vlasiospakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε ο Σταλονε θελει να πανε μονο οι δικοι της στον τελικο; τετοιο μισος για τους αντιπαλους; και ειδικα για την Δαλακα; α ρε Χαρε, ποσο δικιο ειχες. αλλα θα παρεις την εκδικηση σου σημερα. Γιατι μισος δικε μου; Απλα δεν τους γουσταρει. Που κολλαει ο Χαρος σε αυτο; Υποστηριζει οποιους γουσταρει απλα τα πραγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, Heybro είπε Το ατύχημα Και ο ουγκανος τσεκάρει τα δικά του. Ντιπ χαζός Σου λεει ισως να ειναι κολλητικο αυτο που επαθε ο αλλος διπλα μου καθεται κατσε να τσεκαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, ant_ είπε Σου λεει ισως να ειναι κολλητικο αυτο που επαθε ο αλλος διπλα μου καθεται κατσε να τσεκαρω Είναι ο γνωστός homo erectus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαστερ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, gtajunkie είπε ρε δαλακα 25 χρονων και θελεις αυτοκινητο? γεραματα απο τωρα? χτυπα ενα NSR 250R SP MC28 (αυτο με την καρτούλα, ξερεις) αν βραζει το αιμα σου αμα βρεις ενα τετοιο,θελω και εγω. Αλλα ηταν δυσκολο να παρεις full δυναμη(ηθελες αλλη καρτα κλπ) Ενω το απλο το NSR ηταν πιο γρηγορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 minutes ago, Heybro said: Να σας φτιάξω λίγο Hide contents Κρατάω 1,3,4,7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Να σας φτιάξω λίγο Απόκρυψη περιεχομένων Ay ay ay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Οπερα μινι για ανδρόι, τελείωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, μαστερ είπε αμα βρεις ενα τετοιο,θελω και εγω. Αλλα ηταν δυσκολο να παρεις full δυναμη(ηθελες αλλη καρτα κλπ) Ενω το απλο το NSR ηταν πιο γρηγορο https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&variant=NSR+250 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, μαστερ είπε αμα βρεις ενα τετοιο,θελω και εγω. Αλλα ηταν δυσκολο να παρεις full δυναμη(ηθελες αλλη καρτα κλπ) Ενω το απλο το NSR ηταν πιο γρηγορο καθε βραδυ πριν φτασω σπιτι κοιτουσα ενα τετοιο σε βιτρινα μαγαζιου για κανα 10λεπτο, καθε βραδυ και μου εχει μεινει απωθημενο αυτο το συγκεκριμενο δεν το βρισκεις πια, υπηρχε καποτε στο ebay απο εναν τυπο στη νοτιο αφρικη και τωρα παπαλα για την καρτουλα εχεις δικιο, αλλα αυτο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο (1.800.000 δρχ εκανε αν θυμαμαι καλα αλλα ημουν φοιτητης και λεφτα δεν υπηρχαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 κοιτα δω η αλλη επαρση με τη μια ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 παλι μιλαει η δαλακα. δε το ραβει ποτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε https://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&variant=NSR+250 thanx bro, καθε μερα κοιταω αλλα δυστυχως το συγκεκριμενο μονο japan αν εισαι τυχερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, redykt είπε παλι μιλαει η δαλακα. δε το ραβει ποτε; προβληματικο ατομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε Γιατι μισος δικε μου; Απλα δεν τους γουσταρει. Που κολλαει ο Χαρος σε αυτο; Υποστηριζει οποιους γουσταρει απλα τα πραγματα! ο Χαρος κολαει στο οτι ειχε πει απο την αρχη στους Δ οτι η Ευη προετοιμαζοταν και ηθελε να παει στους Μ οταν ηταν να μπουν οι καινουργιοι. οτι να μην εμπιστευονται που την εχουν στην ομαδα τους και πως δεν θελει το καλο τους. και επιβεβαωθηκε απο την στιγμη που η Ευη συμπεριφερεται σαν να μην υπηρξε μελος των Δ ποτε και πως οσο καιρο ηταν εκει, ολα αυτα περι φιλιας με τους συμπαικτες, τα κολητιλικια με την Δ και το καλο κλιμα που ειχαν ηταν παραμυθια. η ειρωνια ειναι οτι τωρα τα δυο φιλαρακια Ευη-Αγορου ειναι αντιπαλοι στην αποχωρηση. η ειρωνια ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις