Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, orfibous είπε Θα με ενδιέφερε να το κοιτάξω. Δικο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/11/2018 στις 6:29 ΜΜ, LPFATHER είπε belkin usb wireless adapter f5d8053 λειτουργικη Δοθηκε τελικα στο μελος @Doubt Στις 13/11/2018 στις 6:29 ΜΜ, LPFATHER είπε Pro 2011 για ps3 άριστο με manual και εξωφυλλο χωρις θηκη Κρατημενα για το μελος @Fuel7 Στις 13/11/2018 στις 6:29 ΜΜ, LPFATHER είπε 10 θηκες για ps2 Κρατημενες για το μελος @bitbox Νεα πραγματα που χαριζονται Θηκη για samsung galaxy j5 15 χρωματος μαυρη σε πολυ καλη κατασταση Θηκη για samsung galaxy j5 16 χρωματος λευκη σε μετρια κατασταση εξωτερικα 2 χειριστηρια για ps2 αγνωστης λειτουργικοτητα (μαλλον ΜΗ λειτουργικα αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος) σε μετρια κατασταση εμφανισιακα ( δεν εχουν σπασιματα απλως κυριως εχουν βρωμιες) Παραλαβη απο Αθηνα - Καματερο Συνεννοηση μεσω Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζεται ηλεκτρικό κασταβίδι B&D με τον φορτιστή του. Δεν με είχε βολέψει οπότε και πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του σε ένα συρτάρι και σίγουρα χρειάζεται σίγουρα αλλαγή μπαταριών. Πέρνει ΑΑ επαναφορτιζόμενες αν θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Με ενδιαφέρει, όχι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά για πρακτικούς εφόσον του βάλω μπαταρία 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Με ενδιαφέρει, όχι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά για πρακτικούς εφόσον του βάλω μπαταρία 😛 Καλύτερα παρτο εσυ γιατι εγω θα καθυστερήσω στην παραλαβη. Μιας και εισαι και πιο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, serdakis είπε Καλύτερα παρτο εσυ γιατι εγω θα καθυστερήσω στην παραλαβη. Μιας και εισαι και πιο κοντα Δίπλα είμαι Εγώ θα μπορέσω - λογικά - Δευτέρα να το παραλάβω (ή αύριο) , μιας και είμαι λίγο κρυωμένος και το τελευταίο που θα ήθελα, είναι να κολλήσω τον Δημήτρη! Δήλωσες όμως πρώτος ενδιαφέρον, συνεπώς δεν ξέρω αν είναι σωστό να το παραλάβω εγώ (for whatever reason). Ας αποφασίσει ο Δημήτρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Με ενδιαφέρει, όχι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά για πρακτικούς εφόσον του βάλω μπαταρία 😛 ΟΚ, tommy, δικό σου. O @serdakis παραχωρησε την θέση του. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Επειδή το είχα κι εγώ το κατσαβίδι, δε νομίζω να παίρνει ΑΑ. Ενσωματωμένη είναι η μπαταρία του. To είχα πάει σε έναν μπαταριά πριν χρόόόόόνια και μου τις είχε αλλάξει τις μπαταρίες πάντως. (θα το άνοιγα να επιβεβαιώσω αλλά φοβούμε τί θα βγεί από μέσα 😛 ) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, LPFATHER said: Δοθηκε τελικα στο μελος @Doubt Κρατημενα για το μελος @Fuel7 Κρατημενες για το μελος @bitbox Νεα πραγματα που χαριζονται Θηκη για samsung galaxy j5 15 χρωματος μαυρη σε πολυ καλη κατασταση Θηκη για samsung galaxy j5 16 χρωματος λευκη σε μετρια κατασταση εξωτερικα 2 χειριστηρια για ps2 αγνωστης λειτουργικοτητα (μαλλον ΜΗ λειτουργικα αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος) σε μετρια κατασταση εμφανισιακα ( δεν εχουν σπασιματα απλως κυριως εχουν βρωμιες) Παραλαβη απο Αθηνα - Καματερο Συνεννοηση μεσω Π.Μ. Καλησπέρα στέλνω pm για τα χειριστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dpolal είπε To είχα πάει σε έναν μπαταριά πριν χρόόόόόνια και μου τις είχε αλλάξει τις μπαταρίες πάντως. (θα το άνοιγα να επιβεβαιώσω αλλά φοβούμε τί θα βγεί από μέσα 😛 ) Εάν δε με απατά η μνήμη μου επειδή έχω το ίδιο και του τις είχα βγάλει πριν πολλααααα χρόνια ήταν όντως ψιλόστάνταρ διάσταση. Προσωπικά το έχω ακόμα αλλά του έχω βάλει σπιράλ και κρέμεται πάνω από τον πάγκο και το τροφοδοτώ με 9v μετασχηματιστή και σκοτώνει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Netfaster IAD 2 ADSL for PSTN, με λογότυπο HOL, σχεδόν αμεταχείριστο, στο κουτί του και με πλήρη παρελκόμενα. και USB wifi adapter NETGEAR WG111v3. Ίσως υπάρχει κάπου και το δισκάκι του, Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Netfaster IAD 2 ADSL for PSTN, με λογότυπο HOL, σχεδόν αμεταχείριστο, στο κουτί του και με πλήρη παρελκόμενα. και USB wifi adapter NETGEAR WG111v3. Ίσως υπάρχει κάπου και το δισκάκι του, Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι ΟΚ. Να σου ζητησω το στικακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να σου ζητησω το στικακι; Δεν χρειάζεται ερώτηση. ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στελνω που μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 ..ακομα υπαρχουν κάπια κουφαρια λαπτοπ απο παλια turbo x και dell.Ειναι μονο τα πλαστικά.Αν τα θέλει καποιος ας το πει αλλιως πάνε ανακύκλωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Crybal είπε ..ακομα υπαρχουν κάπια κουφαρια λαπτοπ απο παλια turbo x και dell.Ειναι μονο τα πλαστικά.Αν τα θέλει καποιος ας το πει αλλιως πάνε ανακύκλωση κανα dvdrw sata δεν παιζει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mourgolukos είπε κανα dvdrw sata δεν παιζει ε; Ελα να σου δωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις