kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Πραγματικές συνθήκες σκληρής και ανηλεούς επιβίωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Σε ένα ακόμα έπαθλο που κερδίζουν οι μαχητές, γελάσαμε περισσότερο με τους διασήμους, πραγματικά πεθαίνουμε από τη βαρεμάρα όποτε κερδίζουν οι μπλε… Η γιόγκα Τσίλη-Μελίνας άπαιχτη, χαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι άκουσα για βιλα Έχουμε gifakia? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Έχουμε gifakia? Εμάς ρωτάς; Ξεκίνα να φτιάχνεις. Χχχχτσσσς (μαστίγιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, guido είπε Εμάς ρωτάς; Ξεκίνα να φτιάχνεις. Χχχχτσσσς (μαστίγιο) Βάζω μπρος έρχονται μην κοιμηθείτε αν και έχει και συμβούλιο 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ούτε μια αναφορά ότι λείπει ο Οδυσσέας.. αναλωσιμο υλικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Brazzers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Βάζω μπρος έρχονται μην κοιμηθείτε αν και έχει και συμβούλιο Ετοιμος ειμαι. Έβαλα ξυπνητήρι κάθε δέκα λεπτά καλού κακού. Κάποια στιγμή είχα φτιάξει κάτι στο Tasker, αν με παίρνει ο ύπνος με το κινητό στα χέρια να φωνάζει "wake the fuck up motherfucker". Ουσιαστικά το εβαζα στο on όταν το ήθελα και απλά αν έσβηνε η οθόνη με άρχιζε στα μπινελικια. Άσχετο, απλά το θυμήθηκα.λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ορμάτε. Αν ξέχασα κάποια σκηνή μου λέτε 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, guido είπε Ετοιμος ειμαι. Έβαλα ξυπνητήρι κάθε δέκα λεπτά καλού κακού. Κάποια στιγμή είχα φτιάξει κάτι στο Tasker, αν με παίρνει ο ύπνος με το κινητό στα χέρια να φωνάζει "wake the fuck up motherfucker". Ουσιαστικά το εβαζα στο on όταν το ήθελα και απλά αν έσβηνε η οθόνη με άρχιζε στα μπινελικια. Άσχετο, απλά το θυμήθηκα.λολ ακομα ενας συμφορουμιτης που παρακολουθει εναγωνίως καθε δευτερολεπτο των συγκλονιστικα ιστορικων στιγμων που ζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 ΕΛΕΟΣ ΣΚΑΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gtajunkie είπε ακομα ενας συμφορουμιτης που παρακολουθει εναγωνίως καθε δευτερολεπτο των συγκλονιστικα ιστορικων στιγμων που ζουμε Χαχαχ. Για άλλο λόγο το είχα φτιάξει. Συνήθως χαζευα Reddit, κοιμόμουν με το Nexus 5 στα χέρια και ξυπναγα και το έβρισκα στο πάτωμα. Οπότε με ξύπναγε το Tasker, το εβαζα κομοδίνο, έβαζα οφφ τη μαλακία και κοιμόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 τι εννοείτε... δε σας αρέσει αυτή η εκπομπαρα; Αντέ έχω αγωνία. Έχω γλιτώσει όλα τα σποιλερ. Ξαπλώστρα Ροδουλα μου, μείνε για πάντα. Εσύ να το σηκώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Πείτε κάποιος του μαχνερντ να μην κάνει φασαρία στη πλατεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gas7777 είπε τι εννοείτε... δε σας αρέσει αυτή η εκπομπαρα; Αντέ έχω αγωνία. Έχω γλιτώσει όλα τα σποιλερ. Ξαπλώστρα Ροδουλα μου, μείνε για πάντα. Εσύ να το σηκώσεις. Εγώ που δεν κατάφερα να τα γλιτώσω έχω να πω ότι τα χθεσινά σπόιλερ έφαγαν τάπα από τα σημερινά, να δούμε ποιοι θα δικαιωθούν... Ή ο Κούντεντ τους γλέντησε ή τα μαγείρεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις