Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, Superuser said:

Κλόπη του mmc;

Αλλά στο πιο λαϊκό;

το my man can μπροστα του ειναι χολυγουντιανη παραγωγη. 

εμετουλης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Superuser είπε

Κλόπη του mmc;

Αλλά στο πιο λαϊκό;

Βασικα ο Ant1 το διαφημιζε αρκετο καιρο πριν και μαλιστα μεχρι στιγμης έχει αποκλειστικα κανονικούς παίκτες και οχι ηθοποιους/τραγουδιστες/reality players.

Άρα μάλλον ο σκάι αντέγραψε τον ant1.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιρχινιώ στο Βικόραμα

αλλά τι σας λέω... ξέρω πως έτσι κι αλλιώς είστε ολημερίς συνδονισμένοι στη μεγάλη μας αγάπη called Σιχάι

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, McNerd είπε

ο φρόσκ έχει κατέβει φάληρο για την απαγωγή;

To σκεφτόμουν πριν να του πω να πάμε μαζί  και μετά θυμήθηκα πού είναι και άρχισα τα καντήλια για την υπερβορέα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

ακόμα μ' αυτό το άβαταρ είσαι συ; κάνω έκκληση σε πιλ να σε μεταμορφώσει σε αρχικουρού

• Sad 1
Δημοσ.
48 minutes ago, Antretng said:

Βασικα ο Ant1 το διαφημιζε αρκετο καιρο πριν και μαλιστα μεχρι στιγμης έχει αποκλειστικα κανονικούς παίκτες και οχι ηθοποιους/τραγουδιστες/reality players.

Άρα μάλλον ο σκάι αντέγραψε τον ant1.

exposed κυριοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, McNerd είπε

ακόμα μ' αυτό το άβαταρ είσαι συ; κάνω έκκληση σε πιλ να σε μεταμορφώσει σε αρχικουρού

αυτό είναι το δεύτερο που ήθελα να σε ρωτήσω βλέποντάς με ακόμα ίδιο κι απαράλλαχτο..😠  του μίλησες για μένα ή μου έλεγες φίφες; :unsure:

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

αυτό είναι το δεύτερο που ήθελα να σε ρωτήσω βλέποντάς με ακόμα ίδιο κι απαράλλαχτο..😠  του μίλησες για μένα ή μου έλεγες φίφες; :unsure:

του μίλησα αλλά με έγραψε. η σχέση μου με πιλ είναι δι΄ άγνωστον λόγον τεταμένη τον καιρό που διανύουμε.

πρέπει να του μιλήσεις ο ίδιος χωρίς μεσάζοντες. μη ντρέπεσαι.

• Sad 1
Δημοσ.

πόση ώρα λέτε να κρατήσει αυτή η παπαριά, γιατί έλεγα να κοιμηθώ νωρίς σήμερα... θα πιαστεί και ο κώλος της σπυροτούβλου τόσες ώρες..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, McNerd είπε

πόση ώρα λέτε να κρατήσει αυτή η παπαριά, γιατί έλεγα να κοιμηθώ νωρίς σήμερα... θα πιαστεί και ο κώλος της σπυροτούβλου τόσες ώρες..

Δεν πιάνεται αυτός εύκολα... Τόσα στρέμματα τι να πρωτοπιασεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...