KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, redykt είπε εντωμεταξυ επειδη επεσα ακριβως πανω στο τσακωμο, ολο αυτο εγινε για το σμπρωξιμο-τραβηγμα του αγορου στο λαρουσο; απτο λιγο που ειδα στο replay, αυτο δεν ειναι ουτε αξιο αναφορας οκ, να ερθω και εγω να σε αρπαξω απο το χερι και να σε σπρωξω βιαια, να δουμε αν θα σου αρεσει. 1
vlasiospakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Ash είπε Ευη ΣΑ Ρουφιάνα, Γκότση Κερατά, Φραουλίτσα ΟΥΓΚ,Πανούλη Αστράτευτε κρίνεστε για αυτά που λέτε και κάνετε, αν δεν το πήρατε χαμπάρι, σήμερα υπογράψατε την καταδίκη σας και ταυτόχρονα την παρουσία της Ροδάνθης στον τελικό, σιχάματα....ΟΥΣΤ Εισαστε πολλοι; Να τους προειδοποιησουμε πρωτα
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μουρουτσος, βι και δαλακα ή μελιγδα; όπως και να έχει ο μουρουτσος θα πάρει λουτσο
redykt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Just now, KilliK said: οκ, να ερθω και εγω να σε αρπαξω απο το χερι και να σε σπρωξω βιαια, να δουμε αν θα σου αρεσει. >βιαια
lefter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Ποιος θα τη γλιτώσει, δαλάκος ή λουζερούτσος; Τα ευκολως εννοουμενα
vlasiospakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, KilliK είπε οκ, να ερθω και εγω να σε αρπαξω απο το χερι και να σε σπρωξω βιαια, να δουμε αν θα σου αρεσει. Το βίαια πως το μετραμε; Σε τι μοναδα;
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε βιαια μια κλωτσια επρεπε να του δωσει κανονικα, μυτο
gas7777 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μάλλον για τη Βι το βλέπω. Δε θα ρισκάρουν να διώξουν Μουρουτσο κ δαλακα
patsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, lefter είπε Οι περισσοτεροι Μακάρι εγώ το εύχομαι
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, vlasiospakis είπε Το βίαια πως το μετραμε; Σε τι μοναδα; Σε χειρονομίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις