Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Superuser είπε

Του έφυγε λίγο η απόχρωση του οδοντιάτρου ή είναι τα τερτίπια του φωτισμού;

Ήθελε να βάλει χρυσό για να μοιάζει με πειρατής, αλλά επειδή είναι ψώνιο έβαλε σε απόχρωση λευκόχρυσου που είναι πιο ακριβός.

Δημοσ.

Τουλάχιστον ας τους έβαζαν να κάνουν τίποτα παιχνιδάκια και με τους απέξω των ομάδων να γελάσουμε.

Πολύ ψηφάνε ρε φέτος στο τέλος ...όσα δεν έβγαλε ολη την σαιζόν θα βγάλει αυτές τις μέρες ο ταληροφονιάς ο αντζούν 💲

Δημοσ.

Μου έσκασε στη μάπα λάηκ γουίδου απ' το μακρινό 2017. Κάτι μου λέει πως δεν ήταν τυχαίο κι επρόκειτο για τρολολάηκ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

Μου έσκασε στη μάπα λάηκ γουίδου απ' το μακρινό 2017. Κάτι μου λέει πως δεν ήταν τυχαίο κι επρόκειτο για τρολολάηκ

χεχεχεχ. μου έβαλε ιδέες να κατεβάσω όλο το παλιοθρετ να το διαβάσω οφφλάη σε κάποια δύσκολη στιγμή άνευ ουιφί.

ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε

Μι του

Γουατ δε φακ;

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ξεμείνει από λαικ εκείνη τη μέρα και είχα βάλει υπενθύμιση στο κινητο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, guido είπε

d015.gif  d015.gif  d015.gif  d015.gif αχαχαχαχαχαχαχα τα τελειωμενα ριαξια μου γαμω  d015.gif  d015.gif  d015.gif  d015.gif

Δημοσ.

Και εμένα. Μάλλον θέλει να μας θυμήσει ότι οι θυσίες μας όλον αυτόν τον καιρό θα μείνουν αποτυπωμένες στην ινσομνιακή ιστορία.😪

Ή έχει μεθύσει και νομίζει ότι εκείνο είναι το κανονικό νήμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guido είπε

1.5 χρόνο μετά;

Που να ήταν και δόση δανείου δηλαδή..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, McNerd είπε

χεχεχεχ. μου έβαλε ιδέες να κατεβάσω όλο το παλιοθρετ να το διαβάσω οφφλάη σε κάποια δύσκολη στιγμή άνευ ουιφί.

ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό

Μόνο ο μύστης πιλ ξέρει αλλά τόσο που μας συμπαθεί σιγά μη μας το πει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Superuser είπε

1.5 χρόνο μετά;

Που να ήταν και δόση δανείου δηλαδή..

guido always pays his depts

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Μόνο ο μύστης πιλ ξέρει αλλά τόσο που μας συμπαθεί σιγά μη μας το πει

1w2bn4.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...