Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συγχυση τα ξεφτιλομπλογκ των κλικ. Λενε και ξελενε που θα παει θα το πετυχουν 2 ειναι εξαλλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Σε συγχυση τα ξεφτιλομπλογκ των κλικ. Λενε και ξελενε που θα παει θα το πετυχουν 2 ειναι εξαλλου

α) ίσχυε τελικά η αρχική μας πληροφορία που πρώτοι είχαμε μεταδώσει!

β) άμεσα σας ενημερώσαμε για τα νέα δεδομένα!

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.

Ειναι που εχει γινει απο ολους σας ενα συνσιχαμενο μπουλη προς εμενα και δεν γνωριζω ακομα το γιατι 
Οκ Το θεμα μου δεν ειναι μονο το μπουλης αλλα και το πως παιζει να ειναι ολοι συνεννοημενοι και συνσιχαμενοι ταυτοχρονα!!!
...Υπαρχει ελπιδα σε αυτον τον πλανητη τελικα και κατι τετοια!

Μονος μου τα λεω Μονοι σας τα ακουτε!.. και επειδη δεν μπορει να παιζει τετοια φαση μαζικα Οκ καταλαβα Να τον χαιρεστε!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γουιδο, τι ν αυτα που μαθαινω;

Spoiler

πλυσου ξυρισου αρωματισου, εχεις να πας αεροδρομιο

Επεξ/σία από McNerd
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ροδάνθη πρώτη φορά που δεν κατάλαβε ούτε και αυτή τι έλεγε και ούτε και εγώ ....

Πως έπεσε έτσι ρε ο Πάνος τώρα που το έδειξε πάλι στο ριπλέι,ξαφνικά έχασε το βήμα και για κάποιο λόγο έφερε γυροβολιά στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι,δηλ Θεός φυλάξει ας έβαζε τα χέρια του και ας έπεφτε με τα μούτρα τι στροφή ήταν αυτή που έριξε ? δεν δούλεψε η τεχνική ζώων αυτή την φορά κάποιος τους έχει γλωσοφάει και αυτόν και την δαλάκω που καρφώθηκε την προηγούμενη φορά στήν άμμο (καλά που έχει και άμμο κάτω).

Δεν έχω δει σπόιλερ και τέτοια όμως κατ εμέ είναι κρίμα να φύγει έτσι και μάλιστα απο τον terminator Ροδοστρωτήρα ! 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Πως έπεσε έτσι ρε ο Πάνος τώρα που το έδειξε πάλι στο ριπλέι,ξαφνικά έχασε το βήμα και για κάποιο λόγο έφερε γυροβολιά στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι,

...με το κεφάλι στο μαξιλαράκι του εμποδίου και με αρκετές πιθανότητες να μην ακούμπησε καν. Ένας ακόμα σπασμένος αυχένας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαθλο αέρα κοπανιστό. Εύγε Τζιγκουνατζούν.

ΠΣΣΣΣ

Επεξ/σία από Torasu
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...