Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος και να πάρει πους εμείς τρίβουμε χέρια.

Λογικά Σταλόνε καθώς υπάρχουν μπόλικοι κλαρινογαμπροί και κοκώνες που ψηφίζουν/ψήφισαν Αγορούγκανο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Torasu είπε

Όποιος και να πάρει πους εμείς τρίβουμε χέρια.

Λογικά Σταλόνε καθώς υπάρχουν μπόλικοι κλαρινογαμπροί και κοκώνες που ψηφίζουν/ψήφισαν Αγορούγκανο.

Παρόλο που μου είναι πιο αντιπαθητική η Σάλτα Φε, 100 φορές να μείνει παρά ο Homo erectus....

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, McNerd said:

Μουντιάλ χσύλο μασίφ αλλά από σχορ νάδα 

Αργεντινή δε τραβάει

Δημοσ.

To πιθηκοειδες και ο κουνιστος λεγανε οτι ειναι στρατηγικη αυτο που κανανε χθες οι διασημοι και ειπανε οτι ειναι η ποιο δυνατη τους παικτρια η ευη σα

για να τους μειωσουνε

μιλαμε για  ντουγανια

χθες του εδωσε η αλλη 30 μετρα προβαδισμα και καταφερε να χασει ο αουγκανος και εχει τα μουτρα να μιλαει

και εντωμεταξυ οι στοκοι δεν σκεφτηκαν οτι σε αυτην την φαση δεν τους συμφερει να γινει ατομικο γιατι ειχανε εμφανως ποιο δυνατη ομαδα

και απο την αλλη ειναι λιγοτερα ατομα οποτε οι αλλοι θα εχουνε πλεονεκτημα τις ψηφοφοριες και θα μπορουνε να ψιλοστηνουνε τους αγωνες με τις ζωες οπως κανανε περυσι οι μαχητες 

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, ant_ said:

To πιθηκοειδες και ο κουνιστος λεγανε οτι ειναι στρατηγικη αυτο που κανανε χθες οι διασημοι και ειπανε οτι ειναι η ποιο δυνατη τους παικτρια η ευη σα

για να τους μειωσουνε

μιλαμε για  ντουγανια

χθες του εδωσε η αλλη 30 μετρα προβαδισμα και καταφερε να χασει ο αουγκανος και εχει τα μουτρα να μιλαει

και εντωμεταξυ οι στοκοι δεν σκεφτηκαν οτι σε αυτην την φαση δεν τους συμφερει να γινει ατομικο γιατι ειχανε εμφανως ποιο δυνατη ομαδα

και απο την αλλη ειναι λιγοτερα ατομα οποτε οι αλλοι θα εχουνε πλεονεκτημα τις ψηφοφοριες και θα μπορουνε να ψιλοστηνουνε τους αγωνες με τις ζωες οπως κανανε περυσι οι μαχητες 

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί απέκτησε ο ανιμαλ νέο παρατσούκλι. Λοατίζει;

Δημοσ.

ρε λετε να κανει την εκπληξη ο τουρκος και να φυγει ο νεαντερταλ; αν γινει αυτο, ανακαλω οτι κακο εχω πει για το τσιρκο του.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Torasu είπε

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί απέκτησε ο ανιμαλ νέο παρατσούκλι. Λοατίζει;

ουτε εγω/το ειδα αυτο το gay κανα δυο φορες σε αλλες αναφορες πως ξεκινησε?

δεν μπορω να το πιασω/νομιζω στην αρχη ειχε κανει και ενα ψιλομπασιμο σε δαλακα που ο χαρος ζηλευε και δεν τους αφηνε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KilliK είπε

ρε λετε να κανει την εκπληξη ο τουρκος και να φυγει ο νεαντερταλ; αν γινει αυτο, ανακαλω οτι κακο εχω πει για το τσιρκο του.

Το αυτοφορο ισχυει ακομα, το νου σου

Δημοσ.

Θα τους είπαν από την παραγωγή μην πιείτε νερό για καμιά δύο ώρες για να πιείτε το Βίκος και να τι υμνείτε. Τι θα γίνουν οι χορηγοί κλέφτες;;;

Αλλά ούτε ένα τοστακι δεν τους έδωσαν... Νερό ξεροσφυρι θα τους πέσει βαρύ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...