TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Πονάν ωρέ τα παλουκάρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εμπρός οι δαλακοφαν. Όλοι S5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε Εδω δίπλα ο άλλος, 12παρα και τρίβει με το τριβείο... α)να πάρω αστυνομία να πάει αυτοφοράκι ή β)να δω Τανιμάνι, που είναι 3-χειρότερος οπότε ο μ@λάκας με το τριβείο να μου φανεί τίποτας;; 🤔 Το β Κατι παρομοιο κανουμε ολοι δω μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Εδω δίπλα ο άλλος, 12παρα και τρίβει με το τριβείο... 🤔 Με τι παπάρες έχεις μπλέξει.. Πάλι καλά που δεν τρίβει με το τριλοβείο 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Εδω δίπλα ο άλλος, 12παρα και τρίβει με το τριβείο... α)να πάρω αστυνομία να πάει αυτοφοράκι ή β)να δω Τανιμάνι, που είναι 3-χειρότερος οπότε ο μ@λάκας με το τριβείο να μου φανεί τίποτας;; 🤔 Τι να πούμε κι εμείς με τον άλλο που κατουράει κατευθείαν κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Λουθία nooooo 😢 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ωχ το ειδαμε κι αυτο στο GOL βγηκανε δυο γυναικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, guido είπε Εμπρός οι δαλακοφαν. Όλοι S5 Έχω μπερδευτεί. Να ψηφίσω την Καπαρού που λέει ο Τάνι ή την Καπαράκη που λέει ο Λιανός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Με τι παπάρες έχεις μπλέξει.. Ασε, νιώθω λες και όλη η μ@λακία της Αττικής έχει μαζευτεί γύρω απ το σπίτι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε Ασε, νιώθω λες και όλη η μ@λακία της Αττικής έχει μαζευτεί γύρω απ το σπίτι μου! Πες του οτι θα του κανει καμια καταδρομική ο φροσκυ απο την υπερβορέα και θα το γυρίσει σε ελεοτριβείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, guido είπε Εμπρός οι δαλακοφαν. Όλοι S5 Καλο. Τον πρωτο ολοι τον κυνηγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Froskeas είπε Τι να πούμε κι εμείς με τον άλλο που κατουράει κατευθείαν κέντρο θέλω να παω να του πω "Π0Υ$ΤΗ, ΟΙ ΣΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΣΟΥ!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε Ασε, νιώθω λες και όλη η μ@λακία της Αττικής έχει μαζευτεί γύρω απ το σπίτι μου! Συμπυκνωμένη σε κυνηγάει παντού! Αγόρου λείπεις! απ' το σιχαμαηκόσπιτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε θέλω να παω να του πω "Π0Υ$ΤΗ, ΟΙ ΣΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΣΟΥ!" Ναι αλλά ο τρίτωνας δεν θα μπορέσει στην προκειμένη να υπερθεματίσει. μασίφ λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, pitogiro είπε Λουθία nooooo 😢 Μια άλλη ξανθιά σε παλιότερο αγώνα, ποια ήταν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις