Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Εντάξει, το ποιος φεύγει έχει να κάνει με το κοινό που ψηφίζει, στην τακτική που δεν έχουν στην ψηφοφορία εστιάζω...

Σιγά μην το κάνουν, δε λες καλά που τον είχαν μία φορά;
Απ'ό,τι ακούω, μιας και δεν το έχω δει ποτέ, εκεί τον έβριζαν συνέχεια όσο ήταν στο παιχνίδι κι έκαναν προπαγάνδα εναντίον του όταν ήταν προτεινόμενος...

Eντωμεταξύ, τελικά, η Δαλάκα είχε πει ακριβώς το αντίθετο, ότι δεν είναι πρόβατο η Εύη, όπως νιώθει όμως ο καθένας, προφανώς η Εύη είχε τη μύγα...

DCPUKM0.jpg

Παίζουμε με τις λέξεις, η δαλακα εννοούσε ότι συμπεριφερεται σαν πρόβατο, το ίδιο είναι. Μια χαρά τα είπε η σαλτα. Οι "διάσημοι" απλά ειδικά όταν χάνουν ξεφεύγουν με τα λόγια και τις συμπεριφορές τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ρωτήσει μαθητές το Πάσχα πως το βλέπουν φέτος και μου απάντησαν ότι α) οι περισσότεροι δεν το βλέπουν και β) όσοι το βλέπουν τους αρέσει κυρίως η Δαλάκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσκασε μυτη το big boss, καθιστε προσοχη πιονακια

Hungry for dust

15283615555131.gif

Επεξ/σία από xaratsi
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλά δεν έπαθε και τπτ.

Ελπίζω να αρνηθεί να συνεχίσει και να ζητήσει να μετρήσει το ματς υπέρ Εύης.

Τι όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Bλεπω οι μαχ-ηττες να εχουνε σφυριχτρα 

και να σφυριζουνε λεγοντας και στοπ μιχαλη πχ  κανοντας πως ειναι ο τανιμανιδης για να σταματαει ο αντιπαλος

και μετα να λενε

-ενταξει επιτρεπεται αυτο για να εμψυχωσουμε τον παιχτη μας το καναμε

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, guido είπε

Καλά δεν έπαθε και τπτ.

Ελπίζω να αρνηθεί να συνεχίσει και να ζητήσει να μετρήσει το ματς υπέρ Εύης.

Τι όχι;

Με τη λογική Δαλακας αυτό θα ίσχυε αν δεν το είχαν κάνει ήδη οι άλλοι. «Απ τη στιγμή που το έκανες άσε με να το κάνω και εγώ και μη μιλάς» ..... Τετράγωνη λογική :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...