Torasu Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 hour ago, mylo said: Ποτέ Μεγασιχάματα και οι δυο σας 3 hours ago, Vassilis_24 said: Eκεί ψηφίζει ο καθένας όσες φορές θέλει. Λίγο δύσκολο το κόβω να κάθονται να κάνουν reset IPs για να ψηφίζουν αλλά ναι, δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Σιχαμα Αγγλια μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο εκτρωμα και απο εμας στο γιουρο 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, ELMastas είπε To ξεφτυλίσανε με τις ψηφοφορίες αντί για τελικό το κάνανε 3 μέρες ψηφοφορία,προημιτελικό ημιτελικό κλπ ντροπής πράμα,πάνε να βγάλουν όσα δεν έβγαλαν ολη την σαιζόν οι φραγκοφονιάδες οι Αντζούνιδες απο τον φουκαρά και εύπιστο στίς ψηφοφορίες ανα τα χρόνια, Ελληνα .... Πέρσι στην τελική ψηφοφορία είχαν βγάλει 600 χιλιάδες. Δηλαδή έφαγαν 600 χιλιάδες ευρώ από μια ψηφοφορία από τον ελληνικό λαό. Μνημόνια για μια ζωή. Βρε μαλακες αντί να τα δίνετε σε τέτοια σιχαμοπαιχνιδα και στους Τούρκους πάρτε τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού η την unisef και δώστε τα εκεί. IQ ραδικιού με τους καραγιοζηδες. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, Torasu είπε Μεγασιχάματα και οι δυο σας Και οι τρεις. Ειναι και ο DZphotographer 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Heybro είπε Πέρσι στην τελική ψηφοφορία είχαν βγάλει 600 χιλιάδες. Δηλαδή έφαγαν 600 χιλιάδες ευρώ από μια ψηφοφορία από τον ελληνικό λαό. Μνημόνια για μια ζωή. Βρε μαλακες αντί να τα δίνετε σε τέτοια σιχαμοπαιχνιδα και στους Τούρκους πάρτε τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού η την unisef και δώστε τα εκεί. IQ ραδικιού με τους καραγιοζηδες. Αν και συμφωνώ με το σκεπτικό σου, δυστυχώς το ποσοστό των χρημάτων των κοινωφελών οργανισμών που καταλήγουν όντως στο cause του οργανισμού είναι μονοψήφιο. Αν θυμάμαι καλά σε ένα paper που είχα διαβάσει ανέρχεται σε ποσοστό 2 με 3% Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι πάλι καλύτερα θα ήταν. Και σουβλάκια να τα κάνεις πάλι καλό είναι. Κινεις και την οικονομία 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, McNerd είπε Και οι τρεις. Ειναι και ο DZphotographer 4. Eίμαι κι εγώ που τον έχω εικόνισμα πάνω απ' το κρεβάτι μου αλλά έχω bug και δεν μπορώ ν' αλλλάξω avatar Aν βλέπει κάποιος mod ας κάνει την αλλαγή έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από TriLoBiTe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, Antretng είπε Αν και συμφωνώ με το σκεπτικό σου, δυστυχώς το ποσοστό των χρημάτων των κοινωφελών οργανισμών που καταλήγουν όντως στο cause του οργανισμού είναι μονοψήφιο. Αν θυμάμαι καλά σε ένα paper που είχα διαβάσει ανέρχεται σε ποσοστό 2 με 3% Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι πάλι καλύτερα θα ήταν. Και σουβλάκια να τα κάνεις πάλι καλό είναι. Κινεις και την οικονομία 😛 Αυτό γιατί συμβαίνει που πάνε τα άλλα χρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε 4. Eίμαι κι εγώ που τον έχω εικόνισμα πάνω απ' το κρεβάτι μου αλλά έχω bug και δεν μπορώ ν' αλλλάξω avatar Aν βλέπει κάποιος mod ας κάνει την αλλαγή έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή My bad, υπάρχει και άλλος, ξέχασα και τον Ash που έχει βρει μια φωτο του από αγώνα τέννις αλλά δεν διακρίνεται καλά. Το αίτημά σου θα προωθηθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Heybro είπε Αυτό γιατί συμβαίνει που πάνε τα άλλα χρήματα? Μισθοί/αμοιβές προσωπικού, υπαλλήλων, ανώτερων στελεχών, διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, στέγαση, εξοπλισμός κλπ Μπορείς να τις δεις ως επιχειρήσεις με προϊόν το κοινωφελες στόχο. Οπότε εσύ "αγοράζεις" ένα 2-3% των χρημάτων σου να καταλήξουν στο στόχο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Antretng 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 38 λεπτά πριν, Heybro είπε Πέρσι στην τελική ψηφοφορία είχαν βγάλει 600 χιλιάδες. Δηλαδή έφαγαν 600 χιλιάδες ευρώ από μια ψηφοφορία από τον ελληνικό λαό. Μνημόνια για μια ζωή. Βρε μαλακες αντί να τα δίνετε σε τέτοια σιχαμοπαιχνιδα και στους Τούρκους πάρτε τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού η την unisef και δώστε τα εκεί. IQ ραδικιού με τους καραγιοζηδες. ελα ξυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Μισθοί/αμοιβές προσωπικού, υπαλλήλων, ανώτερων στελεχών, διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, στέγαση, εξοπλισμός κλπ Μπορείς να τις δεις ως επιχειρήσεις με προϊόν το κοινωφελες στόχο. Οπότε εσύ "αγοράζεις" ένα 2-3% των χρημάτων σου να καταλήξουν στο στόχο. Κρίμα δεν το ήξερα. Και πάλι πάντως όσοι ψηφίζουν σε τέτοια reality πιστεύω ότι το iq τους είναι κάτω από 70 80 δεν μπορεί να πετάνε έτσι τα χρήματα τους. Εκτός και αν δεν είναι δικά τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 βι παιδακι μου φανταρος δε πηγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Κρίμα δεν το ήξερα. Και πάλι πάντως όσοι ψηφίζουν σε τέτοια reality πιστεύω ότι το iq τους είναι κάτω από 70 80 δεν μπορεί να πετάνε έτσι τα χρήματα τους. Εκτός και αν δεν είναι δικά τους. Και πάλι κάτι κάνουν... Κάπως πρέπει να λειτουργήσουν και αυτες. Αλλωστε σου προωθούν και μια αντίληψη εθελοντισμου μεσα από τις προωθητικες τους ενέργειες (πχ μπορεί να πας να βοηθήσεις σε κάποιο ίδρυμα). Οπότε χρήσιμες είναι έστω και με αυτό το 2-3% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, McNerd είπε My bad, υπάρχει και άλλος, ξέχασα και τον Ash που έχει βρει μια φωτο του από αγώνα τέννις αλλά δεν διακρίνεται καλά. Το αίτημά σου θα προωθηθεί. Τρομερός ο Ας! Απο τα πουλέν μου αν και δεν γράφει πολύ Στείλε μήνυμα στον πιλ. ΕΣΥ είσαι πες του κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Τρομερός ο Ας! Απο τα πουλέν μου αν και δεν γράφει πολύ Στείλε μήνυμα στον πιλ. ΕΣΥ είσαι πες του κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους Εννοειται πως εχω ηδη στειλει. Του προωθησα και το επιθυμητο λινκ. Τον φοιτητη χημειας με τα προφυλακτικα ηθελες ειπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις