
haris_216 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δίνεται διπλή πρόσκληση με ποτό για απόψε (22:30) για τον Κωστή Μαραβέγια (Άνοδος Live Stage). Κερδισμένο από ραδιοφωνικό σταθμό αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να πάω. Αν κάποιος ψήνεται εκφράζει ενδιαφέρον εδώ και του στέλνω όνομα (και αν θέλει και το σχετικό sms στο κινητό). Όλα αυτά μέχρι περίπου τις 2:00 το μεσημέρι σήμερα αφού μετά, λόγω διάφορων υποχρεώσεων, είναι μάλλον απίθανο να μπω στο φόρουμ και να δω μηνύματα. 2 2
maxdore217 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δίνεται διπλή πρόσκληση με ποτό για απόψε (22:30) για τον Κωστή Μαραβέγια (Άνοδος Live Stage). Κερδισμένο από ραδιοφωνικό σταθμό αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να πάω. Αν κάποιος ψήνεται εκφράζει ενδιαφέρον εδώ και του στέλνω όνομα (και αν θέλει και το σχετικό sms στο κινητό). Όλα αυτά μέχρι περίπου τις 2:00 το μεσημέρι σήμερα αφού μετά, λόγω διάφορων υποχρεώσεων, είναι μάλλον απίθανο να μπω στο φόρουμ και να δω μηνύματα. Ενδιαφέρομαι
haris_216 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Ενδιαφέρομαι Στάλθηκε pm 36 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δίνεται διπλή πρόσκληση με ποτό για απόψε (22:30) για τον Κωστή Μαραβέγια (Άνοδος Live Stage). Κερδισμένο από ραδιοφωνικό σταθμό αλλά τελικά δεν θα μπορέσω να πάω. Αν κάποιος ψήνεται εκφράζει ενδιαφέρον εδώ και του στέλνω όνομα (και αν θέλει και το σχετικό sms στο κινητό). Όλα αυτά μέχρι περίπου τις 2:00 το μεσημέρι σήμερα αφού μετά, λόγω διάφορων υποχρεώσεων, είναι μάλλον απίθανο να μπω στο φόρουμ και να δω μηνύματα. Δόθηκε στον maxdore217. Ελπίζω να περάσει όμορφα 1
serdakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Παρελαβα την κουταρα απο τον Kostas.karras και ευχαριστω πολυ! 1
mourgolukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μετά από ακυρώσεις που έπεσαν, τα πράγματα πάνε στους επόμενους οπότε οι χρήστες ALXNKS, SERDAKIS, FUEL7, DR.LO, kai CRYBAL να επικοινωνησουν μαζί μου για παραλαβή των προιόντων Logitech m150 wireless mouse πιθανότατα λειτουργικό, δεν έχει στικάκι όμως για να το δοκιμάσω Λάμπα εξόδου κινδύνου, θέλει μπαταρία για να δουλέψει - kontina - Alxnks θήκες κινητού καινούριες για LG G3 Ipbone 6+ kai Galaxy S6 atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 1 σακούλα διάφορα ασύρματα τηλέφωνα άγνωστης λειτουργικής κατάστασης- Tigergreg - FUEL7 1 samsung galaxy s3 με σπασμένη οθόνη - FUEL7 1 Glofish x800 λειτουργικό με θήκη - Tigergreg - LLLEFTERIS - FUEL7 χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ - odystam - serdakhs - dr.lo - panosfl22- kontina Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ - kontina - dr.lo - polog40 - LLLEFTERIS - odystam PCI-E Riser 12cm x16 se x16 - odystam - serdakis - LLLEFTERIS motherboard 775 asus p5vd2-mx αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras motherboard 775 MSI ms7258 αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras ένα Σιντί του γνωστού τραγουδιστή Αλέξη Κωνσταντάκη (γείτονας και μου το έδωσε, προσωπικά δεν ΄ήξερα ότι τραγουδάει όποιος θέλει, με κάνα ψιλό τον βάζω και το υπογράφει κιολας με την απειλή ότι θα του κλείσω τα καλοριφέρ) και φτάνουμε στις κάρτες: 1. GTX 470 -mpitzi91 2. GTX 550ti -georgeps21 3. AMD 6950 -Vassilis24 4. GTX 260 - odystam - Crybal 5. 8800 GT 512 - kostas.karras Επιλαχόντες για την πρώτη "ελευθερη" κάρτα με ραντομ σειρά - Crybal - beastιe74 - polog40 - serdakis Συγχαρητήρια στους τυχερούς λοιπόν, καλή τύχη την επόμενη φορά στους άτυχους Τα πράγματα με μπλε είναι ακόμα διαθέσιμα, κρίμα να πάνε στον κάδο Επίσης χαρίζεται λαπτοπ fujitsu amilo l7200 σχοδόν κομπλέ, χωρίς δίσκο και βίδες, το είχα πάρει από έδω και δεν πρόλαβα ποτέ να ασχολήθώ να δω τι έχει. Fujitsu Esprimo 5730E με επεξεργαστή ε4500 χωρίς ανεμιστηράκια μνήμες και δισκο. Αντικαταστάθηκε από νέο στο σαλόνι, μετά από καιρό που πήγα να το δουλέψω δεν μου πόσταρε, δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται. Ισχύουν τα γνωστά 2
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα 3 χειριστηρια η καρτα 260 και η καλωδιοταινια προεκταση ειναι στην κατοχη μου οποτε στειλτε μου πμ για την παραλαβη τους. Αν ειναι δυνατον αυριο που θα ειμαι ολη μερα σπιτι. 1.GTX 260 Crybal 2.PCI-E Riser 12cm x16 se x16 serdakis 3.χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ serdakhs ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ ΠΑΙΔΕΣ..... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από tigergreg
mourgolukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Tα 3 χειριστηρια η καρτα 260 και η καλωδιοταινια προεκταση ειναι στην κατοχη μου οποτε στειλτε μου πμ για την παραλαβη τους. Αν ειναι δυνατον αυριο που θα ειμαι ολη μερα σπιτι. 1.GTX 260 Crybal 2.PCI-E Riser 12cm x16 se x16 serdakis 3.χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ serdakhs 4.Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ dr.lo ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ ΠΑΙΔΕΣ..... Γρηγόρη μου του 360 το χειριστήριο το έχω εγώ, τα άλλα που σου είχα φέρει είναι του ΠΣ3 και για υπολογιστή σαν ανταλλακτικά 1
tigergreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Γρηγόρη μου του 360 το χειριστήριο το έχω εγώ, τα άλλα που σου είχα φέρει είναι του ΠΣ3 και για υπολογιστή σαν ανταλλακτικά Α ΟΚ! Αυτα κανει η ασχετοσυνη. Οποτε τα δινω και τα 3 στον σερδακις?
mourgolukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Α ΟΚ! Αυτα κανει η ασχετοσυνη. Οποτε τα δινω και τα 3 στον σερδακις? Ναι αγορίνα
doctor2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Μετά από ακυρώσεις που έπεσαν, τα πράγματα πάνε στους επόμενους οπότε οι χρήστες ALXNKS, SERDAKIS, FUEL7, DR.LO, kai CRYBAL να επικοινωνησουν μαζί μου για παραλαβή των προιόντων Logitech m150 wireless mouse πιθανότατα λειτουργικό, δεν έχει στικάκι όμως για να το δοκιμάσω Λάμπα εξόδου κινδύνου, θέλει μπαταρία για να δουλέψει - kontina - Alxnks θήκες κινητού καινούριες για LG G3 Ipbone 6+ kai Galaxy S6 atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 1 σακούλα διάφορα ασύρματα τηλέφωνα άγνωστης λειτουργικής κατάστασης- Tigergreg - FUEL7 1 samsung galaxy s3 με σπασμένη οθόνη - FUEL7 1 Glofish x800 λειτουργικό με θήκη - Tigergreg - LLLEFTERIS - FUEL7 χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ - odystam - serdakhs - dr.lo - panosfl22- kontina Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ - kontina - dr.lo - polog40 - LLLEFTERIS - odystam PCI-E Riser 12cm x16 se x16 - odystam - serdakis - LLLEFTERIS motherboard 775 asus p5vd2-mx αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras motherboard 775 MSI ms7258 αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras ένα Σιντί του γνωστού τραγουδιστή Αλέξη Κωνσταντάκη (γείτονας και μου το έδωσε, προσωπικά δεν ΄ήξερα ότι τραγουδάει όποιος θέλει, με κάνα ψιλό τον βάζω και το υπογράφει κιολας με την απειλή ότι θα του κλείσω τα καλοριφέρ) και φτάνουμε στις κάρτες: 1. GTX 470 -mpitzi91 2. GTX 550ti -georgeps21 3. AMD 6950 -Vassilis24 4. GTX 260 - odystam - Crybal 5. 8800 GT 512 - kostas.karras Επιλαχόντες για την πρώτη "ελευθερη" κάρτα με ραντομ σειρά - Crybal - beastιe74 - polog40 - serdakis Συγχαρητήρια στους τυχερούς λοιπόν, καλή τύχη την επόμενη φορά στους άτυχους Τα πράγματα με μπλε είναι ακόμα διαθέσιμα, κρίμα να πάνε στον κάδο Επίσης χαρίζεται λαπτοπ fujitsu amilo l7200 σχοδόν κομπλέ, χωρίς δίσκο και βίδες, το είχα πάρει από έδω και δεν πρόλαβα ποτέ να ασχολήθώ να δω τι έχει. Fujitsu Esprimo 5730E με επεξεργαστή ε4500 χωρίς ανεμιστηράκια μνήμες και δισκο. Αντικαταστάθηκε από νέο στο σαλόνι, μετά από καιρό που πήγα να το δουλέψω δεν μου πόσταρε, δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται. Ισχύουν τα γνωστά Καλησπερα αν το laptop ειναι διαθεσιμο και στέλνεις με ελτά με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ.
barman_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Αν περισσέψει κάρτα και γίνεται αποστολή Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι
kwstas_pap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 4:45 ΜΜ, Doubt είπε Μου έχουν ξεμείνει κι εμένα κάτι ρετρό μνήμες και αισθάνονται ανεπιθύμητες 2 X 512 & 2 X 256 DDR Δυστυχώς δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% για τη λειτουργία τους γιατί δεν έχω που να τις δοκιμάσω. (παραλαβή από Αιγάλεω αν ενδιαφέρεται κάποιος) Ευχαριστώ τον χρήστης Doubt για την μνήμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις