Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συμφωνω.

το εγραψα απλα για να ελαφρύνει το κλιμα του θρεντ. 

και μαλιστα αυτο ακριβως το επιχειρημα θα προεβαλα κι εγω περι επαγγελματιων αθλητων και συμμετοχη σε survivor. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε

Εγω να πω οτι την θεωρω χομπιστρια για τον απλουστατο λογο το οτι σοβαρος εν ενεργεια αθλητης δεν παει σε τετοια παιχνιδια οπως για παραδειγμα εγινε με Κορακακη που της καναν προταση και απαντησε καταλληλα πανω στο θεμα! Απο εκει και περα δεν θα με ενοχλησει κιολας προς Θεου, κλαιν μαιν. Αν δεν κανω λαθος τις αποψεις μας καταθετουμε εδω περα εκτος αν εισαι μπατσος του φορουμ.

και εγω την αποψη μου κατεθεσα. απλως το βλεπω αστειο να απαξιωνουμε τους παντες χωρις πραγματικο λογο.

το γιατι πηγε η Δαλακα εχει τους προσωπικους της λογους. και δεν ειναι οτι 6 μηνες παυσης απο το αθλημα της, θα στερησει την καριερα της. 25 χρονων ειναι ακομη. το μονο της λαθος ειναι οτι πηρε ενα μεγαλο ρισκο για την σωματικη της ακεραιοτητα με την συμμετοχη της στο τσιρκο αρενα του τουρκου. αυτο φανηκε ειδικα με το τελευταιο της ατυχημα.

τουρκαλα ιατρος σε τραυματια που επεσε με το κεφαλι του απο τα δυο μετρα:

-you want pills? i got pills.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ Κιλικ απλα ξες οτι αυτη οι αθλητες δεν πανε παρα πολυ. Δηλαδη στα 25 να κανεις τετοια θυσια σε ενα παιχνιδι που οντως η σωματικη ακεραιοτητα σου κινδυνευει και μπορει να σε καταστρεψει, εμενα μου λεει οτι κατι παιζει. Κραταω παντα μια επιφυλαξη που κακως δεν την ειπα πριν οτι ισως εχει σοβαρη αναγκη τα λεφτα. Προσωπικα τοτε θα ελεγα μπραβο. Τεσπα ακομα εχει το παιχνιδι θα φανει. Περσι τον ντανο τον εκανε μαγκα ο χανταμπακης. Τον μετετρεψε σε θυμα, ηταν και κορυφη στα αθληματα αυτος και τελιωσε το θεμα. Φετος νομιζω θολα ειναι ακομα!

4 λεπτά πριν, KilliK είπε

τουρκαλα ιατρος σε τραυματια που επεσε με το κεφαλι του απο τα δυο μετρα:

-you want pills? i got pills.

Εκλαψα με γιατρο. Αφου δεν της ειπε που ποναει να το κανω μακια να περασει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα γιαυτο ειπα δεν ξερουμε ποιος ειναι ο λογος που πηγε. καi σιγουρα την ενδιαφερει η σωματικη της ακεραιοτητα, το ειδαμε και προχτες ποσο χεσμενα κατεβαινε το εμποδιο μετα το ατυχημα της. απλως φανταζομαι ειναι κατι που δεν υπολογισε σωστα οταν πηρε την τελικη της αποφαση να παει. ισως να εβαλε και ο Ντανος το χερακι του να την πεισει να παει.

παντως δε  προκειται να το παρει η Δαλακα. οι φημες θελουν απο την αρχη τον φραουλιτσα νικητη κατι που φαινεται τοσο καιρο απο το πως τον αβανταρει η παραγωγη. αν ειναι να το παρει γυναικα, λογικα θαναι η Μελινα λογω Κυπρου.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Τεσπα θα φανει. Απο εκει και περα προχθες με το κεφαλι εσκασε. Σημερα ειδα τρειλερ παλι σκαει με το κεφαλι αν δεν κανω λαθος ή τον κορμο. Αν συνεχισει ετσι ρεκτιφια την βλεπω να χρειαζεται μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιλογη της ηταν να παει και λεμε αυτο που βλεπουμε

βλεπουμε επαρση? λεμε επαρση

βλεπουμε νικη? λεμε επαρση

βλεπουμε ηττα? λεμε ρουφα

βλεπουμε ++? λεμε ++

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιλας καλα, δικοπο μαχαιρι

προτεινω να μπει poll

"ποιον θελετε για τελικο"

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2ος σερί τραυματισμός της Δαλάκα, που την έχει πάρει μονότερμα ο Τούρκος και απ'το πάθος της τραυματίζεται πραγματικά.

Στο Τούρκικο τραυματίζεται άλλος κάθε φορά και δεν το κρύβουν πολύ καλά ότι είναι προσποιητό...

7 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

μιλας καλα, δικοπο μαχαιρι

προτεινω να μπει poll

"ποιον θελετε για τελικο"

Σωστός, φέτος δεν έχουμε κάνει κανένα poll, για να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.

Ποια χρυσά μετάλλια ρε man ο δαλάκας, δουλευόμαστε αναμεταξύ μας τώρα;

Εδώ κράζουμε το λουζερούτσο που έχει πάρει ολυμπιακό μετάλλιο, δε θα κράζουμε την ανύπαρκτη που παίζει στους πανκατερινιακούς;

Την πρώτη στο χωριό;

Δημοσ.

Εντάξει, είμαστε κι εμείς υπερβολικοί και στην ουσία κάνουμε την πλάκα μας εδώ μέσα, ποσώς με απασχολεί τι κάνει ο καθένας τους αν το εξετάσουμε σοβαρά το ζήτημα.

Αλλά συγκριτικά με όλους τους άλλους, σε βλέπω εδώ και καιρό ένθερμο υποστηρικτή μόνο της συγκεκριμένης, όχι των υπολοίπων. Και έχουν περάσει κι άλλοι αθλητές με ολυμπιακά μετάλλια, όχι μόνο ο λουζερούτσος. Αν είναι καμιά ξαδέρφη σου πες το μας να χαλαρώσουμε άμα είναι να αισθάνεσαι άσχημα.

Γιατί κατά τ' άλλα, ούτε γρήγορη στα αθλήματα τη λες (η μελίγδα της ρίχνει κουβάδες σκόνη στο τρέξιμο), ούτε killer στους στόχους. Το μόνο που της αναγνωρίζω είναι ότι δείχνει να είναι η μόνη (ενδεχομένως και μεταξύ των αντρών) που διακατέχεται από αυτοπεποίθηση ότι θα μπει στο στίβο και θα νικήσει.

Από χαρακτήρα δε, άστα να πάνε. Full ανωριμότητα, ανοίγει το στόμα της και βγαίνουν μόνο ασυναρτησίες. Μια σωστή κουβέντα δεν έχει πει 5 μήνες, δηθενισμός, καρακατιναριό και ό,τι να 'ναι. Η Ροδάνθη ανήμπορη αθλητικά, άντε να δεχτώ ότι σκάει κάτι ειρωνικά γελάκια (που δεν το βλέπω έτσι, αλλά τέλος πάντων), αλλά στα ξεκατινιάσματα των άλλων, δείχνει απ' τις πιο σοβαρές, μην πω είναι η πλέον σοβαρή εκεί, μαζί με βιργίνω. Από αυτά που μας δείχνουν φυσικά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει, νεοελληνα. Και εγω την πλακα μου κανω. Μην αγχωνεσαι.

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...