Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, di maria kun είπε

man με ολο το σεβασμο ασχολεισου στα του survivor και μην ανοιγεσαι

αν εκεινος ο ζαμπιδης στα πραιμ του χρονικα βρισκοταν στο 2018 θα ηταν πρωταθλητης στο ufc

οσο για τους υπολοιπους τωρινους ελληνες που τον εκραξαν στην τατιανα γελανε και τα σχοινακια των ρινκ!!!!

Μην το ψάχνεις.

Ο ορισμος της αντικειμενικότητας ειναι να θεωρείς θρίαμβο της Δαλάκας την 8η θέση στο Ευρωπαικό και αδιάφορες τις κατακτήσεις του Ζαμπίδη. :P

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, Antretng είπε

Μην το ψάχνεις.

Ο ορισμος της αντικειμενικότητας ειναι να θεωρείς θρίαμβο της Δαλάκας την 8η θέση στο Ευρωπαικό και αδιάφορες τις κατακτήσεις του Ζαμπίδη. :P

ποναει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

man με ολο το σεβασμο ασχολεισου στα του survivor και μην ανοιγεσαι

αν εκεινος ο ζαμπιδης στα πραιμ του χρονικα βρισκοταν στο 2018 θα ηταν πρωταθλητης στο ufc

οσο για τους υπολοιπους τωρινους ελληνες που τον εκραξαν στην τατιανα γελανε και τα σχοινακια των ρινκ!!!!

λελ, ποια τατιανα; μιλαμε για την περιοδο που κατεβαινε στο Κ1. τωρα  δεν ασχολειται  ουτε με τους "πατριωτικους" αγωνες, που ειναι και λογικο.

για UFC δεν διαφωνω, ισως και να το επαιρνε. ισως

εγω ημουν φαν του ζαμπιδη, παρακολουθαγα συνεχεια τους αγωνες του παλια. αλλα μετα απο αυτα που διαβασα, σταματησα να τον θεοποιω.

εσυ προφανως τον θεωρεις τον απολυτο kick-boxer και ολους τους υπολοιπους ελληνες kick-boxers αχρηστους. κανενα προβλημα. αλλα μην ριχνεις σε προσωπικο επιπεδο την αντιπαραθεση επειδη ο αλλος δεν συμμεριζεται την θεση σου. 

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ασχολουμαστε με τον ζαμπονιδη ειπαμε, που για να σταυρωσει νικη στο νομαδς επρεπε να περασει απο εγκριση δημαρχου και νομαρχη?

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Οταν οι αετοι πετουν ψηλα, η κουτσουλια ποναει, ποναει

Και κυρίως βρωμάει... Για να ποναει σημαίνει οτι ειμαι fan κάποιου παίκτη... αλλα για να ειμαι fan κάποιου παίκτη θα πρέπει πρωτα να μπορέσω κάπως να ταυτιστώ. Ε πως να το κάνουμε, ειναι όλοι τους γίδια. Μονο η Βιργινία αξίζει συμπάθειας αλλά δεν αξίζει αγωνιστικά.

Παιδιά μην εξ ιδίων κρίνετε τα αλλώτρια. Δεν ημουν εγώ που όποτε έχανε το πουλέν τους σε αγώνα (ή ψηφοφορία) μιλαγε για στημένο ούτε έκανα Μελισσανίδικη κολοτούμπα όταν τελικά έφυγε ο και καλά συμφωνημένος να το πάρει Αγόρου (άλλο νούμερο και αυτός). Ούτε χαρακτηριζα ως "νεοέλληνα" όποιον υποτιμούσε την κατάκτηση της Δαλάκας ενώ σήμερα μιλάει απαξιωτικά για το Ζαμπίδη. 

Αντε, μακάρι να το πάρει η Δαλάκα γιατί αν δεν το πάρει βλέπω να σας χάνουμε :P

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2018 στις 1:18 ΠΜ, KilliK είπε

Ναι μονο 8 αθλητες υπαρχουν σε ολη την ευρωπη και αγωνιζονται μεταξυ τους.

Δεν το εχεις νεοελληνα.

Προχθές το γραψες αυτό. Θες και άλλα @KilliK; Γραμμενα τα έχεις. Αν αυτός που υποτιμούσε την κατάκτηση της Δαλάκας τον καθιστούσε νεοέλληνα, εσένα που υποτιμάς τον Ζαμπίδη τι σε κάνει;

Και επισης μια χαρά ειχες πει και έσκιζες και τα ρουχα σου οτι οι ψηφοφορίες ειναι στημένες και θα το πάρει ο Αγόρου. Μετά δεν σε είδα να απάντησες κάτι σχετικά με αυτό...

Αντιθετα αρέσκεσαι στο να είσαι προκλητικός και να απαντάς του στυλ "πονάει"... Ξέρω οτι δεν πρόκειται να δεχτείς τίποτα από οσα λέω, αλλά δεν θα μας τρελάνετε κιόλας με τον τυφλό φανατισμό σας. ;)

Επεξ/σία από Antretng

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναγνωριζω την αξια ενος αθλητη αλλα δεν τον θεοποιω  = απαξιωνω εναν αθλητη με εκφρασεις τυπου: ειναι χομπιστας και βγηκε τελευταιος.

ωραια λογικη. ο Αριστοτελης θα ηταν υπερηφανος. 

pardon? ειχαμε πει οτι η μονη περιπτωση που θα εφευγε ο Αγορου oταν εγινε full ατομικο, ηταν αν χανανε την ασυλια οι δυο Μαχητες οποτε θα ηταν μεταξυ τους αντιπαλοι. το οποιο και εγινε. εξου και το σχολιο που εκανα πιο πανω οτι η ασυλια ητς Δαλακας μας χαρισε την αποχωρηση του. δεν το πιακες ομως. τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ο Πανος αγαπηθηκε ξαφνικα απο τον κοσμο περισσοτερο απο Ροδανθη και Τσιλη, η οτι οσο ενας απο τους δυο αντρες Μαχητες ηταν αντιμετωπος με εναν Διασημο, ειχε πιθανοτητα να φυγει, then be my guest.

οι αντρες Μαχητες τα σκατωσανε οταν διωξανε την Ευη. διαφορετικα η συνθεση θα ηταν τελειως διαφορετικη τωρα. αλλα τετοια σαινια ηταν.

Επεξ/σία από KilliK

Δεν βλεπω survivor αλλα το να ισοπεδωνει καποιος τον Ζαμπιδη ειναι απλα αστειο, ναι σιγουρα η εικονα που εχει φτιαξει για τον εαυτο του δεν ανταποκρινεται 100% στην πραγματικοτητα αλλα και ποιος το κανει αυτο? Ολοι λιγο πολυ "φουσκωνουν" τις επιτυχιες τους, οσο ασχολουμουν εγω με το αθλημα εκεινη την εποχη ο Ζαμπιδης ηταν σιγουρα ο πιο γνωστος ελληνας και δεν θυμαμαι κανεναν αξιολογο αντιπαλο να τον ειχε προκαλέσει στην κατηγορία του. Αν ψαξεις και σε φορουμ του εξωτερικού η δεις comments σε yt videos του εχουν τεραστιο respect οχι μονο ελληνες. Ναι οκ πρωταθλητής δεν ηταν στο Κ-1 (το οποιο εκεινη την εποχη ειχε παρα πολυ καλους αθλητες που δεν εγιναν ποτε πρωταθλητές πχ Jerome Le banner) αλλα εκανε παρα πολυ καλη πορεία, αυτο και μονο ειναι αξιο σεβασμού για εμενα. Μετα το αθλημα πηρε την κατω βολτα και λογικο ειναι να το γυρισει στα "ο Ζαμπιδης ο τουρκοφαγος" εκει ξενερωσα και εγω οκ..

Τωρα ενταξει να πεφτει τοση υποτιμηση επειδη δεν πηγε καλα στα τυπου luna park αγωνισματα του nomads δεν εχω να πω πολλα ειναι αστειο. :P 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...