Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφορά σε κείμενο

Να το θεσω λιγο διαφορετικα. Έχουμε εμείς πουθενά αξιοπιστες πηγες που δείχνουν οτι οι ψηφοφορίες ειναι στημένες ή έστω οτι οι τηλεθεατές έχουν αντιθετες προτιμήσιες; Γιατι η τεκμηρίωση που έχω δει εδώ μέσα περι στημένων ψηφοφοριών ειναι οτι αυτοι που παραμένουν δεν τους θέλει ο κόσμος. 

the devil is in the detail. εγω βλεπω μια ανυπαρκτη Ροδανθη να τρωει τον πιο αγαπητο παικτη στο παιχνιδι. και την αλλη βδομαδα, ο παρουσιαστης πριν ανακοινωσει τα νεα αποτελεσματα, να τονιζει οτι η νεα 48η ψηφοφορια αλλαξε την δυναμικη των ψηφων. και μετα ο πιο ανυπαρκτος Πανος να τρωει την Ροδανθη που ειχε ηδη φαει εξι.

αυτο το πριν ειναι τεραστια λεπτομερεια.. ειχα δωσει μια σχετικη εξηγηση στο τοπικ του The Last Jedi, πως το foreshadowing βοηθαει στο suspension of disbelief. 

29 λεπτά πριν, redykt είπε

σε αλλα νεα , στο game of love προσπαθουν απεγνωσμενα να ανεβασουν τα νουμερα της τηλεθεασης 

ε ας δειξουν κανα κωλο. εξαλλου thespians του Σειρηνακη δεν εινια αυτες που παιζουν;

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Η τηλεθέαση και τα χρήματα των διαφημίσεων είναι σημαντικότερα από τα SMS, αν και δεν γνωρίζω τους όρους της συμφωνίας ΣΚΑΙ-Τούρκου για να σου πω τι συμφέρει περισσότερο τον Τούρκο και αν τελικά τα συμφέροντά τους ταυτίζονται απόλυτα. Υποθέτω ότι υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσεις ποια πρόσωπα φέρνουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

εδω δινει λιγο ινφο αν και ειναι για το περσινο. φανταζομαι ομως για φετος οι απαιτησεις του τουρκου θα ναι μεγαλυτερες, μετα την περσινη επιτυχια.

http://menshouse.gr/extras/27932/posa-pou-zalizoun-poso-kostizi-kathe-episodio-tou-survivor-ke-poso-diafimisis-tin-ora-tis-provolis-tou

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να αποχώρησε ο Νάσος για 200 ψήφους και να πήραν οι γραμμές φωτιά, δεν το γνωρίζουμε.
Οι μόνες ενδείξεις είναι πέρυσι με τις υποψηφιότητες μάνατζερ, βασάλου, μισθοφόρου, και το γνωστό πρηντ σκρην που έδειχνε το μάνατζερ δεύτερο σε δημοφιλία.
Και η ακύρωση της ψηφοφορίας όταν έγινε το τροχαίο.

Άσχετο το Gol τελείωσε και είχε τον πιο έξυπνο τρόπο για την ανάδειξη του νικητή, οι δυο τελικοί υποψήφιοι, αποφάσισαν μυστικά αν θέλουν να μοιραστούν το έπαθλο ή να το διεκδικήσουν για τον εαυτό τους. Ανάλογα τις απαντήσεις, το μοιράζονταν, το έπαιρνε ο ένας ή το έπαιρναν όλοι οι υπόλοιποι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα αποτελεσματα τα ξερουμε ηδη εδω και καιρο, τα λεφτα τα παιρνει ο πιθηκος, με μια επιφυλαξη να τα παρει ο φαφουτης αν παει αυτος στην θεση του στον τελικο.

η Δαλακα θα ειναι και αυτη θυμα των "ανατροπων" στο τελος.

Επεξ/σία από KilliK

8 ώρες πριν, Antretng είπε

Να το θεσω λιγο διαφορετικα. Έχουμε εμείς πουθενά αξιοπιστες πηγες που δείχνουν οτι οι ψηφοφορίες ειναι στημένες ή έστω οτι οι τηλεθεατές έχουν αντιθετες προτιμήσιες; Γιατι η τεκμηρίωση που έχω δει εδώ μέσα περι στημένων ψηφοφοριών ειναι οτι αυτοι που παραμένουν δεν τους θέλει ο κόσμος. 

Και ερωτώ, εμείς αυτά που γράφονται τοσο ενθερμα από που τα γνωρίζουμε; Εγώ το μονο που έγραψα ειναι οτι δεν έχει λογική να διώξεις αυτόν που φέρνει τους περισσότερους ψήφους γιατι πέραν της χρηματικής είσπραξης απο τα μηνύματα αν μη τι άλλο αποτελεί και μια ένδειξη τηλεθέασης οπότε ακόμα περισσότερα χρηματα απο διαφημίσεις/χορηγούς. Το πιο λογικό ειναι να πεις οτι δεν εχει κίνητρο να διώξει αυτόν που έχει περισσότερους ψήφους. 

[troll] Η ΕΛΣΤΑΤ για όλα αυτά τι λέει; Δεν μπορω να μένω άλλο στο σκοτάδι. Προσφυγή στο ΕΣΡ και ΣτΕ τώρα!!!  [/troll]

Μόνο; Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα φτάσω, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. :mad:

• Like 2

12 ώρες πριν, kirileman είπε

Όχι, έχει το 95% από εκείνους που επέλεξαν να ψηφίσουν. Δεν σημαίνει ότι έχει το 95% του συνόλου των τηλεθεατών.

Μίλησες ορθολογικά

11 ώρες πριν, guido είπε

ΑΙΜΑ

Αίμα γάλα και τυρί

• Like 2

survivor2.jpg

"- Θα βλέπετε το «Survivor» μέχρι τον τελικό; 
Δεν νομίζω να βλέπω το «Survivor». Αν είμαι καμιά φορά σπίτι, μπορεί και να δω. 

Ουτε οι ιδιοι παιχτες δεν το βλεπουνε πλεον 

αμφιβαλλω αν το βλεπει και  ο τανιμανιδης

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...