Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ωραίες μέρες ρε φίλε 

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι 

giphy.gif&key=08f1be3316344d38207ad5b857

Και το μωρό που θα μπορούσε να χαρίσει ωραία gif αλλά το έφαγαν 

giphy.gif&key=1e14164b8766044cd7d7dfe7dc

Επίσης 

giphy.gif&key=e0b251866b8309244b86cc03a8

Και 

giphy.gif&key=5d9ae14db940ff2bdb71b3c163

giphy.gif&key=a07db4d939c9f8a8373bbcf763

giphy.gif&key=5ff7e2f5cefc39cbb8060b082f

Βαλαβανη δεν βάζω πρωί πρωί 

16938574_10212448849124627_3894963814205815561_n.jpg

17155940_959760190825982_3547347263911507885_n.jpg

17203184_1323424204407377_6013741894575033388_n.jpg

survivor-κώλοι.jpg

4rqjoo.jpg

VmrE6f6.jpg

ειρήνη-κολιδά.jpg

Προσπέρασα γρήγορα τους κώλους ελπίζοντας να δω τον μονοκοτυλήδονο αρχηγό

ΧΕΗΠΡΟ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Αυτο το ποστ θα πρεπει καθε λιγο να το ξαναποσταρουμε ωστε να βλεπουμε τι ειχαμε και τι εχουμε

Είναι αλήθεια ότι φέτος οι χαρακτήρες είναι πολύ βαρετοί καμία σχέση με πέρσι. Μόνο ο σώζων ήταν ενδιαφέρον αλλά τον έφαγαν τα διαπλεκόμενα. Βοήθησε και ο βλακας ο κρητικός σε αυτό που τον έκραζε συνέχεια και στην ντορεττα. 

1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε

Προσπέρασα γρήγορα τους κώλους ελπίζοντας να δω τον μονοκοτυλήδονο αρχηγό

ΧΕΗΠΡΟ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μα είναι θεός ήλιος καλοκαιρινός. 

16880044_1460052807352807_19905198_o.jpg

• Like 1
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν έχεις δει Σπαλιάρα, Μάνατζερ, Τσανκ και Μίσθο, ο Χάρος δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον.

Ενας τυπος που πηγε να κάνει τον τρελό ηταν. Δεν ηταν αυθεντικός. Πήγε και ηξερε τι θα αντιμετωπίσει. 

Εννοείτε οτι και πέρσι ειχαμε αδιάφορους παίχτες που με κάποιον απιθανο τροπο επιβιωσαν ως το τέλος (Μπο, Χρανιωτης, Κοκκινάκης)  αλλά δεν ηταν λογω επιλογής του κόσμου αλλά καθαρά θέμα τυχης.

Η Ροδα ομως μένει καθαρά λογω επιλογής του κόσμου, πράγμα που δειχνει οτι ο κόσμος απλώς θέλει τους πατώσει, ακριβως επειδη ολο το σκινηκο δειχνει καθαρά στημένο.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Oταν έχεις δει Σπαλιάρα, Μάνατζερ, Τσανκ και Μίσθο, ο Χάρος δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον.

Ενας τυπος που πηγε να κάνει τον τρελό ηταν. Δεν ηταν αυθεντικός. Πήγε και ηξερε τι θα αντιμετωπίσει. 

Εννοείτε οτι και πέρσι ειχαμε αδιάφορους παίχτες που με κάποιον απιθανο τροπο επιβιωσαν ως το τέλος (Μπο, Χρανιωτης, Κοκκινάκης)  αλλά δεν ηταν λογω επιλογής του κόσμου αλλά καθαρά θέμα τυχης.

Η Ροδα ομως μένει καθαρά λογω επιλογής του κόσμου, πράγμα που δειχνει οτι ο κόσμος απλώς θέλει τους πατώσει.

Κατά 99% ήταν ο τυπος που δήλωσε nomads αλλά δεν τον πήραν λόγω τρέλας. Στο survivor όλοι χωράνε όμως. Σπαλ με τις 4000 και τo zen στυλ του μάνατζερ 2 μήνες τραυματίας και να ξεσηκώσει σχέδια από το πουθενά. Τσανγκ με το αλάνθαστο σύστημα που ψήφιζε μισθο με το γλοιώδες γέλιο του χανταμπακης πιο μισητός και από τους hateful eight. Φέτος το βλέπουμε απλά από συνήθεια. 

Σπαλ που τους κατουραγε. Πόσο γέλιο!!!!

Τσάνγκ να κάνει αναλύσεις!!!

Και μάνατζερ...πόσο Θεός. Πόσο!!!!!

Και βλέπεις τωρα τον αγόρου και τη Δαλάκα...Παιδιά που έχουν γυμναστεί τόσα χρόνια, έχουν φτιάξει ένα τρομερό κορμί, να μπαινουν μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι προετοιμασμένοι για να μην εκτεθουν, να μένουν νυστικοί και ξαφνικά να τους πλακωνουν στα γλυκά και στα χάμπουργκερ, απο εκει που ειχαν υγιηνη διατροφη. Μην απορουμε που έχουν γινει σα μπαλόνια και τα νευρα τους ειναι τσατάλια.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν παρέλειψε, επίσης, να συμπληρώσει πως: «Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία γι’ ακόμα μία φορά να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τις αντοχές μου και τα όριά μου. Σαν ολυμπιονίκης, όπως και όλοι οι ολυμπιονίκες αυτής της χώρας, οι εν ζωή, είμαστε οι πρεσβευτές των Ολυμπιακών αξιών και των Ολυμπιακών ιδεών και έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες. Ελπίζω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη συμμετοχή μου στο Survivor να ανέδειξα όσο μπορώ αυτές τις αξίες και αν έχω καταφέρει έστω κι ένα παιδάκι να το σηκώσω από τον καναπέ του, από το τάμπλετ, από τον υπολογιστή, από τα παιχνίδια του και να πάει σε μια σχολή Tae Kwon Do, αυτό θα είναι για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο που θα έχω κερδίσει στο φετινό Survivor».

Το έχει κάψει εντελώς..... δεν το περίμενε και του σάλεψε..... 

• Confused 1

1 ώρα πριν, xaratsi είπε

Φαρμάκη Τσίλης Νασος Δρυμωνάκος οι μόνοι που δεν θα κράζαμε  αν έπαιρναν τα 100 (νταξ κάτι θα βρίσκαμε πάλι αλλά..) 

Τσιλης και δρυμωνακος ήταν αόρατοι στο πρώτο δίμηνο 

6 λεπτά πριν, dfokas21 είπε

Ναι ακουσε το παιδακι το "μελι μελι μελι φερε μας τη νικη για να σταξει μελι" , σηκωθηκε απο τον καναπε και πηγε και γραφτηκε σε σχολη tae kwon do. 

Γι'αυτό μπορεί όχι, για να μάθουν λαβές όμως για το πώς να μπορούν κι αυτοί να "ρίξουν" μια κωΛάουρα, αρκετά πιθανό :P

2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Γι'αυτό μπορεί όχι, για να μάθουν λαβές όμως για το πώς να μπορούν κι αυτοί να "ρίξουν" μια κωΛάουρα, αρκετά πιθανό :P

Για να παριστανουν τον μαικλ τσαξο σε παιδικα παρτι επισης

9 λεπτά πριν, mylo είπε

Τσιλης και δρυμωνακος ήταν αόρατοι στο πρώτο δίμηνο 

Ισχύει απλά με αφορμή Τσιλη λέγαμε ποιος ΔΕΝ θα έτρωγε το τρελό κράξιμο αν έφτανε ως το τέλος. Μόνο αυτοί οι 4 αντε και καμιά Βιργινία 5.. Για τους υπόλοιπους γράφονται τόμοι 

6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το καλύτερο μωρό έχει ριξει ο άτιμος! (και δε κάνω πλάκα εδω. Οποιος έχει δει απο κοντά τη Λάουρα, ξέρει)

Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Το καλύτερο μωρό έχει ριξει ο άτιμος! (και δε κάνω πλάκα εδω. Οποιος έχει δει απο κοντά τη Λάουρα, ξέρει)

Μία χαρά η Λαουριτα εμφανισιακά και έχει μεγαλώσει και έξω αν δε κάνω λάθος (Γερμανία) και το βασικό όχι στρίγγλα. Στα 18-19 πρέπει να ήρθε εδώ και χώθηκε MAD Γεωργαντά

15 λεπτά πριν, McNerd είπε

Για να παριστανουν τον μαικλ τσαξο σε παιδικα παρτι επισης

Ελ οου Ελ (ρελοαδιν ριαχσιονς) 

Xθες στις δηλωσεις που κανανε για το ταξιδι

Βιργινια -Ο κυριος ατζουν..

Μελινα-Ο κυριος ατζουν..

Μουρουτσος -o ατζουν..

μετα πως να μην φυγει..

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...