DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος που να τον ενδιέφεραν τα βιβλία του τμήματος Μηχ. Μηχανικών ΕΜΠ των ετών 1995-2000 (!!!) ??? Μετά από 20 χρόνια λέω να τα αποχωρηστώ καθώς σε λίγο δε θα χωράω στο γραφείο μου. Τα βιβλία που ήταν αυτά που έβγαζε το ίδιο το ΕΜΠ σαν συρραφή από φωτοτυπίες, σημειωσεις κλπ έχουν ήδη "απαλλοτριωθεί" για βρίσκονται ήδη σε ζεστά "ρωσικά" χέρια Αυτά είναι τα "κανονικά" βιβλία και είναι κάπως πολλά για να κάτσω να τα πετσοκόψω και να μου πέσουν στο σκάνερ. Αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος ας πει να κάτσω να τα μετρήσω / βάλω σε μια σειρά. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από DrLo 3
toyracer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, DrLo είπε Υπάρχει κάποιος που να τον ενδιέφεραν τα βιβλία του τμήματος Μηχ. Μηχανικών ΕΜΠ των ετών 1995-2000 (!!!) ??? Μετά από 20 χρόνια λέω να τα αποχωρηστώ καθώς σε λίγο δε θα χωράω στο γραφείο μου. Τα βιβλία που ήταν αυτά που έβγαζε το ίδιο το ΕΜΠ σαν συρραφή από φωτοτυπίες, σημειωσεις κλπ έχουν ήδη "απαλλοτριωθεί" για βρίσκονται ήδη σε ζεστά "ρωσικά" χέρια Αυτά είναι τα "κανονικά" βιβλία και είναι κάπως πολλά για να κάτσω να τα πετσοκόψω και να μου πέσουν στο σκάνερ. Αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος ας πει να κάτσω να τα μετρήσω / βάλω σε μια σειρά. Καλησπερα. Να ρωτησω εαν υπηρχε κατι μεσα σε αυτα που αφορα Πληροφορικη / Προγραμματισμο η Στατιστικη? Ευχαριστω.
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, toyracer είπε Καλησπερα. Να ρωτησω εαν υπηρχε κατι μεσα σε αυτα που αφορα Πληροφορικη / Προγραμματισμο η Στατιστικη? Ευχαριστω. Στατιστική κάποιο υπάρχει κάτσε να δω. Προγραμματισμό ... not really ... εκτός αν εννοείς την Fortran 77 που έχω νομίζω 1 βιβλίο (ίσως 2πλο , τη πρωτη χρονιά από το ΑΠΘ). Κάτσε να ψάξω και θα σου πω.
toyracer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Στατιστική κάποιο υπάρχει κάτσε να δω. Προγραμματισμό ... not really ... εκτός αν εννοείς την Fortran 77 που έχω νομίζω 1 βιβλίο (ίσως 2πλο , τη πρωτη χρονιά από το ΑΠΘ). Κάτσε να ψάξω και θα σου πω. Ευχαριστω πολυ. Ειδικα αν υπαρχει κατι για Fortran, COBOL, PASCAL η ΒASIC θα το ηθελα σε παρακαλω. 1
geioannou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 47 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς ἐγκάρδιες εὐχαριστίες μου στό μέλος geioannou , καθώς καί στόν ἀγαπητό φίλο Σταμάτη γιά τόν desktop ὑπολογιστή καί τούς σκληρούς δίσκους. Εὐχαριστῶ καί πάλι παιδιά καί σᾶς εὔχομαι ἀτομική καί οἰκογενειακή ὑγεία καί εὐτυχία. να εισαι καλα εσυ καλα. καθε καλο και καλη συνεχεια.
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, toyracer είπε Ευχαριστω πολυ. Ειδικα αν υπαρχει κατι για Fortran, COBOL, PASCAL η ΒASIC θα το ηθελα σε παρακαλω. Λοιπόν για τη Fortran έχω σίγουρα 1 ή 2 αλλά μάλλον τα έχω στο άλλο σπίτι. Θα κοιτάξω αυριο και θα σου πω. Ψάχνοντας τα ράφια για τη Fortran βρήκα το παρακάτω ΑΡΧΑΙΟ βιβλίο (πρέπει να το είχα πάρει κάπου το 1993-1994, σίγουρα προ ΕΜΠ εποχής. Δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει καθώς είναι μάλλον "μουσειακό" πλέον: για στατιστική βρήκα το παρακάτω. είναι λίγο "εισαγωγικό" στη στατιστική, όχι δύσκολα πράγματα. Νομίζω πλέον κάποια από αυτά είναι "λυκείου πράγματα". Πάντως το μάθημα το θυμάμαι ως χρήσιμο και ενδιαφέρον. θα κάτω να τα βγάλω όλα φώτο καλού κακου μου φαίνεται. Ίσως κρατήσω 1-2 που ίιιισως, κααααποτε μου ξαναφανούν χρήσιμα ... αν και αυτό δεν έχει συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια
BLISS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον φίλο drkar 😀 1
toyracer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, DrLo είπε Λοιπόν για τη Fortran έχω σίγουρα 1 ή 2 αλλά μάλλον τα έχω στο άλλο σπίτι. Θα κοιτάξω αυριο και θα σου πω. Ψάχνοντας τα ράφια για τη Fortran βρήκα το παρακάτω ΑΡΧΑΙΟ βιβλίο (πρέπει να το είχα πάρει κάπου το 1993-1994, σίγουρα προ ΕΜΠ εποχής. Δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει καθώς είναι μάλλον "μουσειακό" πλέον: για στατιστική βρήκα το παρακάτω. είναι λίγο "εισαγωγικό" στη στατιστική, όχι δύσκολα πράγματα. Νομίζω πλέον κάποια από αυτά είναι "λυκείου πράγματα". Πάντως το μάθημα το θυμάμαι ως χρήσιμο και ενδιαφέρον. θα κάτω να τα βγάλω όλα φώτο καλού κακου μου φαίνεται. Ίσως κρατήσω 1-2 που ίιιισως, κααααποτε μου ξαναφανούν χρήσιμα ... αν και αυτό δεν έχει συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια Θα μπορουσες να μου δωσεις αυτα που δεν χρειαζεσαι απο τετοια 'θεματολογια'? Με ενημερωνεις οποτε θελεις εσυ και εισαι ετοιμος με ενα PM και ερχομαι να τα παρω. Ευχαριστω και παλι.
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, toyracer είπε Θα μπορουσες να μου δωσεις αυτα που δεν χρειαζεσαι απο τετοια 'θεματολογια'? Με ενημερωνεις οποτε θελεις εσυ και εισαι ετοιμος με ενα PM και ερχομαι να τα παρω. Ευχαριστω και παλι. ναι φυσικά. Κάτσε να περάσω αυριο από το άλλο σπιτι να βρω αυτά της Fortran και κανονίζουμε να τα παρεις. Δεν είναι πλέον "χρήσιμα" για μένα. Σε αυτά που σκεφ΄τομουν ότι μπορεί να μου ήταν ποτέ χρήσιμα θα ήταν κάτι εντελώς μηχανολόγικό. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από DrLo 1
toyracer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DrLo είπε ναι φυσικά. Κάτσε να περάσω αυριο από το άλλο σπιτι να βρω αυτά της Fortran και κανονίζουμε να τα παρεις. Δεν είναι πλέον "χρήσιμα" για μένα. Σε αυτά που σκεφ΄τομουν ότι μπορεί να μου ήταν ποτέ χρήσιμα θα ήταν κάτι εντελώς μηχανολόγικό. Ευχαριστω. Περιμενω PM σου οταν με το καλο μπορεις. Να εισαι καλα και καλο βραδυ ευχομαι.
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, toyracer είπε Θα μπορουσες να μου δωσεις αυτα που δεν χρειαζεσαι απο τετοια 'θεματολογια'? Με ενημερωνεις οποτε θελεις εσυ και εισαι ετοιμος με ενα PM και ερχομαι να τα παρω. Ευχαριστω και παλι. ξέχασα έχω και αυτό το οποίο μπορώ να σου δώσω αν σε βολεύει ως "χαρτένιο" (αλλιώς υπάρχει και σε pdf ... στα γνωστά "ρώσικα" χέρια) Book 1 Discovering Statistics Using SPSS (Introducing Statistical Methods S.) (2nd Edition) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από DrLo 1
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, georgeps21 είπε Υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος αυτά τα πόμολα; Παραλαβή από Γαλάτσι Αθήνα Ποστ πμ Αν κάποια από τα πόμολα αυτά έχουν μικρό μέγεθος και κάνουν για ένα παλιό κομοδίνο με ενδιαφέρει ένα ζευγάρι. Επειδή αύριο θα περάσει από εδώ ο @DrLo για κάτι άλλα πράγματα, θα μπορούσα να πάρω και τα υπόλοιπα και να του τα δώσω. ΑΚΥΡΟ Στα 3,5 cm πέφτει μεγάλο. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από MessengerOfGood
georgeps21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Αν κάποια από τα πόμολα αυτά έχουν μικρό μέγεθος και κάνουν για ένα παλιό κομοδίνο με ενδιαφέρει ένα ζευγάρι. Επειδή αύριο θα περάσει από εδώ ο @DrLo για κάτι άλλα πράγματα, θα μπορούσα να πάρω και τα υπόλοιπα και να του τα δώσω. δικά σας 1
tsiv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γεια στην παρεα. Σημερα εκανα ξεκαθαρισμα σε κατι ντουλαπες κ εχω 6 (εξι) μεγαλες σακουλες ρουχα/υφασματα για δωσιμο. Ειναι αντρικα, γυναικεια, παιδικα κ για το σπιτι. Πυτζαμες αντρικες/γυναικιες, πουκαμισα, μπλουζες αντρικες/γυναικιες, παντελονια αντρικα/γυναικια, φορμες, διαφορα παιδικα, σεντονια, κουρτινες, τραπεζομαντηλα, πετσετες, κ διαφορα αλλα. Λιγο απ ολα με λιγα λογια. Ειναι πολλα κ -σορυ παιδια- δεν εχω ωρα/ορεξη να παρω φωτο κ να δειξω, ουτε να τα καταμετρησω κ να τα βαλω χωριστα κλπ. Επειδη ειμαι στην μεση μετακομισης τα ξεδιαλυνα κ τα εβαλα στην ακρη. Αρχικα σκεφτηκα να τα αφηνα στον δρομο αλλα θυμηθηκα κ εσας (εμας), οποτε κ ειπα να τα βαλω ΟΛΑ για να περασει κανας τυχερος να τα παρει. Ολα ειναι απο καλουτσικη κατασταση εως καινουργια. Τιποτα για σκουπιδια (αν δεν ειναι του γουστου σας ειναι αλλο θεμα, μιλαω για την κατασταση τους). Αν καποιος δειξει ενδιαφερον εως το τελος της βδομαδας κ εχει μεταφορικο να ερθει να τον φορτωσω, με χαρα να του γεμισω το πορτ μπαγκαζ (ισως κ το πισω καθισμα). Μετα αυτος (-η) μπορει να κατσει να τα ξεχωρισει με την οικογενεια κ να κρατησουν οτι τους βολευει κ τα υπολοιπα να τα δωσουν. Μεχρι Κυριακη λοιπον κ μετα πρεπει να τα βγαλω, γιατι το καινουργιο σπιτι που παω ειναι πολυ μικρο κ δεν εχω που να τις βαλω ολες αυτες τις σακουλες. pm
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γεια στην παρεα. Σημερα εκανα ξεκαθαρισμα σε κατι ντουλαπες κ εχω 6 (εξι) μεγαλες σακουλες ρουχα/υφασματα για δωσιμο. Ειναι αντρικα, γυναικεια, παιδικα κ για το σπιτι. Πυτζαμες αντρικες/γυναικιες, πουκαμισα, μπλουζες αντρικες/γυναικιες, παντελονια αντρικα/γυναικια, φορμες, διαφορα παιδικα, σεντονια, κουρτινες, τραπεζομαντηλα, πετσετες, κ διαφορα αλλα. Λιγο απ ολα με λιγα λογια. Ειναι πολλα κ -σορυ παιδια- δεν εχω ωρα/ορεξη να παρω φωτο κ να δειξω, ουτε να τα καταμετρησω κ να τα βαλω χωριστα κλπ. Επειδη ειμαι στην μεση μετακομισης τα ξεδιαλυνα κ τα εβαλα στην ακρη. Αρχικα σκεφτηκα να τα αφηνα στον δρομο αλλα θυμηθηκα κ εσας (εμας), οποτε κ ειπα να τα βαλω ΟΛΑ για να περασει κανας τυχερος να τα παρει. Ολα ειναι απο καλουτσικη κατασταση εως καινουργια. Τιποτα για σκουπιδια (αν δεν ειναι του γουστου σας ειναι αλλο θεμα, μιλαω για την κατασταση τους). Αν καποιος δειξει ενδιαφερον εως το τελος της βδομαδας κ εχει μεταφορικο να ερθει να τον φορτωσω, με χαρα να του γεμισω το πορτ μπαγκαζ (ισως κ το πισω καθισμα). Μετα αυτος (-η) μπορει να κατσει να τα ξεχωρισει με την οικογενεια κ να κρατησουν οτι τους βολευει κ τα υπολοιπα να τα δωσουν. Μεχρι Κυριακη λοιπον κ μετα πρεπει να τα βγαλω, γιατι το καινουργιο σπιτι που παω ειναι πολυ μικρο κ δεν εχω που να τις βαλω ολες αυτες τις σακουλες. Έχεις π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις