barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, fylatos said: Το έδωσα στον esem έστειλε λίγο νωρίτερα. Επίσης νομίζω δε τυπώνει διπλή χωρίς να είμαι σίγουρος. τα εχει σαρωσει ολα δεν τον προλαβαινει κανεις😅 καλοριζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 .... επειδή έχω κ εγώ πολύ πράγμα το οποίο θέλω να δώσω - χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα- γίνεται να οργανωθεί λιγάκι καλύτερα σε μία πλατφόρμα επειδή εδώ γίνεται ένα μικρό μπαχαλο??? Mε αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει πολύ κ εμάς, που θέλουμε να ξεφορτωθούμε αντικείμενα κ τεχνολογία, λειτουργικά η μη που θα είναι όμως χρήσιμα στους συναδέλφους (insomniacs) Ευχαριστώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... επειδή έχω κ εγώ πολύ πράγμα το οποίο θέλω να δώσω - χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα- γίνεται να οργανωθεί λιγάκι καλύτερα σε μία πλατφόρμα επειδή εδώ γίνεται ένα μικρό μπαχαλο??? Mε αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει πολύ κ εμάς, που θέλουμε να ξεφορτωθούμε αντικείμενα κ τεχνολογία, λειτουργικά η μη που θα είναι όμως χρήσιμα στους συναδέλφους (insomniacs) Ευχαριστώ Δεν αρχιζεις να δινεις τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 .... οπότε ανεβάζω σιγά σιγά φωτογραφίες μόλις τις έχω διαθέσιμες κ οποίος/α θέλει μου στέλνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Πρωτου τα πεταξω ας ξαναποσταρω Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα dvd χαρισμενο απο dpolal δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Κρατημενα USB ΜΗ λειτουργικο Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ.(οι δυο χαρισμενες απο tigergreg) Κρατημενα Τα αντικειμενα θα ανεβουν και σε αλλο φορουμ,επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη απο ανω πατησια(εκτος και αν βολεψει και περναω απο καποια αλλη περιοχη) Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση φίλε μου. 5 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.ADDISON SERIAL MOUSE 3 BUTTON καινουργιο στο κουτι του αγορασμενο απο πλαισιο καπου το 2000... Σαν της φωτο αλλα με 3 κουμπια... 2.DAWICONTROL DC-2975U SCSI CONTROLLER KIT PCI CARD σπανια καρτα για παλια πισι 3.SUNIX 1394A CARD FIREWIRE 400 PCI στο κουτι της καινουργια Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης με ΠΜ. Στελνω και με κουριερ ACS και κοστος 10 ευρω εφοσον προηγηθει καταθεση στην ΑLPHA BANK. Εαν γινετε ας τα παρει καποιος ολα και ας τα μοιρασει/κρατησει οπως θελει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ για να κρατησω σειρα. 4.Χαριζω επισης 3 καρτες ηχου... Οι 2 EINAI CREATIVE CT4810 KAI VORTEX ADVANTAGE και η τριτη ειναι μοντεμ με εξοδο ηχου. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες γιατι ειναι αποθηκευμενες 7-8 χρονια. ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ Η ΠΕΤΑΤΕ Η ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης η στελνω με κουριερ ACS και κοστος 10 ευρω εφοσον προηγηθει καταθεση στην ALPHA BANK. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Αν είσαι σύμφωνος φίλε μου ενδιαφέρομαι για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Αν είσαι σύμφωνος φίλε μου ενδιαφέρομαι για όλα. OK στειλε πμ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rafa1919 είπε Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση φίλε μου. Περιμενω τον NickStavr αυριο να την παραλαβει. Αν αλλαξει κατι σε ενημερωνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Kostas.karras είπε Περιμενω τον NickStavr αυριο να την παραλαβει. Αν αλλαξει κατι σε ενημερωνω. Εντάξει φίλε μου. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YPhot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 7:31 ΜΜ, Magnum είπε Χαρίζεται το παρακάτω Flash : Σε δοκιμή με απλές μπαταρίες, άναψε η LCD οθόνη και δούλεψε πατώντας το TEST. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η υποδοχή αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για SONY ! Παραλαβή από Αθήνα . Με ενδιαφέρει, σου στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 Router Thompson τα κλασσικά που έδινε η forthnet μαζί με την τροφοδοσία τους, λειτουργούν κανονικά. Το ένα είναι ολόκληρο, το δεύτερο μόνο πλακέτα. Επίσης μια θήκη για LG G3. Παραλαβή στον Προαστιακό Νέο Ηράκλειο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από VaggD Update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phsyborg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Χαριζεται δορυφορικος δεκτης πληρως λειτουργικος . Περιοχη : Πεντελη , Μελισσια , Βριλισια , Κηφησια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζονται 3 HP - C7974A - HP LTO4 Ultrium 1.6TB RW Data Tape με το "μόνο αντάλλαγμα" να μου πουν τί υπάρχει μέσα και σε τι κατάσταση βρίσκονται. 😂😂 Περιοχή: Γαλάτσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, georgeps21 said: Χαρίζονται 3 HP - C7974A - HP LTO4 Ultrium 1.6TB RW Data Tape με το "μόνο αντάλλαγμα" να μου πουν τί υπάρχει μέσα και σε τι κατάσταση βρίσκονται. 😂😂 Περιοχή: Γαλάτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζονται τα παρακάτω : Pro 2011 για ps3 άριστο με manual και εξωφυλλο χωρις θηκη Pro 2012 για ps3 σκετο cd αριστο 10 θηκες για ps2 Καπακι μπαταριας και κουτι για Samsung Galaxy J7 16 χρωματος λευκο αριστο Συνεννόηση μέσω PM Παραλαβή από Αθήνα - Καματερό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Από πάνω αριστερά Συσκευή αναγνώρισης καλούντος εξωτερική ADSL PSTN splitter Τηλεφωνικό ταυ από 1 αρσενικό σε 3 θηλυκά Πρίζα τηλεφώνου εξωτερική μονή, τοποθετείται με το αυτοκόλλητο διπλής όψης 3 καλώδια τηλεφώνου αμεταχείριστα Πρίζα τηλεφώνου χωνευτή διπολική με αντάπτορα σε κλιπ. Παραλαβή από σταθμό μετρό Αιγάλεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις