insοmnidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, insοmnidis είπε βγηκε στην σαλτα ο ωμος και ξαναμπηκε; Και αυτο συμβαινει καθε τοσο και λιγο; αμα δεν εχει ξεσκισει ακομα την σακουλα συνδεσμους πως το λενε πολυ τυχερη ειναι Πανω απο τρεις φορες να σου βγει ειναι και με τη βουλα που λενε καθ εξιν και εχεις προβλημα ο(υ)φ το τοπικ αλλα εμενα για πχ με την πρωτη που μου βγηκε ο ωμος με γμσ και μου ειπαν πως ηταν γιατι ειχε σχιστει ο θυλακας μου σαν σερπαντινα Μια κυρατσα που ειχε το ιδιο προβλημα και περιμενε στο κατ μαζι μου μου ειπε και καλα πονας; Οταν εμαθα την διαφορα μου γυρισαν τα λαμπακια Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από insοmnidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Fake χαμό έχουμε αύριο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ωπα υποψία ξύλου στο τρειλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ωπα ξυλο αυριο, δαλακα φταις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τσακωμος πρωην λοατοζευγαρου Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από McNerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Eπεσε ο αγορου πανω στον αχρηστουτσο απο οτι εδειξε καιρος να φευγουνε βιργινια η ευχουλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 δαλακα σαββατο παρελαβνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Slow motion 0.25 enter 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Για να έγινε τόσο θέμα μάλλον οι "διάσημοι" χάνουν, ελπίζω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, xaratsi είπε Slow motion 0.25 enter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Η ανακατώστρα και κουτσομπόλα πάλι πετάχτηκε σαν τσουτσού να υπερασπιστεί άλλον ούγκανο συμπαίκτη της αυτή τη φορά; Tην έχει τσούξει πολύ που την κατάλαβε και η Δαλάκα, μετά το Χάρο, τι κουμάσι είναι και την έκανε πέρα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 👀😲🚹🚹 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάει ο Ατζούν ν'ανακινήσει πάλι ερωτικό ζευγαράκι μεταξύ της Ροδάνθης κι ενός Τούρκου, όπως πέρσι με την Τουρκάλα και τον Βασάλο. Το ξεκίνησε πριν 2 εβδομάδες περίπου με το τούρκικο, σήμερα το είπε κι ο Λιανός, οπότε δε φεύγει η Ροδάνθη ακόμα... Εντωμεταξύ οι Τούρκοι μόλις το έμαθαν κι έχουν ξεσηκωθεί, μιας και απ'ό,τι λένε, ο Τούρκος επιβήτορας είναι γκέι και τα έχει με συμπαίκτη του, ό,τι να'ναι... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ankara pride. 12 minutes ago, Vassilis_24 said: Εντωμεταξύ οι Τούρκοι μόλις το έμαθαν κι έχουν ξεσηκωθεί, μιας και απ'ό,τι λένε, ο Τούρκος επιβήτορας είναι γκέι και τα έχει με συμπαίκτη του, ό,τι να'ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο οτι καταλαβα απο το τρειλερ, η Ευη αγγιξε πονηρα τη Δαλακα χωρις τη συναινεση της, γι αυτο λεει "εχεις δικαιωμα να με ακουμπησεις χωρις την αδεια μου;". Το σκηνικο ισως να ειχε μεινει απαρατηρητο, αλλα η Μελιγδα, η οποια παντα καιροφυλακτει οταν Δαλακα-Ευη ειναι κοντα, το ειδε και πηγε να δειρει την Ευη, αλλα οπως φαινεται τη συγκρατησε η Δαλακα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις