Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Συνεχίζουμε εδώ μιας και το προηγούμενο έγινε τεράστιο και δημιουργούσε προβλήματα... 9
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τα μεγάλα κλείνουν γιατί αργούν να φορτώσουν ή δυσκολεύεται η διαχείρηση τους για κάποιον λόγο; Γενικα ερωτώ. 2
tigergreg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης.... 1.Ατμοσιδερο SINGER με μικρη διαροη νερου (οπως μου ειπαν) η οποια επισκευαζεται. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Δυο φωτιστκα γραφειου ασπρα που εχουν γινει καφεμπεζ απο την βρωμα και την πολυκαιρια με 3 λαμπες συνολικα. Δεν αναβουν οποτε ειναι καμενες οι λαμπες η οι μετασχηματιστες των φωτιστικων. Δεν ασχοληθηκα ουτε προκειται... Σε αυτο το στυλ περιπου αλλα πιο φτηνιαρικα. 3.Ενσυρματο ποντικι μικρο DICOTA CHAMELEON USB που αλλαζει 3-4 χρωματα οσο λειτουργει αλλα το δαγκωσε σκυλος και χρειαζεται λιγο μονωτικο μακαρονι απο καλλιτεχνη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ! 4.Γνησιο CD WIN98 SE εγγλεζικα νομιζω. Ακομα περιμενω τον προηγουμενο 'ενδιαφερομενο"...... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Αν τα παρει ολα ενας και τα μοιρασει θα με υποχρεωσει. Ποσταρετε πρωτα εδω και μετα στειλτε πμ. ωστε να κραταω προτεραιοτητες Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από tigergreg 2
tigergreg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται TABLET WACOM VOLITO 2 (CTF-420) σε καλη κατασταση με προβλημα στην ηλεκτρονικη γραφιδα. Λειτουργει μεν αλλα εχει χαθει το μπροστινο πλαστικο που συγκρατει την γραφιδα και θελει πατεντα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από tigergreg
lek88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 5/6/2018 στις 2:38 ΜΜ, Sheogorath είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα μεγάλα κλείνουν γιατί αργούν να φορτώσουν ή δυσκολεύεται η διαχείρηση τους για κάποιον λόγο; Γενικα ερωτώ. Spoiler Έχω την ίδια απορία
georgios65 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά εὐχαριστήσω καί δημόσια τό μέλος orfibous γιά τόν ἐκτυπωτή .Εὐχαριστῶ πολύ καί πάλι. 1
serdakis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Παρελαβα το hi-fi απο τον Tormentor και παει για ελενχο. Ευχαριστω
e-tic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Συλλογή Gothic collection, 3 cds με τραγούδια απο τους Arcana, Mortiis, Libitina, London after midnight κα. Σε μορφή MP3, αγορασμένα απο μαγαζί στη Ρωσία όπου το καθεστώς περί πνευτματικών δικαιωμάτων είναι πιο ελαστικό. Τα cd δεν είναι κόπιες απο ένα home cd recorder αλλά τυπωμένα σε κανονικό μηχάνημα παραγωγής. Συλλογή τραγουδιών русский megahit 2006. Ομοίως με τα αποπάνω. Συλλογή τραγουδιών Шансон-клуб 2006. Ομοίως με τα αποπάνω. DVD "Dream Team" αφιέρωμα στην ομάδα του 1992 Κάρτα τηλεόρασης Leadtek WinFast 2000 XP, χωρίς παρελκόμενα Κάρτα τηλεόρασης Pinnacle EMPTYV-51013170, χωρίς παρελκόμενα Κασετίνα CD/DVD 80 θέσεων Bluetooth handsfree plantronics voyager 50. Θέλει αλλαγή η μπαταρία και είναι πολύ λεπτοδουλειά. 2 ψύκτρες για socket 478 μαζί με ανεμηστήρα 1 ψύκτρα για scoket 775 μαζί με ανεμιστήρα κρατημένο 2 μελάνια μάυρα για εκτυπωτή epson xp-205 και άλλα παρόμοια/συμβατά μοντέλα με p/n 1811. Καινούρια και σφραγισμένα. κρατημένο Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από e-tic 3
jonkyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, e-tic είπε 11. 2 μελάνια μάυρα για εκτυπωτή epson xp-205 και άλλα παρόμοια/συμβατά μοντέλα με p/n 1811. Καινούρια και σφραγισμένα. Καλησπερα. Αν γράφουν στο κουτί "18XL" ενδιαφέρομαι. Ή τέλος πάντων αν γράφουν ότι είναι συμβατά με Epson XP-312. Έψαξα στο ιντερνετ και νομίζω ότι χρησιμοποιούν και τα δύο μηχανήματα τα ίδια μελάνια. Στέλνω και πμ. Αν όχι, ας πάνε στον επόμενο.
kathytherion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, e-tic είπε Συλλογή Gothic collection, 3 cds με τραγούδια απο τους Arcana, Mortiis, Libitina, London after midnight κα. Σε μορφή MP3, αγορασμένα απο μαγαζί στη Ρωσία όπου το καθεστώς περί πνευτματικών δικαιωμάτων είναι πιο ελαστικό. Τα cd δεν είναι κόπιες απο ένα home cd recorder αλλά τυπωμένα σε κανονικό μηχάνημα παραγωγής. Συλλογή τραγουδιών русский megahit 2006. Ομοίως με τα αποπάνω. Συλλογή τραγουδιών Шансон-клуб 2006. Ομοίως με τα αποπάνω. DVD "Dream Team" αφιέρωμα στην ομάδα του 1992 Κάρτα τηλεόρασης Leadtek WinFast 2000 XP, χωρίς παρελκόμενα Κάρτα τηλεόρασης Pinnacle EMPTYV-51013170, χωρίς παρελκόμενα Κασετίνα CD/DVD 80 θέσεων Bluetooth handsfree plantronics voyager 50. Θέλει αλλαγή η μπαταρία και είναι πολύ λεπτοδουλειά. 2 ψύκτρες για socket 478 μαζί με ανεμηστήρα 1 ψύκτρα για scoket 775 μαζί με ανεμιστήρα κρατημένο 2 μελάνια μάυρα για εκτυπωτή epson xp-205 και άλλα παρόμοια/συμβατά μοντέλα με p/n 1811. Καινούρια και σφραγισμένα. κρατημένο Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στην Καλλιθέα Καλησπέρα! Μ ενδιαφερει το 1 , τα Σιντι δηλαδή, και η θήκη για Σιντι... Επισης, οι καρτες τηλεόρασης λειτουργούν η πρεπει να προμηθευτώ αποκωδικοποιητή ;
odystam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 χαριζονται τα παρακατω + δυο floppy drives παραλαβη μονο απο Βυρωνα, ας ερθει καποιος να τα παρει ολα...
Fuel7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 5/6/2018 στις 3:31 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.Ατμοσιδερο SINGER με μικρη διαροη νερου (οπως μου ειπαν) η οποια επισκευαζεται. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Δυο φωτιστκα γραφειου ασπρα που εχουν γινει καφεμπεζ απο την βρωμα και την πολυκαιρια με 3 λαμπες συνολικα. Δεν αναβουν οποτε ειναι καμενες οι λαμπες η οι μετασχηματιστες των φωτιστικων. Δεν ασχοληθηκα ουτε προκειται... Σε αυτο το στυλ περιπου αλλα πιο φτηνιαρικα. 3.Ενσυρματο ποντικι μικρο DICOTA CHAMELEON USB που αλλαζει 3-4 χρωματα οσο λειτουργει αλλα το δαγκωσε σκυλος και χρειαζεται λιγο μονωτικο μακαρονι απο καλλιτεχνη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ! 4.Γνησιο CD WIN98 SE εγγλεζικα νομιζω. Ακομα περιμενω τον προηγουμενο 'ενδιαφερομενο"...... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Αν τα παρει ολα ενας και τα μοιρασει θα με υποχρεωσει. Ποσταρετε πρωτα εδω και μετα στειλτε πμ. ωστε να κραταω προτεραιοτητες Ευχαριστω πολυ τον Γρηγορη για το ατμοσιδερο.Και για την υπομονη του ολες αυτες τις ημερες με τα ωραρια μου!
iceman79 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ με την σειρά μου τον φιλο Jimis12 για τον εκτυπωτή Samsung ML-2165 που μου έστειλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις