Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Intel Cascade Lake-X HEDT coming ‘at the end of this year’ 28-core CPU στα 5Ghz. Να δω TIM και σ' αυτόν και τι στο κόσμο.. During the keynote, Gregory Bryant also gave us a taste of upcoming Core-X 28-core processor. This SKU will run at 5 GHz (it was all-core frequency during a Cinebench run). This processor is expected to hit the market at the end of this year, so it’s probably part of Cascade series. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Psycho_Warhead 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Κάτω από 3 χιλιαρο δεν τον κόβω.Επισης τα 1000 w μόνος του τα έχει άνετα αν όντως πηγαίνει 5 ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως από συχνότητες η ιντελ είναι πολυ μπροστά αν πιάνει τώρα στα 14 nm 5ghz φαντασου τι θα κάνει στα 10nm εκεί μπορεί να κλοκαρεις και στα 6ghz Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 7 minutes ago, noFEARgr said: Επισης τα 1000 w μόνος του τα έχει άνετα αν όντως πηγαίνει 5 ghz Επίσης το "Codename" του υπονοεί 3 Stage Cascade Cooling 😛 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Θα ερχεται με δωρο το εξτρα τροφοδοτικο; 5 GHz on all 28 cores lmao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Θέλω να δω VRM cooling. Επιτέλους θα ξαναβάλουν fins, που τα έχουν καταργήσει απο εποχή 775/1366... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Hexa-channel θα υποστηρίζει η πλατφόρμα. Εγώ περιμένω να δω θερμική συμπεριφορά μ' αυτή τη συχνότητα αλλά και κατανάλωση που θα είναι στα ύψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο συγκεκριμένος ΔΕΝ είναι ο cascade lake X όπως γράφτηκε στον τίτλο του θέματος αλλά Skylake-X XCC die και είναι το πρώτο δείγμα απο τα συγκεκριμένα dies. Υπάρχουν 3 dies του skylake- x -LLC που είναι το 10πύρηνο με τον ι9 7900Χ και κάνοντας απενεργοποιόντας πυρήνες έχουμε τα μικρότερα -HCC εδώ με κορυφαίο το 18πύρηνο ι9 7980ΧΕ και ομοίως έχουμε τους μικρότερους απενεργοποιόντας τους επιπλέον πυρήνες ανάλογα με το μοντέλο -Και τελευταίο το skylake-X XCC die.... https://www.tomshardware.com/news/intel-i9-7920x-delid-die-skylake-x,35406.html και καλύτερα https://www.tomshardware.com/reviews/intel-xeon-platinum-8176-scalable-cpu,5120-4.html Το socket που θα υποστηρίξει αυτό προφανώς θα είναι το ήδη υπάρχον που χρησιμοποιήται στους skykake ep to lga 3647, σε καμμία περίπτωση δεν αφορά το lga 2066, ετσι και αλλιώς το Χ299 ΔΕΝ είναι συμβατό με τους xeon, τώρα αν η ιντελ έχει αποφασίσει να σκοτώσει το lga 2066 και στο 12μηνο να στείλει την "HEDT" πλατφόρμα για σκράπ αντικαθιστώντας την από το νεό Χ.....με βάση lga 3647, μια χαρά εγω έχω αποφασίσει απο καιρό τι θα κάνω Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Qless 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι σίγουρο αν είναι Skylake-XCC ή Cascade-Lake X, εικασίες κάνουν τα sites..Το πιο πιθανό είναι να 'ναι Cascade-Lake όμως. We mentioned Skylake XCC, but that is also an assumption, as it Intel might as well be doing two 14 core dies with Cascade Lake-X. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα και το roadmap και η εμφανιση αυτού του επεξεργαστή ήταν αναμενόμενη να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή και επεξεργαστής απο το ΧCC skylake-X die δεν είναι κάτι καινούριο απλά βγήκαν τα μικρότερα dies πρώτα, τώρα αν άλλαξαν όλο τους το σχεδιασμό θα δείξει... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Qless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Θα δούμε όταν δώσουν όνομα στο συγκεκριμένο SKU, αν είναι κάτι άλλο θα αλλαχτεί και ο τίτλος. Πλησιάζει η ανακοίνωση του Threadripper 32-core γι' αυτό η Intel εμφάνισε αυτόν τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Oρίστε αν ισχύει και αυτό που είχε βγεί πριν από κανα μήνα https://www.tomshardware.com/news/intel-x399-leaked-z390-cannonlake-confirmed,36952.html τότε RIP X299, άρα και το HEDT θα ακολουθεί και το mainstream στον κύκλο ζωής του...., προβλέπω νέο Χ399 με lga 3647 και ονομασία Cascade lake-X, μια χαρά δηλαδή..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τώρα έχουν άμεσο ανταγωνισμό στην HEDT από την AMD, δεν τους παίρνει να κρατάνε την HEDT μια γενιά πίσω όπως έκαναν ως τώρα. Καλύτερα έτσι, πριν και να 'θελες να δώσεις λεφτά σε ξενέρωνε η ιδέα ότι είσαι μια γενιά πίσω σε IPC και ας μην υπήρχαν ουσιαστικές διαφορές, μόνο που σκας τόσα λεφτά θες να 'σαι παντού κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 To ακριβώς αντίθετο για εμένα φανατικός του HEDT λόγω ότι έβγαζε 3ετία, σιγα την μία γενιά πίσω μιλάμε για μικροδιαφορές στα όρια του στατιστικού λάθους συν ότι έχεις μια πλατφόρμα με πολύ περισ΄σοτερες δυνατότητες πυρηνες κλπ. Προσωπικά αποφεύγω τα mainstream όπως ο διάολος το λιβάνι για αυτό το λόγο και οτι τα HEDT κρατούν την τιμή τους στην μεταπώληση σαν σετακί, τώρα αν πάμε σε αυτό που έγραψα παραπάνω 1 χρόνο και αλλαγή, aka to tower μου άνετα ξεπερνά το τριχίλιαρο, να πρέπει στο χρόνο πάλι να αλλάξω to me nope........ Προτιμώ έστω και για το ψυχολογικό (δεν ανέχομαι να έχω παλαιό hardware under the hood) να τα ξεφορτωθώ ΟΛΑ και να πάρω ένα λαπτοπάκι και τα υπόλοιπα τέλη κυκλοφορίας για το 2λιτρο που αράζει στο γκαράζ 7 μήνες το χρόνο, καθένας με τις προτεραιότητες του βεβαίως, εμένα πάντως αυτό είναι το όριο μου.....κάποτε κοροιδεύαμε τα κινητά που ζητούσαν ετησίως μια χήνα για το latest and the gratest, ε αφου και τα pc πάνε προς τα εκεί οκ για εμένα απο χόμπι καταντάει ψυχοφθόρο οπότε δεν βρίσκω το λόγο να ασχοληθώ άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εγώ προσωπικά πιστεύω πάντως πως πίσω από την σκηνή όταν έδειχναν τον παραπάνω επεξεργαστή στα 5ghz υπήρχε ένας kingpin από πίσω με τα τεπόζιτα του. 5ghz σε 28 cores στα 14 nm φαίνεται εξωπραγματικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα