Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο ρε Δαλάκω,άλλη μια φορά έδωσε πόνο με την φοβερή ψυχραιμία και τον υπολογισμό της,δεν είναι εύκολο να υπολογίζεις μετράς και να μιλάς κιόλας και να απαντάς σε ερωτήσεις και μάλιστα η Δαλάκα μιλούσε Κανονικά και απαντούσε σε οτι την ρώταγαν ! ο Ηλίας έλεγε ναι,οχι,δεν είμαι και σε μερικές ερωτήσεις δεν απαντούσε καθόλου ! δεν πα να μετρούσε με πόδια χέρια και απο μέσα του ? η Δαλάκα το κέρδισε παντελονάτα και πήρα και το άσπρο που είναι πιστεύω το πιο όμορφο,έχει και ένα στήν καβάντζα για 1 μήνα με καύσιμα πληρωμένα οπότε μπορεί να το κανονίσει να πάει με παρέα μεγάλη πχ με όλους τους "διάσημους" και με 2 αυτοκίνητα μαζί για κάνα μήνα vacation 🏖️

Τελικό βλέπω Δαλάκα,Μελίνα και Γκότση κατ εμέ άξιζε περισσότερο να το πάρει η Δαλάκα αλλά πιθανών θα το πάρει ο ηλίας λόγο που έφυγε ο ακγόρου και θα κερδίσει κάποιο ποσοστό απο τον κόσμο που τον υποστήριζε,αλλά you never know γιατί άλλα έλεγαν οι προβλέψεις και τελικά άλλα έγιναν

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελεία και Παύλα Δαλάκα είσαι κ***α!Θέλω Έπαρσις μέχρι να σβήσει ο Ήλιος, έτσι τους τον έχει κάνει

sRppgf7.jpg

ΔΑΛΑΚΑΡΑ ❤️

• Like 3

Ετσι και κερδίσει και τον τελικό στοιχηματίζω πως εκτός απο τον παραλληλισμό (βρε τι γράφω πάλι..)με τον Ντάνο,θα δούμε το επόμενο διάστημα,αρκετές νεαρές κοπέλες να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να γίνουν και αυτές "Δαλάκες",όπως τοτε με το μπάσκετ του 87 ενα πράμα 😺

• Thanks 1

Ξεβρώμισε Saint Dominique

Χαράς το κουράγιο σας που κάτσατε μέχρι 2 παρά για να δείτε το πιθήκι να πέρνει πούλο

Πάει το πουλέν, Σιχατζούν

• Like 1

21 λεπτά πριν, ELMastas είπε

θα δούμε το επόμενο διάστημα,αρκετές νεαρές κοπέλες να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να γίνουν και αυτές "Δαλάκες"

no.gif

• Like 6
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα εδω ορισμένοι συμπαίκτες της,αν θυμάστε έλεγαν στήν ομάδα της ως αστείο οτι θέλουν να γίνουν Δαλάκα !και δεν θα πούνε τα πιτσιρίκια,ιδιαίτερα αν κερδίσει ? Ντάνος syndrome φορ δε γουίν θα έχουμε :D

1 ώρα πριν, McNerd είπε

no.gif

Επεξ/σία από ELMastas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Μπράβο ρε Δαλάκω άλλη μια φορά έδωσε πόνο με την φοβερή ψυχραιμία και τον υπολογισμό της,δεν είναι εύκολο να υπολογίζεις μετράς και να μιλάς κιόλας και να απαντάς σε ερωτήσεις και μάλιστα η Δαλάκα μιλούσε Κανονικά και απαντούσε σε οτι την ρώταγαν ! ο Ηλίας έλεγε ναι,οχι,δεν είμαι και σε μερικές ερωτήσεις δεν απαντούσε καθόλου ! δεν πα να μετρούσε με πόδια χέρια και απο μέσα του ? η Δαλάκα το κέρδισε παντελονάτα και πήρα και το άσπρο που είναι πιστεύω το πιο όμορφο,έχει και ένα στήν καβάντζα για 1 μήνα με καύσιμα πληρωμένα οπότε μπορεί να το κανονίσει να πάει με παρέα μεγάλη πχ με όλους τους "διάσημους" και με 2 αυτοκίνητα μαζί για κάνα μήνα vacation 🏖️

Τελικό βλέπω Δαλάκα,Μελίνα και Γκότση κατ εμέ άξιζε περισσότερο να το πάρει η Δαλάκα αλλά πιθανών θα το πάρει ο ηλίας λόγο που έφυγε ο ακγόρου και θα κερδίσει κάποιο ποσοστό απο τον κόσμο που τον υποστήριζε,αλλά you never know γιατί άλλα έλεγαν οι προβλέψεις και τελικά άλλα έγιναν

Ποιον υπολογισμό ωρέ;;

Είναι δυνατόν δύο-τρεις φορές να το τραβάει στο 00:02 χωρίς να μετράει καν;

Σαν κάποιος να της έκανε νεύμα..

Επεξ/σία από Superuser

Δυνατόν η οχι φαίνεται πως μπορεί να το κάνει,εγω έκανα πειράματα προσπαθώντας να μετράω απο μέσα μου και να απαντάω λακωνικά ταυτόχρονα,ως ένα βαθμό το κατάφερνα κάποιες φορές αν και είναι αρκετά δύσκολο,Τώρα το αν και πως μετράει δεν το ξέρουμε,όμως επειδή είναι αθλήτρια,σίγουρα έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση του χρόνου,αφού σίγουρα υπολογίζει τα δευτερόλεπτα και τους χρόνους σε διαδρομές,μου φαίνεται αρκετά απίθανο να κάνει κάποιος νεύμα κάθε φορά,γιατί απλά θα το έβλεπαν και ο Ηλίας αλλά και οι άλλοι συμπαίκτες εκεί. 

• Like 1

2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Ετσι και κερδίσει και τον τελικό στοιχηματίζω πως εκτός απο τον παραλληλισμό (βρε τι γράφω πάλι..)με τον Ντάνο,θα δούμε το επόμενο διάστημα,αρκετές νεαρές κοπέλες να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να γίνουν και αυτές "Δαλάκες",όπως τοτε με το μπάσκετ του 87 ενα πράμα 😺

Ήδη έχω δει χιλιάδες να ασχολούνται με πολεμικές τέχνες λόγω Μουρούτσου

Και κάνα δυο κατέβασαν το μορταλ κομπατ στο mame

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o Μουρουτσος ηταν ανυπαρκτος ως προσωπικοτητα, αχρηστος παικτης και ηταν σαν μοναχος απο το Α.Ο.

και τi πολεμικη τεχνη να πανε να μαθουν; tae kwon do? λελ.

αν ηταν κανα ρωμαλεος UFC πρωταθλητης, και εριχνε και καμια φαπα στον πιθηκο οταν τον εσπρωξε, σιγουρα θα πηγαινανε τα πιτσιρικια.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3

Αν ο Μουρούτσος δεν είχε κάνει τις βλακείες με τον Κρητικό για τον φόβο της παντόφλας και με κάποιο τρόπο έμενε ως εδω και κέρδιζε ασυλίες αυτοκίνητα κλπ η όπως προανέφερε συμφορουμήτης αν γινότανε κάνα σκηνικό και έριχνε καμμιά κλωτσιά στόν πίθηκα (για να μην πούμε αν ήταν και στον τελικό),θα σού έλεγα εγω πόσα πιτσιρίκια θα θέλανε γινότανε Karate Kids  🥋

1 hour ago, guido said:

Ήδη έχω δει χιλιάδες να ασχολούνται με πολεμικές τέχνες λόγω Μουρούτσου

Και κάνα δυο κατέβασαν το μορταλ κομπατ στο mame 

Τρεις

http://dailymedia.gr/tv/67080/ola-osa-tha-doyme-ston-teliko-toy-survivor.html

Αναφορά σε κείμενο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» όσα θα δούμε στον φετινό τελικό θα έχουν ελάχιστες διαφορές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Είχε μεγάλη επιτυχία πέρυσι και είπαν να το επαναλάβουν

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...