Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ τον LPFATHER για το Belkin wifi usb. 1
e-tic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σετ λαμπάκια που τα μισά δεν ανάβουν Οθόνη LG Flatron L207W7 που δεν ανάβει (προφανώς τροφοδοτικό) - ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Γυαλιά N.Style, χρειάζονται αλλαγή φακών αλλά ο σκελετός είναι σε καλή κατάσταση Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του thread. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από e-tic 3
Alxnks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, e-tic είπε Σετ λαμπάκια που τα μισά δεν ανάβουν Οθόνη LG Flatron L207W7 που δεν ανάβει (προφανώς τροφοδοτικό) Γυαλιά N.Style, χρειάζονται αλλαγή φακών αλλά ο σκελετός είναι σε καλή κατάσταση Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του thread. Θα με ενδιέφερε η οθόνη να την "μαστορεψω"
Locke_John Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 9:33 ΠΜ, Doubt είπε Ξέρω πως μάλλον ξεφεύγει αρκετά από το αντικείμενο του φόρουμ, αλλά γιατί όχι; Γύρω στα 30 ανδρικά πουκάμισα δικά μου, μέγεθος L, δεν τα φοράω πλέον και πιάνουν αρκετό χώρο στη ντουλάπα. Αν κάποιος χρειάζεται ή ξέρει κάποιον άλλο που χρειάζεται, π.μ. Για να καταλάβετε το μέγεθος, είμαι περίπου 1,85 και 90 κιλά. Παρέλαβα και σ ευχαριστώ!
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Locke_John είπε Παρέλαβα και σ ευχαριστώ! Καλοφόρετα 1
HILL.K Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, e-tic είπε Σετ λαμπάκια που τα μισά δεν ανάβουν Οθόνη LG Flatron L207W7 που δεν ανάβει (προφανώς τροφοδοτικό) Γυαλιά N.Style, χρειάζονται αλλαγή φακών αλλά ο σκελετός είναι σε καλή κατάσταση Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του thread. δηλώνω ενδιαφερον για την οθόνη!
Crybal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Χαριζεται flash usb sandisc 32gb cruzer.Εχει "θεμα" με το format.Ενω δειχνει χωρητικότητα δεν μπορει να διαμορφωθεί και δεν εχω τον χρονο/υπομονη να το τσεκαρω περισσότερο.Παραλαβη απογευμα Νεα Σμυρνη-βραδυ Κυψελη/Γαλάτσι.Αποστολες δεν γινονται.Ποστ εδω και υστερα πμ. Θα προτιμηθουν αυτοι οι οποίοι έχουν πανω από 30 "reactions" από άλλα μέλη.
dpolal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζεται ηλεκτρικό κασταβίδι B&D με τον φορτιστή του. Δεν με είχε βολέψει οπότε και πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του σε ένα συρτάρι και σίγουρα χρειάζεται σίγουρα αλλαγή μπαταριών. Πέρνει ΑΑ επαναφορτιζόμενες αν θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται ηλεκτρικό κασταβίδι B&D με τον φορτιστή του. Δεν με είχε βολέψει οπότε και πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του σε ένα συρτάρι και σίγουρα χρειάζεται σίγουρα αλλαγή μπαταριών. Πέρνει ΑΑ επαναφορτιζόμενες αν θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Με ενδιαφερει ξερεις αν εχει καστανια αν το λεω σωστα δηλαδη να ρυθμισεις την δυναμη; Ακυρο μου πεφτει μακρια η Ν. Σμυρνη εκτος και αν βολευει Μετρο Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από LLLEFTERIS
dpolal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφερει ξερεις αν εχιε καστανια αν το λεω σωστα δηλαδη να ρυθμισεις την δυναμη; Όχι, όπως το βλέπεις ήταν. Στην εποχή του ήταν ένα απλό μπατζετ κατσαβίδι για βίδωμα/ξεβίδωμα μόνο. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από dpolal
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dpolal είπε Όχι, όπως το βλέπεις ήταν. Οποτε ακυρο απο μενα εχω ενα που μου ειχαν δωσει εδω αλλα και αυτο δεν σταματει σε καποια δυναμη.
serdakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται ηλεκτρικό κασταβίδι B&D με τον φορτιστή του. Δεν με είχε βολέψει οπότε και πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του σε ένα συρτάρι και σίγουρα χρειάζεται σίγουρα αλλαγή μπαταριών. Πέρνει ΑΑ επαναφορτιζόμενες αν θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Καλησπερα, Ειχα ενα ιδιο, οταν ημουν 10 χρονων και θα το ηθελα για συναισθηματικους λογους. Εμενα ηταν μαυρο βεβαια, αλλα ολα τα υπολοιπα ηταν ιδια Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από serdakis
dpolal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, serdakis είπε Καλησπερα, Ειχα ενα ιδιο, οταν ημουν 10 χρονων και θα το ηθελα για συναισθηματικους λογους. Εμενα ηταν μαυρο βεβαια, Oκ, αν το θες τόσο να σου δώσω διεύθυνση να περάσεις.
Doubt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή το είχα κι εγώ το κατσαβίδι, δε νομίζω να παίρνει ΑΑ. Ενσωματωμένη είναι η μπαταρία του.
orfibous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται flash usb sandisc 32gb cruzer.Εχει "θεμα" με το format.Ενω δειχνει χωρητικότητα δεν μπορει να διαμορφωθεί και δεν εχω τον χρονο/υπομονη να το τσεκαρω περισσότερο.Παραλαβη απογευμα Νεα Σμυρνη-βραδυ Κυψελη/Γαλάτσι.Αποστολες δεν γινονται.Ποστ εδω και υστερα πμ. Θα προτιμηθουν αυτοι οι οποίοι έχουν πανω από 30 "reactions" από άλλα μέλη. Θα με ενδιέφερε να το κοιτάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις