KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 o αριστερα μου θυμιζει τον Rico απο Starship Troopers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Πολυσυλλεκτικη οικογενεια ο Αγορουγκ , εχει απο Χρυση Αυγη σε Χρυση Ακτη Μυκονου μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 τελικα η Δαλακα εμαθε ποσο μεγαλο τον ειχε ο Πανουλης; εξηγειται και γιατι ηταν με τα ποδια ανοιχτα συνεχεια στο συμβουλιο, σηματα καπνου εστελνε στον απεναντι. αλλα αυτος κοιταζε μονο τον Ηλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 σημερα εχει επεισοδιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εεε να μην έχει ? τόσες μέρες περιμέναμε... είναι και νωρίτερα σήμερα μιάς και δεν έχει αυτό το γελοίο τηλεπαιχνίδι.... ο 1ος Θα είναι στάνταρ ο Ηλίας εκτός αν πάρει ο ίδιος ασυλία ο 2ος αν πάρει ηλίας την ασυλία δεν ξέρω,πιθανώς να βγάλει την Βιργινία για να παραμείνει εφόσον την θεωρεί αδύναμη στόν κόσμο,τώρα αν την πάρουν οι διάσημοι μάλλον θα δώσουν και αυτή την Βιργινία μετά τον Ηλία, ως αγωνιστικά πιο αδύναμη 📺 Επιασε και μια περίεργη μπόρα πάλι μέσα στήν Αθήνα ... πολύ παράξενα πράγματα με τον καιρό, αυτό το καλοκαίρι Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 spoiler Spoiler φευγει ο Χαρης και παει τετραδα Βιρ/Δαλ/Μελ/Ηλι τα λεφτα τα παιρνει ο Ηλιας με αντιπαλο την Δαλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, ELMastas είπε μιάς και δεν έχει αυτό το γελοίο τηλεπαιχνίδι το εχει 30 λεπτά πριν, ELMastas είπε πολύ παράξενα πράγματα με τον καιρό, αυτό το καλοκαίρι επιτελους καλοκαιρι εμπλεο προκοπης 23 λεπτά πριν, KilliK είπε spoiler Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου φευγει ο Χαρης και παει τετραδα Βιρ/Δαλ/Μελ/Ηλι τα λεφτα τα παιρνει ο Ηλιας με αντιπαλο την Δαλακα. πολυ φοβαμαι οτι αλλος θα παρει τα λεφτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 με τιποτα. οι γυναικες ψηφιζουν πιο πολυ, οποτε θα πανε οι περισσοτεροι ψηφοι στον αντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 ελα λιανε τελειωνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Oντος το έχει....Βασίστικά και γω στο ανενημέρωτο πρόγραμμα "info" της τηλεόρασης,δεν το αναφέρει κάν σήμερα απλά λέει Survivor γιαυτό έλεγα θα το γλυτώναμε κυριακάτικα .... Δεν με χαλάει το καλοκαίρι να έχει και τέτοια,γιατί δεν μου αρέσει η πολύ ζέστη,(αρκεί να μην έχουμε θύματα απο πλημμύρες) όμως είναι πολύ παράξενο δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τέτοιες βροχές μέσα στήν Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 πί-τσα πάλι πί-τσα πάλι α-τζούν, οέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, KilliK είπε o αριστερα μου θυμιζει τον Rico απο Starship Troopers Eχει κατι κι απο S.A.G.A.P.O. Δοκιμασα το lacrema και δεν ..... Αντιθετως μου αρεσε και πηρα το Voodoo sauce. Απο κρεμα βανιλια μου αρεσει περισσοτερο το teardrops 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 ρουφα 9 λεπτά πριν, lefter είπε Δοκιμασα το lacrema και δεν ..... ελα ρε no? damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Oντος το έχει....Βασίστικά και γω στο ανενημέρωτο πρόγραμμα "info" της τηλεόρασης,δεν το αναφέρει κάν σήμερα απλά λέει Survivor γιαυτό έλεγα θα το γλυτώναμε κυριακάτικα .... Δεν με χαλάει το καλοκαίρι να έχει και τέτοια,γιατί δεν μου αρέσει η πολύ ζέστη,(αρκεί να μην έχουμε θύματα απο πλημμύρες) όμως είναι πολύ παράξενο δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τέτοιες βροχές μέσα στήν Αθήνα. Εναι ρε κάστορα, δηλαδίς μόνο στην υπερβορέα θα τρώμε σχωτσέσικο τους? εμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 μελινα ζωον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις