Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Αν ναι, κακώς. Πρέπει να πληρώνουν.

Ε ναι, έχουν ανάγκες τα κανάλια και οι διαφημιστικές :)

Άλλο ευνοούσα όμως. Οτι δηλαδή ψήφισε όποιος να ναι... που πιθανό δεν ψηφίζει γενικά

Επεξ/σία από xristoslet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, xristoslet είπε

Σ' αυτά ψηφίζουν τζάμπα;

E, ναι, προφανώς.
Και μία φορά λογικά, εκτός κι αν με επανασύνδεση, μπορείς να ξαναψηφίσεις, οπότε δε φαίνεται τελείως η δυναμική, γιατί στις κανονικές ψηφοφορίες νομίζω ότι τη διαφορά την κάνουν οι τρελαμένοι που ψηφίζουν πολλές φορές, δείχνει όμως ίσως το μέγεθος του κοινού που μπορεί να έχει ο καθένας.

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Αποφανθηκα εδω, εγκαινια εδω, επιβεβαιωθηκα εδω και καπου πρεπει να υπερθεματισα αλλα δεν το βρισκω

Μετά τιμής υπερθεματίζω ο ίδιος

εμα τημοι κε επαρση

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτό με τα σύμβολα πότε επιτέλους θα παίξουν για την θέση στον τελικό ? όταν σχεδόν φτάσουνε έτσι και αλλιώς ? 🔜 🏁

Δημοσ.
2 hours ago, McNerd said:

giphy.gif

Μαχνέρτιε κράτα μια θέση στην εκατοστή ενδέκατη σελίς για πάρτη μου, καθώς θα τελώ χρέη κουβαλητή σκευών και λοιπών συμπραγκάλων παραλίας τις ερχόμενες δύο ημέραι.

Ως ανταμοιβή θα μεσολαβήσω με Πιλ να σε γιομίσει με αυθεντικά 105 οκτανίων ρεάξιονς για  μια εβδομάδα  3 σαβουρβάϊβορ επεισόδια.

Δημοσ.

Γιατι να μην το παρει ο Τσιλης στην τελικη; Ο πιο νορμαλ εκει μεσα παιζει να ειναι. Δεν εχει δωσει δικαιωματα τυπου Αγορου, ουτε εχει βγαλει κωλοχαρακτηρα και επαρση τυπου χομπιστριας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυριως για να ενοχλησει οσους νεοελληνες αποκαλουν πρωταθλητριες με χρυσα μεταλλια χομπιστριες.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Εγω να πω οτι την θεωρω χομπιστρια για τον απλουστατο λογο το οτι σοβαρος εν ενεργεια αθλητης δεν παει σε τετοια παιχνιδια οπως για παραδειγμα εγινε με Κορακακη που της καναν προταση και απαντησε καταλληλα πανω στο θεμα! Απο εκει και περα δεν θα με ενοχλησει κιολας προς Θεου, κλαιν μαιν. Αν δεν κανω λαθος τις αποψεις μας καταθετουμε εδω περα εκτος αν εισαι μπατσος του φορουμ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...