Doubt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, gamer73 είπε υπαρχει το ρουτερ? Μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, theoritikos είπε Κάνω γενική εκκαθάριση στο σπίτι γιατί δεν χωράω με τόση σαβούρα Το καλώδιο είναι φορτιστής από nintendo ds lite Επίσης, έχω και ένα router zte της otenet που ξέχασα να βάλω φώτο. Συνάντηση στο σταθμό Άγιο Ιωάννη με ενδιαφέρουν τα δύο κόμιξ, είμαι κοντά σχετικά, οπότε ενημερώστε με αν έρθει η σειρά μου. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Silenzio είπε με ενδιαφέρουν τα δύο κόμιξ, είμαι κοντά σχετικά, οπότε ενημερώστε με αν έρθει η σειρά μου. ευχαριστώ. Περιμένω απάντηση από άλλα μέλη. Αν δεν τα πάρουν αυτοί, είναι δικά σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, δωροεπιταγή-κωδικός 15 ευρώ για αγορές άνω των 100 ευρώ από τα Media Markt. Μόνο αν κάποιος έχει σκοπό να αγοράσει κάτι σχετικά άμεσα, καθώς ΜΑΛΛΟΝ ο κωδικός είναι προσωπικός, οπότε θα πρέπει να μου πει τι θέλει και να το βάλω εγώ παραγγελία από το account μου, με παράδοση στη διεύθυνση που θα μου πει ή στο κατάστημα της επιλογής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Doubt είπε Netfaster IAD 2 ADSL for PSTN, με λογότυπο HOL, σχεδόν αμεταχείριστο, στο κουτί του και με πλήρη παρελκόμενα. και USB wifi adapter NETGEAR WG111v3. Ίσως υπάρχει κάπου και το δισκάκι του, Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι ΟΚ. Πηρα το στικακι ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 χαρίζω μπαρα ηχείο usb Logitech s00041, δεν υπάρχει το καλώσιο ρευματος, παραλαβή από Χαλανδρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HILL.K είπε χαρίζω μπαρα ηχείο usb Logitech s00041, δεν υπάρχει το καλώσιο ρευματος, παραλαβή από Χαλανδρι ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 39 minutes ago, HILL.K said: χαρίζω μπαρα ηχείο usb Logitech s00041, δεν υπάρχει το καλώσιο ρευματος, παραλαβή από Χαλανδρι Αν δεν κάτσει με το φιλο πανω, θα το ήθελα εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 παρελαβε ο Στρατος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, HILL.K είπε παρελαβε ο Στρατος! Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζεται το εικονιζόμενο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ DELL LATITUDE D820... Μαζί με το docking station Χωρίς ram / χωρίς hdd Δεν φτιάχνεται με τίποτα.. (κατεστραμμένη mobo)... Για ανταλλακτικά είναι οκ (οθόνη/dvdrw/keyboard)... Στείλτε μήνυμα.. Περιοχή Ν.Σμύρνη, πλησίον γηπεδου ποδοσφαίρου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redfield Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kwstas_pap είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ DELL LATITUDE D820... Μαζί με το docking station Χωρίς ram / χωρίς hdd Δεν φτιάχνεται με τίποτα.. (κατεστραμμένη mobo)... Για ανταλλακτικά είναι οκ (οθόνη/dvdrw/keyboard)... Στείλτε μήνυμα.. Περιοχή Ν.Σμύρνη, πλησίον γηπεδου ποδοσφαίρου.. Καλησπέρα , εάν δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου. Καλησπέρα , χαρίζονται τα παρακάτω : HP Scanjet 4p (scanner A4 με σύνδεση SCSI). Ανάβει αλλά δεν έχω κάρτα SCSI για δοκιμή. Compaq DESKPRO (με επεξεργαστή PENTIUM 2 λειτουργικός, κάνει POST, και μπαίνει στα windows που έχει περασμένα). Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να κάνω αποστολές . Αθήνα (απευθύνθηκα και στο μουσείο πληροφορικής αλλά είναι σύγχρονα για τα δεδομένα τους) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Redfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kwstas_pap είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ DELL LATITUDE D820... Μαζί με το docking station Χωρίς ram / χωρίς hdd Δεν φτιάχνεται με τίποτα.. (κατεστραμμένη mobo)... Για ανταλλακτικά είναι οκ (οθόνη/dvdrw/keyboard)... Στείλτε μήνυμα.. Περιοχή Ν.Σμύρνη, πλησίον γηπεδου ποδοσφαίρου.. Καλησπέρα, δηλώνω ενδιαφέρον για το Dell Μπορεί να γίνει αποστολή με δικά μου έξοδα βεβαίως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 1:50 ΜΜ, LPFATHER είπε Δοθηκε τελικα στο μελος @Doubt Κρατημενα για το μελος @Fuel7 Κρατημενες για το μελος @bitbox Νεα πραγματα που χαριζονται Θηκη για samsung galaxy j5 15 χρωματος μαυρη σε πολυ καλη κατασταση Θηκη για samsung galaxy j5 16 χρωματος λευκη σε μετρια κατασταση εξωτερικα 2 χειριστηρια για ps2 αγνωστης λειτουργικοτητα (μαλλον ΜΗ λειτουργικα αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος) σε μετρια κατασταση εμφανισιακα ( δεν εχουν σπασιματα απλως κυριως εχουν βρωμιες) Παραλαβη απο Αθηνα - Καματερο Συνεννοηση μεσω Π.Μ. Τα χειριστηρια δοκιμαστηκαν και τελικα ΔΕΝ ειναι λειτουργικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 7:42 ΜΜ, theoritikos είπε Κάνω γενική εκκαθάριση στο σπίτι γιατί δεν χωράω με τόση σαβούρα Το καλώδιο είναι φορτιστής από nintendo ds lite Επίσης, έχω και ένα router zte της otenet που ξέχασα να βάλω φώτο. Συνάντηση στο σταθμό Άγιο Ιωάννη Έχεις PM, με ενδιαφέρει κυρίως ο φορτιστής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις