Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

και δουλευω σημερα γαμω, αλλα λογικα θα χω γυρισει μεχρι τις 10, αμα φυγει μουρουτσος που παμε?

να ξερω ποια γραμμη του μετρο να παρω

3 λεπτά πριν, mylo είπε

Γεμίζουμε τις πλατείες για πανηγυρισμους ^

ξεκινώντας από πλατεία δέγλερη

mylo εσύ με τζιάλκη πιάστε λευκό πύργο

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαρετο το σημερινο, προβλεψιμο ποιος θα παρει το επαθλο και ποιος θα φυγει. η μονη εκπληξη θα ειναι

Spoiler

η εμφανιση του τουρκου για να παει μαζι με τους νικητες στο Μαιαμι. μαλλον προετοιμαζει το εδαφος για το επερχομενο ματς με τους τουρκους και για να σπρωξει το "love story" με την Ροδανθη και τον τουρκο. ο τυπος ειναι σιχαμα.

Επεξ/σία από KilliK

1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

και δουλευω σημερα γαμω, αλλα λογικα θα χω γυρισει μεχρι τις 10, αμα φυγει μουρουτσος που παμε?

να ξερω ποια γραμμη του μετρο να παρω

Αν φύγει
Γραμμή 2. Σταθμός Δάφνη. 600-700 μέτρα πιο κάτω είναι το κλειστό "Μιχάλης Μουρούτσος"

• Like 1

1 ώρα πριν, guido είπε

2/3 κάνουμε party σήμερα.

αν και Μελινα δεν φεύγει με τπτ. Στην Κύπρο νομίζουν οτι ειναι εθνικη υπόθεση να στηρίζουν παιχτες ριαλιτι λολ

Καλά την κυπρια δεν την διωχνει και η παραγωγή, θα χάσει ακροαματικοτητα στην Κύπρο. Νομίζω βέβαια είχε αναφερθεί ένας(ο τριαντάφυλλος? Μεγάλη προσωπικότητα θα μου πείτε) στο πανόραμα ότι πολύ Κύπριοι δεν την συμπαθούν την Μελίνα. Δεν ξέρω αν ισχύει. 

1 ώρα πριν, KilliK είπε

oλα εχουν να κανουν με το context. H Ευη αφησε να εννοηθει οτι η Δαλακα την προσβαλε χρησιμοποιωντας μια συγκεκριμενη λεξη. ομως στην σκηνη ειναι φανερο οτι ναι μεν χρησιμοποιησε η Δαλακα την λεξη αλλα οχι με σκοπο να την προσβαλει. ισως μπορουσε να το εκφρασει καλυτερα η Δαλακα αυτο που ηθελε να της πει τοτε, αλλα η ευφραδεια λογου δεν ηταν ποτε το ατου της. ποσο μαλλον οταν συμμετεχεις σε ενα τελειως παρεΐστικο κλιμα.

εγω αυτο που κραταω ειναι οτι καποιος υποτιθεται ενοχληθηκε με μια λεξη που ειπωθηκε για το προσωπο του πριν ενα μηνα,  δεν αντεδρασε καθολου τοτε αλλα αναφερθηκε σε αυτο μονο οταν παρουσιαστηκε η ευκαιρια να "εκθεσει" τον αντιπαλο του; εμενα αυτο μου δειχνει ατομο με δολο. μου δειχνει οτι ο Χαρος μονο τρελος δεν ηταν τελικα οταν μας ειχε προειδοποιησει για την οχια.

Ε αν φτάσαμε να λέμε και το Χάρο "πάτερ παΐσιο", Νοστράδαμο κλπ.  Μάλλον δεν πρόκειται να καταφέρω να σου αλλάξω γνώμη. 😂  Και στο τέλος οχιά? 😂😂

Μεγάλη Ξεφτύλλα ρε παιδιά το χθεσινό επεισόδιο,ως τώρα εκτός απο το να είναι αντιπαθητικός με τις κραυγές και το IQ ραδικιού δεν τόν είχα για τόσο χαλασμένο χαρακτήρα τον αγόρου/ναζί,μετά τα χθεσινά αποδείχθηκε πως είναι έτσι και χειρότερα !

Και ο Ηλίας έκανε απαράδεκτες κουτοπονηριές,φώναζε ψέμματα για να καθυστερήσει την Μελίνα έμπαινε μπροστά και έκλεινε τον χώρο στούς διασήμους κλπ όμως τουλάχιστον το παραδέχθηκε έστω με κάποια δικαιολογία πως το έκανε.

Ο Αγκούρου Βούτηξετον τσίλη και ακόμα περισσότερο τον Σεβάσμιο γέροντα ολυμπιονίκη λαουρούσο, που όσο και αντιπαθητικός να είναι για αρκετούς,πάντα αγωνιζεται όσο μπορεί σωστά και Οντος δεν έχει κάνει ποτέ άσεμνη κίνηση,ούτε πρόσβαλε κανέναν απο τους αντιπάλους,σε αυτό το παλικάρι λοιπόν,αφού τον έπιασε και ο Πάνος πριν και απλά του κατέβασε το χέρι όπως φάνηκε στο βίντεο ο μουρούτσος,πετάγεται σαν την πορδή σαν αυτόκλητος σεκιουριτάς ο Αγόρου απο πίσω και τον μεταθέτει ! μεγάλο Θράσος,λεω εγω ! θα έπρεπε να του χώσει κάνα 2 taekwon do κλωτσίδια να τον ξεφουσκώσει για πάρουν και ένα μάθημα σε πολεμικές τέχνες κάποιοι ... ☯️

Το Χειρότερο όμως είναι οτι εκτός απο τραμπούκος,είναι Τεράστιος ψεύτης και υποκριτής, ευτυχώς όντος, που υπάρχουν τα βίντεο,αφού συνεχίζει να λέει χωρίς να ντρέπεται καθόλου,εγω δεν έσπρωξα εγω πήγα απο πίσω κλπ !

Εκτός αυτών το πιο σιχαμένο απο όλα μακράν που ξεχύλησε το ποτήρι είναι πως μετά φώναξε Ντροπή στον Μουρούτσο ! Αυτό δεν το είδε κανείς απο αυτούς που λένε πως οι διάσημοι κατηγορούνε όταν χάνουν ? δηλ και κάνει την μλκία που δεν έπρεπε και τα ρίχνει στόν άλλον προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να βγεί και απο πάνω,φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης κατάσταση ! Μετά συνεχίζει το παραμύθι στήν κάμερα και λέει οτι μου άρεσαν αυτά που έλεγε ο μουρούτσος για ήθος κλπ αλλά οι πράξεις του Δεν συμβαδίζουν με αυτά που λέει Και τα λέει αυτά ο Αγόρου ! δηλ 100% σύμφωνα με οτι κάνει εκείνος.

Για την Ευή δεν συζητάμε καν,συνεχίζει τις διαστρεβλώσεις και ψέμματα,(μόνο σε αυτό με τον τραυματισμό είχε κάποιο δίκιο)στο συμβούλιο στήν αρχή λέει δεν είδε τίποτα γιατί αγωνίζονταν και μετά ξανά παίρνει θέση να υπερασπίσει το εμφανέστατο  λάθος  στήν συμπεριφορά του ναζί και των συμπαικτών της.ο Χάρος δικαιώνεται ακόμη μια φορά πανυγηρικά και αυτήν την φορά το είπαν και τον ανέφεραν και η Μελίνα και ο Τσίλης !

Ανακατώστρα 100% φυτρώνει συνέχεια εκεί που δεν την σπέρνουν και διαστρεβλώνει όσα λενε οι άλλοι πχ αυτό με την Δαλάκα είχε πει όταν συζητάγανε για το λάθος που είχε κάνει ο Πάνος,πως έχει δικιά της γνώμη αν κάτι την ενοχλεί και πως ΔΕΝ είναι πρόβατο! και εκείνη λέει "με είπε Πρόβατο" άντε βρές άκρη δηλαδή ...  

Σιχάθηκα πραγματικά πολύ χθές με τέτοιο μαζεμένο όργιο ψέμματος και υποκρισίας κυρίως απο τον αγόρου την Ευή και τον Ηλία όσο  δεν είχαμε δει μήνες τώρα. 

Μακάρι να το πάρει ο οποιοσδήποτε άλλος φέτος,(ακόμα και η ξαπλώστρα η άμπαλη η ροδάνθη),εκτός απο τον ναζί και την Εύης που έχουν γίνει οι πιο αντιπαθητικοί μακράν.

Υ.Γ Την φάγανε την Δαλάκα οι κακές γλώσσες και έπεσε απο το Top rope με τα μούτρα 🏂

• Like 6
  • Confused 5

Eιπαμε δεν ειναι ο αγορου αυτος

που βαζει το χερι στον μουρουτσο και ταυτοχρονα φαινεται να γκαριζει

εγινε παρανοηση

ειναι ενα ενδημικο σπανιο  πιθηκοειδες που ζει στην ζουγκλα του αγιου δομηνικου και πεταχτηκε μεσα στο γυρισμα απο την ζουγκλα διπλα που φαινεται ακριβως πισω απο τους παιχτες

ΟΥΓΚΑΝΟΣ.jpg

τόσο κοντά που είχε πάει ο Μουρουτσος, κινδύνευε να τον βρει κάνας στόχος στο κεφάλι.

ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή.

και αντί για ευχαριστώ τα άκουσε και από πάνω

7 λεπτά πριν, ant_ είπε

ειναι ενα ενδημικο σπανιο  πιθηκοειδες που ζει στην ζουγκλα του αγιου δομηνικου και πεταχτηκε μεσα στο γυρισμα απο την ζουγκλα 

Γνωστό ως αγορουρακοτάγκος ή και αγουρακοτάγκος 

ΣÏεÏική εικÏνα

d015.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...