VonLoutsos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 48 minutes ago, Sierra Levin said: Χαρίζω ένα πολυμηχάνημα, που είχα στο γραφείο και επιτέλους αντικατέστησα. Πρόκειται για έναν HP officejet 5610. Ο εν λόγω εκτυπωτής, εργάζεται κανονικά, αλλά επειδή τον έχουν πάρει τα χρόνια, (έχει κλείσει μία δεκαετία καθημερινής χρήσης, παραδόξως) ώρες-ώρες κολλάει ο φορέας των μελανιών, και μου σπάει τα νεύρα και θέλω να τον βγάλω στον δρόμο, να τον πατήσω με το φορτηγό, και μετά να του βάλω φωτιά. Οπότε, για να μην κάνω όλα αυτά, απλά αποφάσισα να τον χαρίσω. 😁 Σε περιπτωση που τον πάρει κάποιος για ανταλλακτικά θα ήθελα να τσεκάρουμε το τροφοδοτικό αν δεν το χρειάζεται. Ευχαριστώ
Locke_John Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 2:42 ΜΜ, Doubt είπε Προσθέτω κι ένα universal τηλεκοντρόλ με το manual του με τους κωδικούς. Αν τυχόν δε την πάρουν οι προηγούμενοι προηγηθέντες ενδιαφερόμενοι θα με ενδιέφερε και εμένα, (αλλά σε περίπου 3 εβδομάδες θα μπορέσω να έρθω να παραλάβω).
teledomenet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. S0f0s Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. S0f0s 3. Ενα CD MP3 Player. Locke_John 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. f2bnp 6. Μια μητρικη P3. f2bnp 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. Τέρης Α 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. Darkito 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη Τέρης Α https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. LLLEFTERIS Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από teledomenet 3
S0f0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα Με ενδιαφέρει ένα PS3 (αυτό που μπουτάρει) και ο μοχλός
Locke_John Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. 3. Ενα CD MP3 Player. 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. 6. Μια μητρικη P3. 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Καλησπέρα, θα Μ ενδιέφερε το 3.
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. 3. Ενα CD MP3 Player. 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. 6. Μια μητρικη P3. 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Με ενδιαφερει το 10 και το PS3 που του εριχνες αερα. Και το 2 αν δεν το παρει τελικα ο πρωτος. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από LLLEFTERIS
ZaChris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. 3. Ενα CD MP3 Player. 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. 6. Μια μητρικη P3. 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ με ενδιαφερει το tvbox αν υπαρχει
teledomenet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, S0f0s είπε Καλησπέρα Με ενδιαφέρει ένα PS3 (αυτό που μπουτάρει) και ο μοχλός Καλησπερα, κανενα δεν μπουταρει, εχω γραψει σχετικα. Η τα περνεις και τα δυο η κανενα. Αν θες πες μου τωρα. Ο μοχλος δικος σου. 13 λεπτά πριν, Locke_John είπε Καλησπέρα, θα Μ ενδιέφερε το 3. Καλησπερα, δικο σου το CD MP3 Player. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. S0f0s 3. Ενα CD MP3 Player. Locke_John 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. 6. Μια μητρικη P3. 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ενδιαφερομαι για το ρούτερ wind ευχαριστω
teledomenet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφερει το 10 και το PS3 που του εριχνες αερα. Και το 2 αν δεν το παρει τελικα ο πρωτος. Καλησπερα Λευτερη, το tv box δικο σου. Για το PS περιμενω απαντηση και σου λεω και το 2 κρατημενο 3 λεπτά πριν, Darkito είπε ενδιαφερομαι για το ρούτερ wind ευχαριστω Καλησπερα δικος σου το ρουτερ.
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1. Δυο κομματια PS3. Το πανω ανοιγει και ζηταει πατημα το πληκτρο PS για να συνεχισει αλλα πολυ πιθανον να μην ειναι συμβατο με εναν ασυρματο μοχλο που εχω γιαυτο δεν κανει τιποτα αλλα δεν ξερω τι κανει παραπερα συν οτι δεν το εχω δεσει τελειως. Το κατω εχει προβλημα με το chip των γραφικων. Εριχνα θερμο αερα με το μπιστολακι των μαλλιων επανω στο chip ενω επαιζα με το ON/OFF και λειτουργουσε σωστα internet games κτλ αλλα για λιγο μετα τα ιδια. Αυτο το εχω δεσει τελειως. Δεν ταιριαζουν μεταξυ τους σαν υλικα και δεν εχουν σκληρο. 2. Ενας μοχλος PC. S0f0s 3. Ενα CD MP3 Player. Locke_John 4. Ενα παλιο λαπτοπ OMNIBOOK αν θυμαμαι καλα αλλα λειτουργει. Το κουτι εχει την μητρικη τις μνημες την οθονη και το πληκτρολογειο. 5. Ενα κουτι με μια μητρικη η οποια δεν ειναι γιαυτο το κουτι. 6. Μια μητρικη P3. 7. Δυο μητρικες μη λειτουργικες μετα απο τροφοδοσια με σκαρτο τροφοδοτικο. 8. Τρια Routers χωρις τροφοδοτικα αλλα το πιο πιθανον ειναι να λειτουργουν. 9. Μια μητρικη σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση και ειναι αυτη https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/NCCHDL/ δεν εχει την μια ψυκτρα ενω τα CPU ειναι αυτα http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7ZF.html α και αν λειτουργει ενα καλο καθαρισμα. 10. Ενα TV BOX με αναβαθμηση απο την εκδοση 5 του περασα την 6. LLLEFTERIS Το Kodi θελει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλης εκδοσης γιατι αν θυμαμαι καλα σκαλωνε στα add-ons. ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ και ΜΕΤΑ ΠΜ Παραλαβη απο ΑΘΗΝΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ενδιαφέρομαι για 7, 9.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, teledomenet είπε Καλησπερα Λευτερη, το tv box δικο σου. Για το PS περιμενω απαντηση και σου λεω και το 2 κρατημενο Καλησπερα δικος σου το ρουτερ. στελνω πμ
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, teledomenet είπε Καλησπερα Λευτερη, το tv box δικο σου. Για το PS περιμενω απαντηση και σου λεω και το 2 κρατημενο Να ερθω τωρα να παρω το box και βλεπουμε για τα αλλα; Στειλε οδο με pm και κινητο δεν θυμαμαι και θα μπερδευτω.
teledomenet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ενδιαφέρομαι για 7, 9. Καλησπερα δικα σου.
tasaras123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Υπαρχει μαθηματικος μεσα εδω? εχω καμποσα τευχη του Ευκλειδη Α-Β που μου πιανουν χωρο .... Στειλτε πριβε μηνυμα, θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις