Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ant_ είπε

Μουρουτσος -o ατζουν..

μετα πως να μην φυγει..

Αν έλεγε ''ο σιχαματζούν'' θα έμενε έχοντας τη στήριξη ενός ολόκληρου ινσομνιακού λαού

Αυτά παθαίνει κανείς άμα δεν διαβάζει ινσόμνια

Τώρα.. ΠΑΝΤΟΦΛΆΟΥΡΑ

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια φωνή μήτηρ τεφαατζους με θυγατέρα *ζμπρω για τα 💯*

Επεξ/σία από xaratsi
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν παρέλειψε, επίσης, να συμπληρώσει πως: «Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία γι’ ακόμα μία φορά να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τις αντοχές μου και τα όριά μου. Σαν ολυμπιονίκης, όπως και όλοι οι ολυμπιονίκες αυτής της χώρας, οι εν ζωή, είμαστε οι πρεσβευτές των Ολυμπιακών αξιών και των Ολυμπιακών ιδεών και έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες. Ελπίζω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη συμμετοχή μου στο Survivor να ανέδειξα όσο μπορώ αυτές τις αξίες και αν έχω καταφέρει έστω κι ένα παιδάκι να το σηκώσω από τον καναπέ του, από το τάμπλετ, από τον υπολογιστή, από τα παιχνίδια του και να πάει σε μια σχολή Tae Kwon Do, αυτό θα είναι για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο που θα έχω κερδίσει στο φετινό Survivor».

Το έχει κάψει εντελώς..... δεν το περίμενε και του σάλεψε..... 

Εσύ γιατί νομίζεις ότι πήγε;

Δημοσ.

Tα ιδια με περυσι για να κανει μπαζα  απο την ψηφοφορια ο ατζουν για να παρει νεο ταχυπλοο

48 ωρη για ολους τους παιχτες για τις επομενες αποχωρησεις και μετα φυσικα ξανα οταν πανε σε προημιτελικους τελικους κλπ αντε παλι απο την αρχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορουγκ θα έχει πρόβλημα σε 48ωρη γιατί πες ότι πέφτει σε 3αδα αποχώρησης με Ηλία +Ροδανθη ή Δαλάκα+Ροδανθη (που λογικά θα τοπ 3 σε ψήφους 48ωρης) Έτσι ξαφνικά τρώει γείωση και φεύγει νωρίς νωρίς κοιτώντας με το γνωστό χαζό βλέμμα του 

Επεξ/σία από xaratsi
Δημοσ.

Θα πληρωνουν τα προβατα για να κανει flexing τα λουσα του o νεοπλουτος ριαλιτατζης, λες και γυρισαμε στα 80s. Ουτε φραγκο δεν πρεπει να του δωσουν αν εχουν λιγο αξιοπρεπεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...