tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 στους ποσους βαθμους βραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Antretng είπε Τώρα που το ανέφερες, η εκπομπή στον ant1 με τον Σφινο είναι ολόιδια. Ποιος έκλεψε ποιον; Βαλλόμεθα πανταχόθεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ξαναρχίσουν και το Nomads που διάβασα πιο πάνω ? αν βάλουν πάλι τον Αρναούτογλου δεν υπάρχη περίπτωση να το δω και το προηγούμενο είδα ελάχιστα απο περιέργεια και σιχάθηκα,οπότε δεν βλέπω να το παρακολουθώ (τουλάχιστον οχι με την θέληση μου) εκτός αν έχει τίποτα πραγματικά ενδιαφέροντες παίκτες μέσα .... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 150.000 το νομαντς κ 3 οχι 6 μηνες παρακαλω. Δηλωνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, xaratsi είπε 150.000 το νομαντς κ 3 οχι 6 μηνες παρακαλω. Δηλωνουμε; Να πάτε παιδιά εγω είμαι μεγάλος για τέτοια πράματα,όποιος πάει απο δω θα τον υποστηρίξουμε πάντως 100% Αντε Αρχίζει και το Τελευταίο Αγώνισμα στον Αι Δομίνικο ! 🗿 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Όλοι παρόν; #not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, ELMastas είπε Θα ξαναρχίσουν και το Nomads που διάβασα πιο πάνω ? αν βάλουν πάλι τον Αρναούτογλου δεν υπάρχη περίπτωση να το δω και το προηγούμενο είδα ελάχιστα απο περιέργεια και σιχάθηκα,οπότε δεν βλέπω να το παρακολουθώ (τουλάχιστον οχι με την θέληση μου) εκτός αν έχει τίποτα πραγματικά ενδιαφέροντες παίκτες μέσα .... Έτσι ακριβώς θέλει έναν πιο "σφικτη" και πιο νέο. Ο Αρναούτογλου είναι για απόσυρση. Μάλλον κανέναν Σάβα Μπουπουρα πως λέγεται ή τον άλλον τον ξανθό από το πλάκα κάνεις που ήταν παρουσιαστές. Έχει ειρωνική φάτσα ο Αρνί... Σπαστική ομιλία και κόμπλεξ πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Superuser είπε Όλοι παρόν; #not Τι ζόρι τραβάει το Swype μπορείς να μου πεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Θα μας φορτωσουν κανα Μαυριδη την βλεπω τη δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 34 minutes ago, lefter said: που να μαθουμε οτι θα εχουμε και game of love 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, kirileman είπε Τι ζόρι τραβάει το Swype μπορείς να μου πεις; Χαχαχα Θέλει ξήλωμα προφανώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Superuser είπε Χαχαχα Θέλει ξήλωμα προφανώς.. Swiftkey MONO! Αναφορά σε κείμενο Swype keyboard has been discontinued Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από xaratsi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 ελα τελικος ελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 χα. η προβλεψη μου βγηκε σωστη. nothing to see here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, xaratsi είπε Swiftkey MONO! Είμαι συναισθηματικά δεμένος.. Δεν ξεπερνιούνται έτσι, τόμοι γραφής θα έλεγα..σε ένα βράδυ I will try it but I can't promise anything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις