xaratsi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ουγκανος αδερφός ξινής φωνάζει χειρότερα κι από Αγόρου Βρήκαμε τον ένα για του χρόνου 2
Superuser Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Επειδή είναι πρώτη μέρα διακοπών μου και μετά από μια δύσκολη μέρα στον καυτό ήλιο της Ελλάδας είμαι σε ταβέρνα και τρώω,θα ήθελα να ρωτήσω που βρισκόμαστε; άρχισε; να το κατεβάσω μονορούφι το κρασί ή να το πάω χαλαρά; Ευχαριστώ 1
g_alkis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Superuser είπε Επειδή είναι πρώτη μέρα διακοπών μου και μετά από μια δύσκολη μέρα στον καυτό ήλιο της Ελλάδας είμαι σε ταβέρνα και τρώω,θα ήθελα να ρωτήσω που βρισκόμαστε; άρχισε; να το κατεβάσω μονορούφι το κρασί ή να το πάω χαλαρά; Ευχαριστώ Τι τρως;
McNerd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Superuser είπε Επειδή είναι πρώτη μέρα διακοπών μου και μετά από μια δύσκολη μέρα στον καυτό ήλιο της Ελλάδας είμαι σε ταβέρνα και τρώω,θα ήθελα να ρωτήσω που βρισκόμαστε; άρχισε; να το κατεβάσω μονορούφι το κρασί ή να το πάω χαλαρά; Ευχαριστώ Μεινε κει που εισαι, οσο το δυνατον πιο μακρια απο τηλεοραση
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 σα ζωα κανουν απο πισω με τη δαλακα, αυτη θα το παρει γ@μω τον αξονα 1
McNerd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 ειπε η δαλακα οτι καταλαβαινει οτι καποιοι φτασουνε να κλεψουνε για να φανε; βενζινας;
Superuser Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, McNerd είπε Μεινε κει που εισαι, οσο το δυνατον πιο μακρια απο τηλεοραση Τόσες εργατοώρες δεν θα πάνε στράφι για μια ψαροταβέρνα που με έχει εκνευρίσει ήδη
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε ειπε η δαλακα οτι καταλαβαινει οτι καποιοι φτασουνε να κλεψουνε για να φανε; βενζινας; επαρση με αρωμα οκτανιων
Pakmanis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Σε 1.5 χρονο ολυμπιαδα; Τι να πω μακαρι πραγματικα αν και δεν ξερω ποσο πισω σε παει ενα τετοιο 6μηνο που κανε.
ELMastas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μακάρι να το πάρει η Κατερίνα και γιατί κατ εμέ το καρα αξίζει αλλά και για να δείξουν πως υπάρχουν όντος και ανατροπές και για να μην το παίρνουν συνέχεια άντρες,ιδιαίτερα αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά όπως πέρσι με τον Ντάνο που τους είχε αφήσει μίλια πίσω τους υπόλειπους, καλός ο Λιάκος έχει και χιούμορ αλλά καμμία σχέση με Ντάνο που το άξιζε ξεκάθαρα πέρσι. Δυστυχώς ψηφίζουν πολλά κοριτσόπουλα και επειδή είναι πιο πολλά ως πληθυσμός μάλλον θα το πάρει ο Ηλίας όμως αν ψηφίσει και η Κύπρος υπέρ της Δαλάκως επειδή ήταν κοντά με την Μελίνα κάτι μπορεί να γίνει αν οχι μάλλον θα πάει στόν Φαφούτερ μαν
McNerd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Superuser είπε Τόσες εργατοώρες δεν θα πάνε στράφι για μια ψαροταβέρνα που με έχει εκνευρίσει ήδη Περισι τον ιουνη παρατησα ηλιοβασιλεμα στον ατλαντικο για να παω να δω στο λαπτοπ σαρβαιβο με βενζινα, σπαλ και μισθοφορο.. Μην πεφτεις τοσο χαμηλα για δαλακα.
ELMastas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτός που ξεσηκώνει τον κόσμο εκεί κάτω πως λέγεται ?ξεσηκωτέρ ? τι επάγγελμα είναι αυτό ? Κατάλαβε ο Αγκούρου οτι τον δούλευε ο Σάκης και οτι ήταν σαν γύφτος κλαρινογαμπρός χθές και έβαλε κουστούμι ! τα παπούτσια δεν μας δείξανε όμως μπορεί να είναι τα ίδια ...... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από ELMastas
guido Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, ELMastas είπε Αυτός που ξεσηκώνει τον κόσμο εκεί κάτω πως λέγεται ?ξεσηκωτέρ ? τι επάγγελμα είναι αυτό ? Fluffers
Προτεινόμενες αναρτήσεις