Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν πάντως του χρόνου πιάσει το όριο για το παγκόσμιο θα βγω και θα πω ''Ναι μωρή Δαλάκω, με ξεβράκωσες!''😜

Δημοσ.

Ειρήνη υμίν σιχάδελφοι, ειρήνη υμίν ναπούμε

ένα μεσημεροαπόγιομα κυριακής είπαμε κι εμείς να παραδοθούμε στις αγκαλές του μορφέα και δεν μας αφήσατε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μη νομίζετε ότι έχω κόλλημα με τη Δαλακω θέλω να πω το εξής. Σε κάποιο επεισόδιο είχε πει ότι έχει παίξει handball .E άμα αυτή έχει παίξει handball έχω έχω κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο. Επειδή έχω παίξει handball πάνω από 10 χρόνια θα πω ότι  δεν ήξερε καν πως να κρατήσει την μπάλα.

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Για να μη νομίζετε ότι έχω κόλλημα με τη Δαλακω θέλω να πω το εξής. Σε κάποιο επεισόδιο είχε πει ότι έχει παίξει handball .E άμα αυτή έχει παίξει handball έχω έχω κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο. Επειδή έχω παίξει handball πάνω από 10 χρόνια θα πω ότι  δεν ήξερε καν πως να κρατήσει την μπάλα.

ειχε πει πως σε καποια φαση ειχε παιξει χαντμπολ στο λυκειο και σιγουρα οχι επαγγελματικα

(ηταν μια κλασσικη ξερολιακη φραση που κατα καιρους πεταει)

σε καποια φαση νομιζω πεταξε πως εχει κανει και πολεμικες τεχνες, και λοιπον? η τσουν λι είναι?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Ειρήνη υμίν σιχάδελφοι, ειρήνη υμίν ναπούμε

ένα μεσημεροαπόγιομα κυριακής είπαμε κι εμείς να παραδοθούμε στις αγκαλές του μορφέα και δεν μας αφήσατε

φωνάζανε πολύ ε;

μ' αυτά και μ' αυτά όμως φύγανε 4 σελιδούλες καπνός

σιεντοόνσε, εστάμος γιεγάντο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gtajunkie είπε

ειχε πει πως σε καποια φαση ειχε παιξει χαντμπολ στο λυκειο και σιγουρα οχι επαγγελματικα

σε καποια φαση νομιζω πεταξε πως εχει κανει και πολεμικες τεχνες, και λοιπον? η τσουν λι είναι?

Ούτε εγώ είχα παίξει επαγγελματικά.Στο σχολείο ξεκίνησα και εγώ το 79 και όλοι το μπέρδευαν με το rugby  αφού ήταν παντελώς άγνωστο. Αλλά  όταν και ελάχιστα έχεις παίξει ξέρεις να κρατήσεις την μπάλα .

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ούτε εγώ είχα παίξει επαγγελματικά.Στο σχολείο ξεκίνησα και εγώ το 79 και όλοι το μπέρδευαν με το rugby  αφού ήταν παντελώς άγνωστο. Αλλά  όταν και ελάχιστα έχεις παίξει ξέρεις να κρατήσεις την μπάλα .

δε νομιζω να ηταν κανονικη μπαλλα χαντμπολ και σιγουρα δεν ειχε παιξει σε αμμο στο λυκειο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cumulus είπε

Είναι δηλ. μια Βαλκανιονίκης , 25 χρόνων , με προοπτικές ακόμα στον αθλητισμό και πήγε σε ένα παιχνίδι που ευνοεί γενικά αθλητές για να ανταγωνισθεί τη Μις καρύδα, τη Βιργινω, τη χορεύτρια και το 20αχρονο σουρωμενο μονδελο για να βγαίνει πρώτη. Ωραία. 

• Like 6
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Είναι δηλ. μια Βαλκανιονίκης , 25 χρόνων , με προοπτικές ακόμα στον αθλητισμό και πήγε σε ένα παιχνίδι που ευνοεί γενικά αθλητές για να ανταγωνισθεί τη Μις καρύδα, τη Βιργινω, τη χορεύτρια και το 20αχρονο σουρωμενο μονδελο για να βγαίνει πρώτη. Ωραία. 

Επ’ αυτού υπερθεματίζω

• Like 3
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι με τη διατροφή που κάνει εκεί, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια να, επανέλθει στο σημείο που ήταν όταν μπήκε. 

Δε συζητάω για Αγορου και άλλους πρισμενους, που θα πρέπει να δώσουν μια περιουσία για να έχουν ξανά ένα κορμί που απέκτησαν με τόσο κόπο. 

Και γιατί; Για να τους βρίζει ο καθένας στο ίντερνετ. 

Βέβαια τα λεφτά δεν είναι λίγα αλλά ούτε κ τόσα ώστε να χαλάσεις μια καριέρα

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος από αυτά τα παιδιά ήθελε να έχει συνέχεια στο άθλημα του, δε θα έμπαινε σε τέτοιο παιχνίδι. Προσωπική άποψη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gtajunkie είπε

Σίγουρα έπαιζε μπάσκετ και μάλλον λίγο χάντμολ όπως παίζαμε και μεις προ μηνμονεύτων ετών στο λύκειο ...

Πολεμικές όμως τέχνες έχει κάνει αρκετά χρόνια και έχει και μαύρη ζώνη ☯️

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...