xaratsi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, McNerd είπε απο το λιγο που μπηκα τουηττερ, δαλακοφανς = ψυχοπαθεις, οποτε σιγουρη νικη Καλα εκεί έχει ξεφύγει το πράγμα χούλιγκανισμος χειρότερος κι από μπάλα Μ αυτά κ μ αυτά δε θα ξαναδούμε σαρπαιπο όπως το παλιό και Νομαντς μοιάζει "λίγο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, xaratsi είπε Καλα εκεί έχει ξεφύγει το πράγμα χούλιγκανισμος χειρότερος κι από μπάλα Μ αυτά κ μ αυτά δε θα ξαναδούμε σαρπαιπο όπως το παλιό και Νομαντς μοιάζει "λίγο" εγω ουτε το παλιο μεχρι το τελος δεν εχω δει, ατιμε βαλαση ποιο νομαντς ρε σοβαρεψου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) πολυ κουραστικο. Τα ιδια και τα ιδια απο αυριο σπαμε τα δεσμα Δαλακα σηκωσε το το τιμημενο νυσταξα Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από lefter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 ατζουν καταδεχτηκε γαλατσι σιτυ, ανετιλας βλεπε να μαθαινεις αλαφουζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, McNerd είπε ο Πιλ μετράει ώρες με τα κλειδιά στο χέρι Ασε θα του μιλήσω γω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μαλλον το οτι κερδισε το αυτοκινητο ηταν λαθος. Δεν γινεται να τα κερδισει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Froskeas είπε Ασε θα του μιλήσω γω Πες του και για τον τριλοφαη οτι θελει αβαταρ μπαντουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Superuser είπε Μόλις πλήρωσα, μου έφερε μια τυπωμένη απόδειξη που φαινόταν ότι είναι νόμιμη αλλά δεν ήταν. Μόλις πήρε τα λεφτά πήρε και την απόδειξη μαζί Τώρα πάω να ζητήσω-τσακωθώ και να ζητήσω την νόμιμη που μου αναλογεί Δεν το κάνω για την δαλακα Ναι αλλά «ΔΑΛΑΚΑ ΦΤΑΙΣ» 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 σαφως και φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Τι ώρα νικητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 βαρεθηκα παω να ατμισω το καρπουζι μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, McNerd είπε Δεν εχω αδεια τυπε, απο σεπτεμβρη παλι Συγνώμη αδέρφια αλλά επειδή την είδα να επαναλαμβάνεται πολλάκις αυτή τη λέξη. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μόλις μπήκα και βλέπω που δείχνει φωτό από το συνεργείο..οκ όλα καλά αλλά την γυναίκα του γιατί πρέπει να την δείχνει στο πανελλήνιο; Ουστ όρνια Σιχαθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Froskeas είπε ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ αδεια επηρμενη ψυχη (ΑΕΨ) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Mιλαει και ο ερτογαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις