gnsX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Κάθε φορά που χάνουν οι ντιεσημοι πάνε οι κατηγορίες σύννεφο για οτιδήποτε, πω πωωωω ζουδια 2
insοmnidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Έχει κανείς iPhone; εσυ ποσταρεις ποιο ασχετα και απο μενα! 1
Metaksas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αν και φανατικός του πρώτου survivor, από το λίγο π έχω δει τώρα τελευταία στο 2ο γίνεται της Κατίνας, ούτε στο γυμνάσιο δεν τσακωνόμαστε γ τέτοια θεματα χαχαχαχα, α ρε Μουντιάλ ίντριγκες π φέρνεις!!
xaratsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Που είσαι ρε μισθοφόρε με το σκαλί να τους γλεντησεις 1
costacurta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Οι διάσημοι κάθε φορά που χάνουν μου θυμίζουν το κλασσικό σκετσακι των αμάν μου φάγαν το μπιφτεκι μου!
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, insοmnidis είπε εσυ ποσταρεις ποιο ασχετα και απο μενα! Θα σέβεσαι! Spoiler Πιο, όχι ποιο. 😁 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από kirileman
gtajunkie Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 μπλακωθειτε ρε (οπως στα κλαμπ) Spoiler οχι σαν το δικο μας που εκλεισαν τί κοιτιέστε σαν γατες?
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δλδ η μελιγδα σκότωσε όλες τις μπεκάτσες επειδή αποσυντονιστηκε από τον Ηλία; Δλδ στο μπάσκετ δεν έπρεπε να ευστοχισει σε βολή ποτέ κανένας παίχτης 1 1
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gnsX είπε Κάθε φορά που χάνουν οι ντιεσημοι πάνε οι κατηγορίες σύννεφο για οτιδήποτε, πω πωωωω ζουδια Βασικά οι μαχητές κατηγόρησαν τους διασήμους, παρόλο που εκείνοι τους έσπρωξαν... Το άλλο θέμα το έφερε ο Σάκης από μόνος του... 3
patsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι λες μωρή μελίγδα, δε ντρέπεσαι μωρή ξεφτίλω; Που σήμερα δεν πετυχαινες ελέφαντα σε χωλ; Αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Δεν πετύχαινε τπτ και της έφταιξε ο Ηλίας. Μεγάλο συμβούλιο προβλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις