Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια αγωνισματα να εχει

οπως περυσι θα ειναι "συγκλονιστικοι" οι τελικοι θα καθονται 3 μερες και θα περιμενουνε να ανακοινωσει το αποτελεσμα της τηλεφωνικης ψηφοφοριας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπέπεσα στο κραυχαλέο ατόπημα να κάμω ανμιουτ την ώρα μάλιστα που μιλούσε ο ταλιμαν

ΡΕΤΕΙΝΤΟΥΤΟΣΡΑ!! Λεξιλόγιο δημοτικού ο λεβέντης μας, τελειωσε και πολυτεχνείο λέει

• Like 2

ο Τανιμαγιδης, στανταρ, στανταρ ομως, πριν βγει στην καμερα πεφτει κ παιρνει πουσαπς και δεν ξερω γω τι αλλο, για να φουσκώσει, εδω και καιρο αυτο...

σήμερα έβαλε ΚΑΙ λάδι στα μπράτσα του

για τέτοιο πυροβλημα...

• Like 1

3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

ο Τανιμαγιδης, στανταρ, στανταρ ομως, πριν βγει στην καμερα πεφτει κ παιρνει πουσαπς και δεν ξερω γω τι αλλο, για να φουσκώσει, εδω και καιρο αυτο...

σήμερα έβαλε ΚΑΙ λάδι στα μπράτσα του

για τέτοιο πυροβλημα...

Μολονότι έχει πολλάκις -σε χρόνους παρελθοντικούς-ξαναειπωθεί, εντούτοις δεν έχω παρά να υπερθεματίσω στον πλέον υπερθετικό βαθμό σιχασιάς.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

Μολονότι έχει πολλάκις -σε χρόνους παρελθοντικούς-ξαναειπωθεί

α το βλέπετε και εσείς έτσι; γιατί έλεγα μήπως ήμουν υπερβολικά καχύποπτος

7 ώρες πριν, McNerd είπε

Τον ξέρεις προσωπικά;  Ή επειδή έτσι στα σερβίρει ο Ατζούν;

Να σου θυμίσω ότι ο Τσίλης είναι ο καραγκιόζης που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του μπροστά στις κάμερες του σαρβάϊβου τη μέρα της αναχώρησης το γενάρη.

Κίνηση που κοντράρει στα ίσα σε καραγκιοζιά τον Χανταβλάκα που φίλαγε πέρισι την τηλεόραση.

Υ.Γ. guido ζεις; ή σε συλλάβανε να καις κάδους;

Τον ξέρω γενικά , από την ίδια πόλη είμαστε. 

Αν το μόνο αμάρτημα είναι αυτό που λες , που συμφωνώ μαζί σου , κατά τα αλλά αυτός και ο Νασος έβγαλαν τον καλύτερο χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα τι είναι μόνο αυτός ξέρει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...