Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλα και η δαλακα ακου να τους πει χουλιγκαν

εδω φαινεται και απο προηγουμενο αγωνισμα 

οτι δεν φωναζουνε  προς την αντιπαλο για να την τραμπουκισουνε 

φωναζουνε προς την δικια τους παικτρια ασχετα αν δεν εχει φτασει καν

και ουτε κοιτανε προς εκει

ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, patsi είπε

Με τη λογική Δαλακας αυτό θα ίσχυε αν δεν το είχαν κάνει ήδη οι άλλοι. «Απ τη στιγμή που το έκανες άσε με να το κάνω και εγώ και μη μιλάς» ..... Τετράγωνη λογική :)

λογικη Δαλακας;;;; μονο εγω ειδα το χτεσινο; το επιχειρημα των μαχητων μετα το ξεφτιλικι τους ηταν οτι αφου το κανετε εσεις, το κανουμε και εμεις και ειμαστε ολοι πατσι. μεχρι και το μυξιαρικο πεταχτηκε να το πει. οποτε το σωστο για την Δαλακα ειναι να ζητησει επαναληψη αγωνα.

• Like 1

Kαι εδω βλεπουμε τον ηθικο και με αρχες να λεει για αλλη μια φορα αληθεια

Δειτε στο 13:20 τι λεει " οτι εγω πηγα προς τα εκει και  επειδη δεν θελω να ακουμπαω κανεναν..δεν ακουμπησα καν πηγα απο την απεναντι πλευρα"

και εδω τον βλεπουμε που δεν ακουμπαει καν και πηγε μαλιστα και απο την απεναντι πλευρα για να μην ενοχλησει γιατι ετσι εμαθε να εχει ηθος και αρχες

ΟΥΓΚΑΝΟΣ.jpg

• Like 1

3 ώρες πριν, xristoslet είπε

Παίζουμε με τις λέξεις, η δαλακα εννοούσε ότι συμπεριφερεται σαν πρόβατο, το ίδιο είναι. Μια χαρά τα είπε η σαλτα. Οι "διάσημοι" απλά ειδικά όταν χάνουν ξεφεύγουν με τα λόγια και τις συμπεριφορές τους. 

οχι, το αντιθετο εννοουσε, οτι ακριβως επειδη η Σαλτα δεν ειναι προβατο δεν θα επρεπε να συμπεριφερεται ετσι. η Σαλτα ομως ειπε οτι την κακοχαρακτηρισε αμεσα ως προβατο.. διαστρεβλωση των γεγονοτων για να βγαλει κακη την Δαλακα. αλλη μια δικαιωση για τον Χαρο.

14 λεπτά πριν, KilliK είπε

οχι, το αντιθετο εννοουσε, οτι ακριβως επειδη η Σαλτα δεν ειναι προβατο δεν θα επρεπε να συμπεριφερεται ετσι. η Σαλτα ομως ειπε οτι την κακοχαρακτηρισε αμεσα ως προβατο.. διαστρεβλωση των γεγονοτων για να βγαλει κακη την Δαλακα. αλλη μια δικαιωση για τον Χαρο.

Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει ξαναλέω. Δεν χρειάζεται καν να την κάνει παρατηρήσεις για την αντιμετώπιση που θα έχει στην ομάδα την. Γιατί τότε είναι πρόβατο αν πρέπει να ακολουθηθεί την άποψη της Δαλακα. Το συμπέρασμα όμως δεν το έχω βγάλει μόνο από το θέμα με το πρόβατο, αλλά γενικά την συμπεριφορά που έχουν οι διάσημη ως προς την αντιμετώπιση του reality. Μετά την ήττα τους, με την βοήθεια του τανιμανιδη, αναζωπυρώθηκε η κοντά... Τυχαίο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oλα εχουν να κανουν με το context. H Ευη αφησε να εννοηθει οτι η Δαλακα την προσβαλε χρησιμοποιωντας μια συγκεκριμενη λεξη. ομως στην σκηνη ειναι φανερο οτι ναι μεν χρησιμοποιησε η Δαλακα την λεξη αλλα οχι με σκοπο να την προσβαλει. ισως μπορουσε να το εκφρασει καλυτερα η Δαλακα αυτο που ηθελε να της πει τοτε, αλλα η ευφραδεια λογου δεν ηταν ποτε το ατου της. ποσο μαλλον οταν συμμετεχεις σε ενα τελειως παρεΐστικο κλιμα.

εγω αυτο που κραταω ειναι οτι καποιος υποτιθεται ενοχληθηκε με μια λεξη που ειπωθηκε για το προσωπο του πριν ενα μηνα,  δεν αντεδρασε καθολου τοτε αλλα αναφερθηκε σε αυτο μονο οταν παρουσιαστηκε η ευκαιρια να "εκθεσει" τον αντιπαλο του; εμενα αυτο μου δειχνει ατομο με δολο. μου δειχνει οτι ο Χαρος μονο τρελος δεν ηταν τελικα οταν μας ειχε προειδοποιησει για την οχια.

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, McNerd είπε

ξεσκονίζω gifs και λοιπά ψηφιακά πυροτεχνήματα.... καλού-κακού 😎

2/3 κάνουμε party σήμερα.

αν και Μελινα δεν φεύγει με τπτ. Στην Κύπρο νομίζουν οτι ειναι εθνικη υπόθεση να στηρίζουν παιχτες ριαλιτι λολ

Επεξ/σία από guido
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και δουλευω σημερα γαμω, αλλα λογικα θα χω γυρισει μεχρι τις 10, αμα φυγει μουρουτσος που παμε?

να ξερω ποια γραμμη του μετρο να παρω

Επεξ/σία από tritonas00

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...