giannis234 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 7:36 ΜΜ, tornado είπε χαριζεται πλυντηριο πιατων indesit με προβλημα, το δινω γιατι δεν θελω να πληρωσω το κοστος επισκευης. ενδεικτικη φωτο και μοντελο εδω https://e-xydas.gr/eley8era/dsg-051-eu/indesit/werODc6m3cvlX3u Εχει βλαβη και χαριζεται σε καποιον που σκεφτεται να το επισκευασει. Το κοστος επισκευης ειναι περιπου 160 ευρω - χρειαζεται αλλαγη η πλακετα. Κατα τα αλλα, το πλυντηριο ειναι σε αριστη κατασταση και μεχρι να χαλασει, οτι εβαζες μεσα τα εκανε λαμπικο. Παρέλαβα και ευχαριστώ το μελος tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Παρελαβα το μικτή από τον φίλο @mourgolukos και τον υπερευχαριστω. Ετοιμαζομαι και εγώ για giveaway πριν δώσει εμένα η γυναίκα μου σε σκλαβοπάζαρο που δε χωράμε πια στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Παρελαβα το μικτή από τον φίλο @mourgolukos και τον υπερευχαριστω. Ετοιμαζομαι και εγώ για giveaway πριν δώσει εμένα η γυναίκα μου σε σκλαβοπάζαρο που δε χωράμε πια στο σπιτι ενδιαφέρομαι απο τώρα (είτε για τα πράγματα είτε για σένα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kwstas_pap είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ DELL LATITUDE D820... Μαζί με το docking station Χωρίς ram / χωρίς hdd Δεν φτιάχνεται με τίποτα.. (κατεστραμμένη mobo)... Για ανταλλακτικά είναι οκ (οθόνη/dvdrw/keyboard)... Στείλτε μήνυμα.. Περιοχή Ν.Σμύρνη, πλησίον γηπεδου ποδοσφαίρου.. Καλησπέρα με ενδιαφερει το docking station.Δεν ενδιαφερομαι για το λαπτοπ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Fuel7 διευκρινιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, giannis234 είπε Παρέλαβα και ευχαριστώ το μελος tornado ευχομαι να πλενεται πιατα για αρκετα χρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 έχουμε και λέμε: τα παρακάτω πήγαν σε κληρώσεις λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος. Η σειρά των ονομάτων που τα είχαν ζητήσει βρίσκεται ενημερωμένη εδώ και παρακατω είναι η σειρά των ονομάτων που βγήκαν με τυχαίο αριθμό στο GOOGLE. Logitech m150 wireless mouse πιθανότατα λειτουργικό, δεν έχει στικάκι όμως για να το δοκιμάσω Λάμπα εξόδου κινδύνου, θέλει μπαταρία για να δουλέψει - kontina - Alxnks θήκες κινητού καινούριες για LG G3 Ipbone 6+ kai Galaxy S6 atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 1 σακούλα διάφορα ασύρματα τηλέφωνα άγνωστης λειτουργικής κατάστασης- Tigergreg - FUEL7 1 samsung galaxy s3 με σπασμένη οθόνη - FUEL7 1 Glofish x800 λειτουργικό με θήκη - Tigergreg - LLLEFTERIS - FUEL7 χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ - odystam - serdakhs - dr.lo - panosfl22- kontina Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ - kontina - dr.lo - polog40 - LLLEFTERIS - odystam PCI-E Riser 12cm x16 se x16 - odystam - serdakis - LLLEFTERIS motherboard 775 asus p5vd2-mx αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras motherboard 775 MSI ms7258 αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras ένα Σιντί του γνωστού τραγουδιστή Αλέξη Κωνσταντάκη (γείτονας και μου το έδωσε, προσωπικά δεν ΄ήξερα ότι τραγουδάει όποιος θέλει, με κάνα ψιλό τον βάζω και το υπογράφει κιολας με την απειλή ότι θα του κλείσω τα καλοριφέρ) και φτάνουμε στις κάρτες: 1. GTX 470 -mpitzi91 2. GTX 550ti -georgeps21 3. AMD 6950 -Vassilis24 4. GTX 260 - odystam 5. 8800 GT 512 - kostas.karras Επιλαχόντες για την πρώτη "ελευθερη" κάρτα με ραντομ σειρά - Crybal - beastιe74 - polog40 - serdakis Συγχαρητήρια στους τυχερούς λοιπόν, καλή τύχη την επόμενη φορά στους άτυχους ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ παρακαλουνται να επικοινωνίσουν μαζι μου για να κανονίσουμε την παραλαβή των πραγμάτων. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας εντός 3 ημερών, τα πράγματα θα πάνε στον επόμενο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Χαρίζεται λευκό ψυγείο Candy, 1,5μ ύψος, πλάτος < 60 εκ. (λειτουργεί από τέλη 2002). Λόγικά έχει πρόβλημα με τον Θερμοστάστη καθώς και μετά από αποψύξεις και ρύθμιση του θερμοστάτη, στην συντήρηση πάγωνε σχεδόν τα πάντα. Περιοχή, κέντρο Θεσσαλονίκης. Όσο πιο άμεσα γίνεται καθώς πιάνει χώρο μέσα στο σπίτι. Αν δεν το χρειαστεί κάποιος, Πάρασκευή πάει για ανακύκλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χαρίζεται το πολυμηχάνημα της φωτογραφίας, σε sexy λευκό χρώμα, γιατί βαρέθηκα να το βλέπω στην άκρη να περιμένει πιθανή ανάσταση του και πήρα άλλο σε άψογη κατάσταση πέρα από το error που βγάζει και δε το αφήνει να δουλέψει (δεν αναγνωρίζει την κεφαλή του) αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ή το θέλει για ανταλλακτικά, με χαρά έρχεται στο χώρο μου στο Μαρούσι και το παραλαμβάνει Παρακαλώ μη μου ζητάτε αποστολές, δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος ούτε η διάθεση πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από kakofonixx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoA1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kakofonixx είπε χαρίζεται το πολυμηχάνημα της φωτογραφίας, σε sexy λευκό χρώμα, γιατί βαρέθηκα να το βλέπω στην άκρη να περιμένει πιθανή ανάσταση του και πήρα άλλο σε άψογη κατάσταση πέρα από το error που βγάζει και δε το αφήνει να δουλέψει (δεν αναγνωρίζει την κεφαλή του) αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ή το θέλει για ανταλλακτικά, με χαρά έρχεται στο χώρο μου στο Μαρούσι και το παραλαμβάνει Παρακαλώ μη μου ζητάτε αποστολές, δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος ούτε η διάθεση πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά πμ Έχεις ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Να ευχαριστήσω και απο εδω τον theoritiko για το παιχνιδι και το εξάρτημα... Θα εκτιμηθεί πολυ την περίοδο των γιορτών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 7:42 ΜΜ, theoritikos είπε Κάνω γενική εκκαθάριση στο σπίτι γιατί δεν χωράω με τόση σαβούρα Το καλώδιο είναι φορτιστής από nintendo ds lite Επίσης, έχω και ένα router zte της otenet που ξέχασα να βάλω φώτο. Συνάντηση στο σταθμό Άγιο Ιωάννη Κόμικς, παιχνίδι και φορτιστής δόθηκαν. Τα υπόλοιπα είναι ακόμα διαθέσιμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpitzi91 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζεται Δίσκος SATA για δοκιμές γιατί κάνει "τακ τακ"HITACHI 160GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, theoritikos said: Κόμικς, παιχνίδι και φορτιστής δόθηκαν. Τα υπόλοιπα είναι ακόμα διαθέσιμα Παρέλαβα κι ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapoios Akuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζεται θήκη σιλικόνης "κασέτα style" για Samsung Galaxy S2 και θήκη bookcase για Samsung Galaxy Note 3 Αθήνα κέντρο, συνάντηση μέγαρο Μουσικής 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfibous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα το USB από Crybal. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις