tigergreg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω τον φιλο paulidis για τον κωδικο εκπτωσης στην ασφαλεια αυτοκινητου HELLAS DIRECT. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε Χαριζεται Full tower akasa . Παραλαβη α, πατησια. Πρωτα ποστ μετα πμ. Δηλωνω.Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, serdakis είπε Δηλωνω.Ευχαριστω Πάρε και κανέναν φίλο σου μαζί γιατί θέλει μπράτσα το ρημάδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Πάρε και κανέναν φίλο σου μαζί γιατί θέλει μπράτσα το ρημάδι... Aυτο μολις του εγραφα, οτι ειναι βαρυ. Το πηρα απο την αποθηκη να το παω στο αμαξι και ενιωσα λιγο 😋 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε βαρη Βαρη ή Πατήσια τελικά; (grammar police here ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Βαρη ή Πατήσια τελικά; (grammar police here ) Wow, κατσε να το διορθωσω 9 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Aυτω εγκω γραψει, ειναι βαρυ. 😂 Ευχαριστω για την παρατηρηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, fmarkos είπε Πάρε και κανέναν φίλο σου μαζί γιατί θέλει μπράτσα το ρημάδι... Ισχυει,χαχαχ. Ειναι στιβαρο το ατιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: - GamePro τεύχη: #58, #66 - LG GSA-4163B DVD-RW λευκό (μη λειτουργικό, αυστηρά για πειραματιμούς) - Λάμπα Philips Eco Classic Incandescent 2800k E27 70w 1200lm - Λάμπες Philips Incandescent E27 40w (2 τεμάχια) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από iPnos Προσθήκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, orfibous είπε 1. 2x512ΜΒ PC2-3200S-333 http://prntscr.com/kooegz 2. 1x512ΜΒ PC2-5300S-555 3. Scanner Trust Direct Webscan 19200, συμβατό ΜΟΝΟ με XP, πιθανά να είναι μη λειτουργικό, ( κάνει κάτι περίεργα η λάμπα όταν πάω να σκανάρω ). Όποιος το πάρει θα του στείλω και τα Drivers. Το έτρεχα σε VM στα Windows 10. Αθήνα Κέντρο κατα προτίμηση Παγκράτι και διπλανές περιοχές / μετρό ευαγγελισμός. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Πρώτα εδώ και μετά πμ. καλημέρα με ενδιαφέρουν οι μνήμες, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μου έχουν ξεμείνει κι εμένα κάτι ρετρό μνήμες και αισθάνονται ανεπιθύμητες 2 X 512 & 2 X 256 DDR Δυστυχώς δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% για τη λειτουργία τους γιατί δεν έχω που να τις δοκιμάσω. (παραλαβή από Αιγάλεω αν ενδιαφέρεται κάποιος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μου έχουν ξεμείνει κι εμένα κάτι ρετρό μνήμες και αισθάνονται ανεπιθύμητες 2 X 512 & 2 X 256 DDR θα με ενδιέφεραν, όχι για χρήση αλλά για τη ρετρολαγνεία μου περισσότερο, χαχαχα, οπότε αν δε τις θέλει κάποιος φίλος να της χρησιμοποιήσει μου λες να σου στείλω πμ να κανονίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Doubt είπε Μου έχουν ξεμείνει κι εμένα κάτι ρετρό μνήμες και αισθάνονται ανεπιθύμητες 2 X 512 & 2 X 256 DDR Δυστυχώς δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% για τη λειτουργία τους γιατί δεν έχω που να τις δοκιμάσω. (παραλαβή από Αιγάλεω αν ενδιαφέρεται κάποιος) ωωωωωω φίλε ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ.. θέλω μία ..ΟΠΟΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ για να την κουμπώσω σε έναν ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ laser printer!.. Δεν έβρισκα (στο τσάμπα δηλαδή γιατί δεν αξίζει να αγοράσω για το ερείπιο κάτι που αξίζει περισσότερα από τον ίδιο τον εκτυπωτή!) Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kwstas_pap είπε ωωωωωω φίλε ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ.. θέλω μία ..ΟΠΟΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ για να την κουμπώσω σε έναν ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ laser printer!.. Δεν έβρισκα (στο τσάμπα δηλαδή γιατί δεν αξίζει να αγοράσω για το ερείπιο κάτι που αξίζει περισσότερα από τον ίδιο τον εκτυπωτή!) Στέλνω PM. ΟΚ Άλλος με πανάρχαιο laser printer? 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε θα με ενδιέφεραν, όχι για χρήση αλλά για τη ρετρολαγνεία μου περισσότερο, χαχαχα, οπότε αν δε τις θέλει κάποιος φίλος να της χρησιμοποιήσει μου λες να σου στείλω πμ να κανονίσουμε! Αν δεν φύγουν ως Κυριακή ή όσες μείνουν τέλος πάντων, δικές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geram Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά μόλις άλλαξα toner στον HP 1006 παλιό αλλά τίμιο laser εκτυπωτή μου αυτός χάλασε. To χρειάζεται κανείς το toner; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, geram είπε Παιδιά μόλις άλλαξα toner στον HP 1006 παλιό αλλά τίμιο laser εκτυπωτή μου αυτός χάλασε. To χρειάζεται κανείς το toner; Είναι το 435Α για τυχον ενδιαφερομενους (έχω και αυτόν τον εκτυπωτή κ το ξέρω). Κυκλοφορεί επίσης και με άλλους κωδικους και για άλλες εταιρείες αν δεν απατώμαι Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις