cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, xaratsi είπε Από την στιγμή που είναι τηλεθεατής ο άλλος μπορεί να σχολιάζει και να γράφει ό,τι θέλει. Άλλος θα πορωθει και θα γράφει όλη μέρα θετικά άλλος αρνητικά και άλλος θα κάνει εύστοχα αστεία. Διαλέγεις κ παίρνεις Μου θυμίζεις τον ξάδελφο μου.Οταν έτρεξα τον πρώτο μου μαραθώνιο σε ηλικία 45 ετών έκανα 3.10 Για όσους γνωρίζουν αυτός ο χρόνος για μαραθώνιο είναι πάρα πολύ καλός. Με ρωτάει ο ξάδελφος μου.Ποσο έκανε ο πρώτος Του λέω 2.10.Α μου λέει εσύ δηλαδή είσαι εντελώς χάλια Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από cumulus
vlasiospakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Πες το ρε φιλε οτι εισαι αθλητης να καταλαβουμε τι γινεται και τσαμπα συζηταμε!
xaratsi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, cumulus είπε Μου θυμίζεις τον ξάδελφο μου.Οταν έτρεξα τον πρώτο μου μαραθώνιο σε ηλικία 45 ετών έκανα 3.10 Για όσους γνωρίζουν αυτός ο χρόνος για μαραθώνιο είναι πάρα πολύ καλός. Με ρωτάει ο ξάδελφος μου.Ποσο έκανε ο πρώτος Του λέω 2.10.Α μου λέει εσύ δηλαδή είσαι εντελώς χάλια Αν δεν καταλαβαίνεις ότι ο ίδιος σου ο ξάδερφος σου έκανε πειραχτήρι για τον χρόνο, ποιος είμαι εγώ να σου δώσω να καταλάβεις την πλάκα που κάνουμε για μια συμμετεχουσα σε ριαλιτυ μεσα από το ίντερνετ... Τελοσπάντων καλό υπόλοιπο 3
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε Ωραια και βγαινει ο αλλος και σου λεει εχω 15 πτυχια και οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια. Απο την στιγμη που βγηκες στο γυαλι τελιωσε λεει ο καθεις οτι γουσταρει! Τωρα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Ακριβώς λέει ότι γουστάρει που συνήθως το κάνει για να βγάλει το απωθημένο του ή να μειώσει λίγο τη ζήλια του.Συνηθως αυτό γίνεται καπνίζοντας και στο άλλο χέρι κρατάει φραπέ και σχολιάζει τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ επιδόσεις πρωταθλητών που του φαινονται αστείες άσχετα αν αυτός παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει 100 μέτρα αποσταση ΥΓ Μη μου μιλήσεις πάλι για χαρακτηρα ΥΓ2 Ο Σωκράτης έλεγε δεν μπορώ να κρίνω κάτι που δεν γνωριζω 9 λεπτά πριν, xaratsi είπε Αν δεν καταλαβαίνεις ότι ο ίδιος σου ο ξάδερφος σου έκανε πειραχτήρι για τον χρόνο, ποιος είμαι εγώ να σου δώσω να καταλάβεις την πλάκα που κάνουμε για μια συμμετεχουσα σε ριαλιτυ μεσα από το ίντερνετ... Τελοσπάντων καλό υπόλοιπο Να είσαι σιγουρος ότι μόνο πλάκα δεν έκανε .Αμα βρει μπαλλα θα την παει στο τμημα γιατι θα νομιζει οτι ειναι βομβα,αλλα ως γνησιος Ελληνας ξερολας μπρουσε να κρινει μια αθλητικη επιδοση Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από cumulus
vlasiospakis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανενα απωθημενο φιλε μου μα κανενα. Χαιρομαι και γουσταρω για την ζωη που εχω οδηγησει. Συμφωνα με την λογικη σου, δεν μπορω να σχολιασω εναν ποδοσφαιριστη γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας, δεν μπορω να σχολιασω μια ομαδα ποδοσφαιρου για τον ιδιο λογο. Δεν μπορω να σχολιασω ενα παιχνιδι στον υπολογιστη γιατι δεν ειμαι game designer ή ενα τραγουδι ή καλλιτεχνη για τον ιδιο λογο. ΥΓ Καλα τα ειπε ο Σωκρατης, αλλα και ο Dirty Harry ειχε πει οτι opinions are like @ssholes, everybody's has one. Ετσι κι εγω οπως ολοι εχω την δικη μου Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από vlasiospakis 1
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, cumulus είπε Ακριβώς λέει ότι γουστάρει που συνήθως το κάνει για να βγάλει το απωθημένο του ή να μειώσει λίγο τη ζήλια του.Συνηθως αυτό γίνεται καπνίζοντας και στο άλλο χέρι κρατάει φραπέ και σχολιάζει τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ επιδόσεις πρωταθλητών που του φαινονται αστείες άσχετα αν αυτός παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει 100 μέτρα αποσταση ΥΓ Μη μου μιλήσεις πάλι για χαρακτηρα ΥΓ2 Ο Σωκράτης έλεγε δεν μπορώ να κρίνω κάτι που δεν γνωριζω Να είσαι σιγουρος ότι μόνο πλάκα δεν έκανε.Ο ξαδελφος μου αμα βρι μπαλλα στο δρομο θα την παει στην αστυνομια γιατι θα νομιζει οτι ειναι βομβα! Αλλα απλα ως ννησιος Ελληνας ξερολας σχολιασε κατι για το οποιο ειχε αγνοια Θα σας φανει περιεργο αλλα survivor βλεπω 10 λεπτα καθε μερα.
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 για την επαρση κανετε ξεχωριστα μαθηματα, παραλληλα με τα αθλητικα ή ειναι στα προαιρετικα? 2
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε Κανενα απωθημενο φιλε μου μα κανενα. Χαιρομαι και γουσταρω για την ζωη που εχω οδηγησει. Συμφωνα με την λογικη σου, δεν μπορω να σχολιασω εναν ποδοσφαιριστη γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας, δεν μπορω να σχολιασω μια ομαδα ποδοσφαιρου για τον ιδιο λογο. Δεν μπορω να σχολιασω ενα παιχνιδι στον υπολογιστη γιατι δεν ειμαι game designer ή ενα τραγουδι ή καλλιτεχνη για τον ιδιο λογο. ΥΓ Καλα τα ειπε ο Σωκρατης, αλλα και ο Dirty Harry ειχε πει οτι opinions are like @ssholes, everybody's has one. Ετσι κι εγω οπως ολοι εχω την δικη μου Θα σου φανει παρεξενο αλλα προσωπικα δεν εχω κρινει ποτε ουτε θετικα ουτε αρνητικα αθλητη του οποιου το σπορ δε γνωριζω.Μονο handball και στιβο κρινω.Οσο δε για το survivor 10-30 λεπτα βλεπω καθε μερα αφου κοιμαμαι απο τις 9.30 λγω εγερσης στις 5 το πρωι καθε μερα για να προπονηθω πριν παω στη δουλεια μου.Οσο για το ποιος θα κερδισει στα φρυδια μου,αλλα η ελληνικη απαξιωση και ξερολιοση με εκνευριζει
Antretng Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, cumulus είπε Πάλι τα ίδια. Ναι είναι ηλίθια όπως και όλοι εκεί μέσα, αλλά εγώ μιλάω για τις αθλητικές επιδόσεις.Το καταλαβαίνεις αυτο;Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονικης και όποιος από εδώ μέσα έχει τα κότσια να πάει να προπονηθεί 6-7 ώρες την ημέρα και να γίνει πρωταθλητής Ελλάδος.Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους αθλητές του survivor Πρώτα από όλα χαλάρωσε λίγο. Κουβέντα κανουμε. Δεύτερον μήπως είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις τι λέμε; Από την μια δικαιολογούμε την οποία της υπεροψία ως αθλήτρια και από την άλλη μιλάμε για άνθρωπο που παράτησε τον αθλητισμό για όλα αυτά. Η αλαζονια που έχει δεν δικαιολογείται και καθε αλλά παρά σεβασμό και αγάπη έχει για τον αθλητισμό. Δεν μπορείς να μιλάς συνέχεια με τουπε αθλητή όταν τα παρατάς όλα για ένα reality. Στη τελικη αθλητής δεν σημαίνει και αλαζονας. Αλλωστε δεν είναι η μόνη αθλήτρια που μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Υ.Γ. Με τον αθλητισμό έχω να ασχοληθώ από πιτσιρικάς. Όμως για αρκετά χρόνια ασχολουμουν ημιεπαγγελματικα με το αργεντικο τάνγκο το οποίο θέλει πολλές ώρες εξάσκηση την ημέρα και κυριολεκτικά σκίζεις το σώμα σου για να πας μόλις ένα κλικ παρακάτω. Τώρα χορεύω μόνο ερασιτεχνικα γιατί τα χρόνια πέρασαν και οι τραυματισμοί μπολικοι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από Antretng
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε για την επαρση κανετε ξεχωριστα μαθηματα, παραλληλα με τα αθλητικα ή ειναι στα προαιρετικα? Ξεωριστα και πολλες φορες φροντιστηριο.Για τη ξερολιοση ομως επειδη δεν ξερω τι μαθηματα χρειαζονται πες μου εσυ που γνωριζεις Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από cumulus
Antretng Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Πω ρε παιδιά κόλλησε το σύμπαν. Σορρυ για το τριπλό μήνυμα Υ.Γ. να το βάλω μια ακόμα 😛
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Antretng είπε Πω ρε παιδιά κόλλησε το σύμπαν. Σορρυ για το τριπλό μήνυμα Υ.Γ. να το βάλω μια ακόμα 😛 Τζαμπα ειναι βαλτο 😀
Antretng Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, cumulus είπε Τζαμπα ειναι βαλτο 😀 Το διορθωσα.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Για να αποδώσουμε τα της Δαλάκως τη Δαλάκω.. (καθαρά αθλητικά). Το ότι είναι πρώτη στη Ελλάδα σε στιβικό αγώνισμα δεν είναι λίγο κι έχει respect. Αλλά όταν τον Αύγουστο έχει ευρωπαϊκό δεν πας στο survivor αν είσαι αθλητής με βλέψεις (αν βλέπεις ότι δεν τραβάς και σερφάηφο και παουρλάφ θα πας). Κι αυτό που διάβαζα (το είχα διαβάσει κι εδώ) ότι βγήκε 8η στην Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη παπαριά στα χρονικά. Ευρωπαϊκό είναι και το champions league, ευρωπαϊκό είναι ήταν -γιατί δεν υπάρχει πια- και το intertoto. Και δεν βγήκε 8η στο champions league.. Bγήκε 8η από τις 11 που συμμετείχαν στο αγώνισμά της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, όχι στο ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών. Στην Ευρώπη είχε την 40η καλύτερη επίδοση. 3 2
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Για να αποδώσουμε τα της Δαλάκως τη Δαλάκω.. (καθαρά αθλητικά). Το ότι είναι πρώτη στη Ελλάδα σε στιβικό αγώνισμα δεν είναι λίγο κι έχει respect. Αλλά όταν τον Αύγουστο έχει ευρωπαϊκό δεν πας στο survivor αν είσαι αθλητής με βλέψεις (αν βλέπεις ότι δεν τραβάς και σερφάηφο και παουρλάφ θα πας). Κι αυτό που διάβαζα (το είχα διαβάσει κι εδώ) ότι βγήκε 8η στην Ευρώπη είναι η μεγαλύτερη παπαριά στα χρονικά. Ευρωπαϊκό είναι και το champions league, ευρωπαϊκό είναι ήταν -γιατί δεν υπάρχει πια- και το intertoto. Και δεν βγήκε 8η στο champions league.. Bγήκε 8η από τις 11 που συμμετείχαν στο αγώνισμά της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, όχι στο ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών. Στην Ευρώπη είχε την 40η καλύτερη επίδοση. Τα χρήματα που υπάρχουν πάντως στο στίβο, ειδικά αν δεν είσαι στους τοπ αθλητές είναι ελάχιστα, ειδικά για τους Έλληνες αυτή την περίοδο που δεν υπάρχει στήριξη ούτε από την πολιτεία, οπότε η αναγνωρισιμότητα που φέρνει ένα τέτοιο παιχνίδι, σίγουρα θα προσελκύσει αρκετούς χορηγούς για τη Δαλάκα και ίσως και αυτός να ήταν ο στόχος της. Σίγουρα πέταξε μια χρονιά για να το πετύχει, αν καταφέρει όμως να έχει την οικονομική στήριξη που χρειάζεται, θα μπορέσει τις επόμενες χρονιές να προετοιμάσει τον εαυτό της πολύ καλύτερα και να έχει και περισσότερες πιθανότητες να πετύχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από Vassilis_24 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις