grizano3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 καλησπ'ερα. Ενδιαφέρομαι φια τη μηχανή. Αν δεν δοθεί στον προηγούμενο ενδιαφερόμενο με μήνυμα έρχομαι και από το σπίτι μετά από συνενόηση. ευχαριστώ!!
haris_216 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το καλοριφέρ (σώμα) της φωτογραφίας με τις βάσεις του. Εϊναι μεγαλούτσικο (Υ=90cm, Π=50cm, Β=15cm). Είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα θέμα. Αντικαταστάθηκε λόγω αλλαγής στη διαρρύθμιση και μεταφοράς της θέσης του σε άλλο σημείο, όπου δεν χώραγε (αγοράσθηκε άλλο). Θα δοθεί όπως φαίνεται, χωρίς το διακόπτη του ο οποίος τοποθετήθηκε στο νέο σώμα. Μην σας τρομάζουν οι σκουριές και το ξεφλούδισμα που φαίνεται στο πλάϊ καθώς είναι μόνο σε αυτό το πάνελ το οποίο είναι διακοσμητικό (καλύπτει το εσωτερικό). Αν και δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα, αν κάποιος θέλει βγαίνει πανεύκολα και μπορεί να τριφτεί, βαφτεί ή ότι άλλο. Για προφανείς λόγους (είναι μεσ' τη μέση στο μπαλκόνι) θα πρέπει να παραληφθεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες διαφορετικά θα αναλάβετε την...αποκατάστασή μου αφού με βλέπω να χωρίζω (ξέρετε πως είναι οι γυναίκες με την τακτοποίηση, ειδικά τώρα στις γιορτές . Το μπαλκόνι το έχω έτσι χάλια αφού αποφεύγω να ποτίσω/σφουγγαρίσω για να μην το βρέξω). Διαφορετικά πάει για ανακύκλωση όπου μάλλον θα χαρεί κάποιος, αφού έχει ένα χ βάρος. Γι' αυτό το λόγο (βάρος) παραλαβή από το σπίτι μου (Νέα Σμύρνη). Αν και έχω ένα θέμα με το χέρι μπορώ να βοηθήσω στο κατέβασμα και ίσως στο φόρτωμα στο αυτοκίνητο αρκεί να μην πρέπει να σηκώσω ψηλά (πχ σχάρα). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm. ΥΓ Απ' όσο ξέρω πρέπει η τοποθέτησης να γίνει σχετικά σύντομα καθώς ένα χρησιμοποιημένο σώμα που μένει χωρίς νερό σκουριάζει αρκετά γρήγορα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από haris_216 5
maxdore217 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, haris_216 είπε Χαρίζεται το καλοριφέρ (σώμα) της φωτογραφίας με τις βάσεις του. Εϊναι μεγαλούτσικο (Υ=90cm, Π=50cm, Β=15cm). Είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα θέμα. Αντικαταστάθηκε λόγω αλλαγής στη διαρρύθμιση και μεταφοράς της θέσης του σε άλλο σημείο, όπου δεν χώραγε (αγοράσθηκε άλλο). Θα δοθεί όπως φαίνεται, χωρίς το διακόπτη του ο οποίος τοποθετήθηκε στο νέο σώμα. Μην σας τρομάζουν οι σκουριές και το ξεφλούδισμα που φαίνεται στο πλάϊ καθώς είναι μόνο σε αυτό το πάνελ το οποίο είναι διακοσμητικό (καλύπτει το εσωτερικό). Αν και δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα, αν κάποιος θέλει βγαίνει πανεύκολα και μπορεί να τριφτεί, βαφτεί ή ότι άλλο. Για προφανείς λόγους (είναι μεσ' τη μέση στο μπαλκόνι) θα πρέπει να παραληφθεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες διαφορετικά θα αναλάβετε την...αποκατάστασή μου αφού με βλέπω να χωρίζω (ξέρετε πως είναι οι γυναίκες με την τακτοποίηση, ειδικά τώρα στις γιορτές . Το μπαλκόνι το έχω έτσι χάλια αφού αποφεύγω να ποτίσω/σφουγγαρίσω για να μην το βρέξω). Διαφορετικά πάει για ανακύκλωση όπου μάλλον θα χαρεί κάποιος, αφού έχει ένα χ βάρος. Γι' αυτό το λόγο (βάρος) παραλαβή από το σπίτι μου. Αν και έχω ένα θέμα με το χέρι μπορώ να βοηθήσω στο κατέβασμα και ίσως στο φόρτωμα στο αυτοκίνητο αρκεί να μην πρέπει να σηκώσω ψηλά (πχ σχάρα). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm. ΥΓ Απ' όσο ξέρω πρέπει η τοποθέτησης να γίνει σχετικά σύντομα καθώς ένα χρησιμοποιημένο σώμα που μένει χωρίς νερό σκουριάζει αρκετά γρήγορα. με ενδιαφέρει! Στέλνω
DrLo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, haris_216 είπε Χαρίζεται το καλοριφέρ (σώμα) της φωτογραφίας με τις βάσεις του. Εϊναι μεγαλούτσικο (Υ=90cm, Π=50cm, Β=15cm). Είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα θέμα. Αντικαταστάθηκε λόγω αλλαγής στη διαρρύθμιση και μεταφοράς της θέσης του σε άλλο σημείο, όπου δεν χώραγε (αγοράσθηκε άλλο). Θα δοθεί όπως φαίνεται, χωρίς το διακόπτη του ο οποίος τοποθετήθηκε στο νέο σώμα. Μην σας τρομάζουν οι σκουριές και το ξεφλούδισμα που φαίνεται στο πλάϊ καθώς είναι μόνο σε αυτό το πάνελ το οποίο είναι διακοσμητικό (καλύπτει το εσωτερικό). Αν και δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα, αν κάποιος θέλει βγαίνει πανεύκολα και μπορεί να τριφτεί, βαφτεί ή ότι άλλο. Για προφανείς λόγους (είναι μεσ' τη μέση στο μπαλκόνι) θα πρέπει να παραληφθεί μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες διαφορετικά θα αναλάβετε την...αποκατάστασή μου αφού με βλέπω να χωρίζω (ξέρετε πως είναι οι γυναίκες με την τακτοποίηση, ειδικά τώρα στις γιορτές . Το μπαλκόνι το έχω έτσι χάλια αφού αποφεύγω να ποτίσω/σφουγγαρίσω για να μην το βρέξω). Διαφορετικά πάει για ανακύκλωση όπου μάλλον θα χαρεί κάποιος, αφού έχει ένα χ βάρος. Γι' αυτό το λόγο (βάρος) παραλαβή από το σπίτι μου. Αν και έχω ένα θέμα με το χέρι μπορώ να βοηθήσω στο κατέβασμα και ίσως στο φόρτωμα στο αυτοκίνητο αρκεί να μην πρέπει να σηκώσω ψηλά (πχ σχάρα). Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm. ΥΓ Απ' όσο ξέρω πρέπει η τοποθέτησης να γίνει σχετικά σύντομα καθώς ένα χρησιμοποιημένο σώμα που μένει χωρίς νερό σκουριάζει αρκετά γρήγορα. Με ενδιαφέρει αν δε το πάρει ο maxdore217
Locke_John Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 @Fir3fly ευχαριστωωωω πολύ για το κομοδίνο! 1
Fir3fly Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @lockeΝα σαι καλα, χαρηκα που τα ξαναειπαμε Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Fir3fly 1
Crybal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/12/2019 στις 6:20 ΜΜ, georgeps21 είπε ξεκινάω ξεσκαρτάρισμα οπότε: 1) dvd reader sata 2) dvd reader ide 3) mouse microsoft (Λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα) 4) μαρσιπο κίκο μπλε 5) 5 extra usb pci φωτο: https://ibb.co/5r5sKNT https://ibb.co/bQjMdfm http:// https://ibb.co/mBZ0mHP κλασικά ποστ και μετά πμ Παραλαβή από Γαλάτσι , δυστυχως δεν εχω χρόνο για αποστολές Ευχαριστω πολύ για το DVD rom 1
tigergreg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/12/2019 στις 6:20 ΜΜ, georgeps21 είπε ξεκινάω ξεσκαρτάρισμα οπότε: Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 1
mourgolukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 να ευχαριστησω τον @mclound για την ολοκαινουρια βαση δινονται σωθηκα απο ps1. αγνωση λειτουργικοτητα
polog40 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε δινονται σωθηκα απο ps1. αγνωση λειτουργικοτητα Αν αλλάξει κάτι ενδιαφέρομαι και εγώ
mourgolukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, polog40 είπε Αν αλλάξει κάτι ενδιαφέρομαι και εγώ δικά σου, δεν ενδιαφερεται αλλος για τα σωθηκα
polog40 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mourgolukos είπε δικά σου, δεν ενδιαφερεται αλλος για τα σωθηκα Ευχαριστώ Στέλνω πμ για συνεννόηση
georgios65 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Εὐχαριστῶ πολύ τό μέλος Doubt γιά τά καλώδια. 1
tigergreg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζω καρτα γραφικων ALBATRON GEFORCE 6200LQ128 PCI-E 2.0 που βρηκα αποθηκευμενη προ 10ετιας. Πρεπει να ειναι σε λειτουργικη κατασταση. http://www.meetgadget.com/gadget/29776/Albatron+6200LQ128 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από tigergreg 2 1
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζω καρτα γραφικων ALBATRON GEFORCE 6200LQ128 PCI-E 2.0 που βρηκα αποθηκευμενη προ 10ετιας. Πρεπει να ειναι σε λειτουργικη κατασταση. http://www.meetgadget.com/gadget/29776/Albatron+6200LQ128 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε κατοπιν ΠΜ. Αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος θα την ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις