guido Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Froskeas είπε σιχαμότης σιχαμοτήτων, τα πάντα σιχαμότης Σιχαμα. Σόρρυ έχω πάρει φόρα σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ατομικά κάτσανε και στο συμβούλιο Έχω ανατριχιάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, guido είπε Σιχαμα. Σόρρυ έχω πάρει φόρα σήμερα για ηρέμησε ομως λιγάκι τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, ant_ είπε Μα αρεσει που μερικοι στηριζεται τον πιθηκα αυτο το σιχαμα που εκανε την μεγαλυτερη απατεωνια(για να μην το πω αλλιως..) στο παιχνιδι οταν ελεγε "της επεσε το ξυλο" για να γυρισει πισω και μετα το συνεκρινε και ελεγε ειναι ιδιο με το ¨δεν εχει ριξει τιποτα "στον στοχο για πολλα μπουκετιδια ειναι για να του σπασουνε και τα αλλα τα δοντια Δεν υπερασπίζεται κάνεις τον πίθηκα. Απλά προφανώς και η πιθικια του δεν ήταν μια κινηση προς τους αντιπάλους. Είναι σαν να βάλεις γκολ στο 90, να ρίξεις μια κλοτσιά στο σημαιάκι του κόρνερ από την ένταση, να πετάξει αυτό και να πάει δίπλα στον αντίπαλο πάγκο και να κάθεσαι μετά να ακούς συνεντεύξεις για το πόσο ασεβής και επικίνδυνος είσαι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 οικειοθελης αποχωρηση μαχνερτ σημερα... σιχανότσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, ant_ είπε Μα αρεσει που μερικοι στηριζεται τον πιθηκα αυτο το σιχαμα που εκανε την μεγαλυτερη απατεωνια(για να μην το πω αλλιως..) στο παιχνιδι οταν ελεγε "της επεσε το ξυλο" για να γυρισει πισω και μετα το συνεκρινε και ελεγε ειναι ιδιο με το ¨δεν εχει ριξει τιποτα "στον στοχο για πολλα μπουκετιδια ειναι για να του σπασουνε και τα αλλα τα δοντια δεν τον υποστηριζουμε, αλλα στη συγκεκριμενη φαση οι αλλοι ηταν υπερβολικοι εγω το βλεπω σαν ξεσπασμα για την ηττα του απο τη δαλακα και για το οτι σημερα ηταν ο μονος που αγωνιστηκε οσο για το περιστατικο που ανεφερες εφαγε το κραξιμο που του αξιζε αλλα για το σημερινο οι διασημοι εκαναν την τριχα τριχια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Με 2 ατομα επαιζε απεναντι δεν επαιζε με 10 ατομα και ητανε μονος του 1 με 2 δεν εκανε κατι συγκλονιστικο και οι αλλοι μαλιστα δεν το στησανε με το να χανουνε τα μεταξυ τους οπως κανανε περυσι οι μαχητες απο οτι ειδα λιγο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gtajunkie είπε δεν τον υποστηριζουμε, αλλα στη συγκεκριμενη φαση οι αλλοι ηταν υπερβολικοι εγω το βλεπω σαν ξεσπασμα για την ηττα του απο τη δαλακα και για το οτι σημερα ηταν ο μονος που αγωνιστηκε οσο για το περιστατικο που ανεφερες εφαγε το κραξιμο που του αξιζε αλλα για το σημερινο οι διασημοι εκαναν την τριχα τριχια Αυτό Με τη μόνη διαφορά όπως έχω ξαναπεί πει, ότι δεν είναι υπερβολικοί. Το κάνουν συστηματικά. Ευκαιρίες ψάχνουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ant_ είπε Οποτε παμε για αουγκορου-πανουλη-βιργινια(η ευχουλη) υποψηφιους και φευγει η βιργινια η ευχουλης(οποιον δηλαδη δωσει ο πιθηκας ηλιας θα φυγει) Για ποιον ακριβώς λόγο να δώσει τη Βιργινία; Άνδρα θα δώσει, να παίζει με έναν αντίπαλο λιγότερο... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Φαφούτη φυσικά και ήταν στρατηγική να διώξετε Σαλταφέρτα, αλλά δεν σας έκατσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, guido είπε Αυτό Με τη μόνη διαφορά όπως έχω ξαναπεί πει, ότι δεν είναι υπερβολικοί. Το κάνουν συστηματικά. Ευκαιρίες ψάχνουν. Ποιες ευκαιριες δηλαδη? οπως τοτε που ο αουγκουρου ελεγε στον μουρουτσο "ντροπη σου" και εκανες χειρονομιες και ολα τα βιντεο δειχνανε το αντιθετο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 αυτα που ειπε η μελινα γιατι δεν μας τα εδειξε ο τουρκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Πωπω, η Μελίνα δίκασε Αγκόρου και θύμισε στους Κυπρίους ποιος κορόιδεψε το τραγούδι της! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 αγκορου ετοιμασου για τικ ματιων οταν ακουσεις το αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, gtajunkie είπε αυτα που ειπε η μελινα γιατι δεν μας τα εδειξε ο τουρκος? Γιατί τα καλά ποτέ δε μας τα δείχνει, προστάτευσαν το Φραουλίτσα που πιθανώς προσέβαλε την οικογένεια της Μελίνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις