Προς το περιεχόμενο

Survivor 2, Part II

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ένα ακόμα έπαθλο που κερδίζουν οι μαχητές, γελάσαμε περισσότερο με τους διασήμους, πραγματικά πεθαίνουμε από τη βαρεμάρα όποτε κερδίζουν οι μπλε…

Η γιόγκα Τσίλη-Μελίνας άπαιχτη, χαχα!

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Βάζω μπρος έρχονται μην κοιμηθείτε αν και έχει και συμβούλιο 

Ετοιμος ειμαι. Έβαλα ξυπνητήρι κάθε δέκα λεπτά καλού κακού.

Κάποια στιγμή είχα φτιάξει κάτι στο Tasker, αν με παίρνει ο ύπνος με το κινητό στα χέρια να φωνάζει "wake the fuck up motherfucker".

Ουσιαστικά το εβαζα στο on όταν το ήθελα και απλά αν έσβηνε η οθόνη με άρχιζε στα μπινελικια.

Άσχετο, απλά το θυμήθηκα.λολ

8 λεπτά πριν, guido είπε

Ετοιμος ειμαι. Έβαλα ξυπνητήρι κάθε δέκα λεπτά καλού κακού.

Κάποια στιγμή είχα φτιάξει κάτι στο Tasker, αν με παίρνει ο ύπνος με το κινητό στα χέρια να φωνάζει "wake the fuck up motherfucker".

Ουσιαστικά το εβαζα στο on όταν το ήθελα και απλά αν έσβηνε η οθόνη με άρχιζε στα μπινελικια.

Άσχετο, απλά το θυμήθηκα.λολ

ακομα ενας συμφορουμιτης που παρακολουθει εναγωνίως καθε δευτερολεπτο των συγκλονιστικα ιστορικων στιγμων που ζουμε

Μόλις τώρα, gtajunkie είπε

ακομα ενας συμφορουμιτης που παρακολουθει εναγωνίως καθε δευτερολεπτο των συγκλονιστικα ιστορικων στιγμων που ζουμε

Χαχαχ.

Για άλλο λόγο το είχα φτιάξει. Συνήθως χαζευα Reddit,  κοιμόμουν με το Nexus 5 στα χέρια και ξυπναγα και το έβρισκα στο πάτωμα.

Οπότε με ξύπναγε το Tasker, το εβαζα κομοδίνο, έβαζα οφφ τη μαλακία και κοιμόμουν.

τι εννοείτε... δε σας αρέσει αυτή η εκπομπαρα; 

Αντέ έχω αγωνία. Έχω γλιτώσει όλα τα σποιλερ. Ξαπλώστρα Ροδουλα μου, μείνε για πάντα. Εσύ να το σηκώσεις. 

• Thanks 1

Μόλις τώρα, gas7777 είπε

τι εννοείτε... δε σας αρέσει αυτή η εκπομπαρα; 

Αντέ έχω αγωνία. Έχω γλιτώσει όλα τα σποιλερ. Ξαπλώστρα Ροδουλα μου, μείνε για πάντα. Εσύ να το σηκώσεις. 

Εγώ που δεν κατάφερα να τα γλιτώσω έχω να πω ότι τα χθεσινά σπόιλερ έφαγαν τάπα από τα σημερινά, να δούμε ποιοι θα δικαιωθούν...
Ή ο Κούντεντ τους γλέντησε ή τα μαγείρεψε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...