TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, guido είπε Πέφτω για ύπνο και ξυπνάω σε 24 ώρες. Το 'χω προσπαθήσει πολλές φορές με απόλυτη αποτυχία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Torasu είπε Μήπως πήγε κατασκήνωση Σεντομινικ; οι οι οι Παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Αγορου εισαι μεγαλη λεεεεερα και κοτοπουλο. Αμμο να τρως ρε φουστη μονο μεχρι να σε σουταρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 ωχ οντως πηγε Αδη τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Κάνω μια στατιστική μελέτη, για βοηθήστε. Εσείς που έχετε αντέξει και βλέπετε σουρβάιβορ ακόμα, έχετε αφήσει τηλεπτική σειρά στη μέση, χωρίς να την τελειώσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγο GOL πχιοτητα και υπνοι Νανσυ μπες σαρφαιφο 3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Κάνω μια στατιστική μελέτη, για βοηθήστε. Εσείς που έχετε αντέξει και βλέπετε σουρβάιβορ ακόμα, έχετε αφήσει τηλεπτική σειρά στη μέση, χωρίς να την τελειώσετε; Όχι. Στρατηγικά τελείωσα σειρά προ έναρξης κι από τότε δεν έχω δει ούτε 87λεπτη ταινία. Κακή επιλογή αλλά θα ζήσω μ αυτό 😐 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από xaratsi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Κάνω μια στατιστική μελέτη, για βοηθήστε. Εσείς που έχετε αντέξει και βλέπετε σουρβάιβορ ακόμα, έχετε αφήσει τηλεπτική σειρά στη μέση, χωρίς να την τελειώσετε; Αρκετες ψηλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Κάνω μια στατιστική μελέτη, για βοηθήστε. Εσείς που έχετε αντέξει και βλέπετε σουρβάιβορ ακόμα, έχετε αφήσει τηλεπτική σειρά στη μέση, χωρίς να την τελειώσετε; Λιγότερες από όσες θα έπρεπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Nτρέπομαι που θα το πω αλλά ακόμα να τελειώσω το Lost. (και μου άρεσε κιόλας.. Φανταστείτε δηλαδή να μην μου άρεσε...😐) Δεν ξενερώνω όμως, έχω βάλει στόχο τα επόμενα χρόνια να το τελειώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, guido είπε Λιγότερες από όσες θα έπρεπε Νομίζω ότι είναι παρόμοια φάση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος φέτος να συνεχίζουμε να το βλέπουμε, αλλά από την άλλη έχουμε περάσει τόσο καιρό με αυτούς τους αδιάφορους παίκτες, που δε μας κάνει κι η καρδιά να τους παρατήσουμε τώρα που πλησιάζει το τέλος... O Πάνος τελικά τραυματίστηκε με την Κολομβία σε αγώνα που έγινε πριν το συμβούλιο κι ας το μόνταραν ότι τους το ανακοίωσε σήμερα, γι'αυτό και δε μας είπαν τ'αποτελέσματα σήμερα, γιατί θα τον βλέπαμε να παίζει αύριο, αν είναι αυτός που φεύγει, όπως και τη Ροδάνθη δηλαδή, απλά εκείνη θα τη δούμε στον πάγκο λογικά... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιχαμένα μου αδέρφια, Αδυνατώ τις επόμενες μέρες να παρακολουθήσω το αγαπημένο μας σιχαμοπαίχνιδο μετά από υπερβολική δόση σιχασιάς https://www.insomnia.gr/forums/topic/678738-καταραμενα-εντομα-και-μολυντηρια/ Αδιός α τόδος. ΥΓ. Μη κάνεις έτσι φρο, το ξέρω είν σχληρό☹️ Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από TriLoBiTe 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, guido είπε Ο φροσκης οκ πήγε για ύπνο. Ο μαχνερντης που είναι; Να βγάλω αμπελαλε σε 24 ώρες; Έλα, όλα κομπλέ. Άραζα σε μια πλατειούλα κοντά στη Δέγλερη με την παλιοπαρέα, αλλά βγήκε ένας ανόητος από αυτούς τους ιντερνετάκηδες, και μας έκραζε ότι είμαστε κάγκουρες λέει και κάνουμε φασαρία, οπότε το διαλύσαμε. Γύρισα σπίτι και είχα ακόμα πολλή ενέργεια από την απογευματινή φραπεδιά, οπότε αποφάσισα να τελειώσω με το πάτωμα του μέσα δωματίου, μου αρέσει και ο ήχος του τριβείου και παρασύρθηκα, δούλευα ως τα μεσάνυχτα, τζιτζί έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 27 minutes ago, McNerd said: Άραζα σε μια πλατειούλα κοντά στη Δέγλερη με την παλιοπαρέα, αλλά βγήκε ένας ανόητος από αυτούς τους ιντερνετάκηδες, και μας έκραζε ότι είμαστε κάγκουρες λέει και κάνουμε φασαρία, οπότε το διαλύσαμε. Μα πόσο μέσα πέφτω κάθε φορά! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) jesus..αφου δεν εσπασε αυχενα.. να πας να μεινεις παραλυτος για το σκατοπαιχνιδο του τουρκου και στο τελος να σε διωχνουν και να κρατανε τον πιο αχρηστο παικτη που εχει περασει ποτε απο το survivor. Γιαυτο ειχε εξαφανιστει εχτες ο Πανος και μιλησε ελαχιστα. Σιχαμα ηταν και αυτος αλλα τον λυπαμαι τωρα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε jesus...αφου δεν εσπασε αυχενα Ο αγώνας έγινε πριν την ασυλία; Το ρωτάω γιατί στον αγώνα της ασυλίας ο Πάνος ήταν τραυματισμένος και δεν έπαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις