Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Aν σε καλυπτει με επισημη 2ετη εγγυηση αντιπροσωπιας go for it. Αλλιως στα 300 βγαινει απο γνωστο καταστημα που στην προσφερει. Το πηρα πρωτομαγια 350 και μεχρι στιγμης εξαιρετικα ικανοποιημενος.

Από μπαταρία πως πας,πόσο sot σου βγάζει; Και εγώ το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και γω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ήμουν ανάμεσα στο g6 και το redmi note 5 και προτίμησα το LG λόγω κάμερας και οθόνης. 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, 26ska είπε

Από μπαταρία πως πας,πόσο sot σου βγάζει; Και εγώ το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και γω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ήμουν ανάμεσα στο g6 και το redmi note 5 και προτίμησα το LG λόγω κάμερας και οθόνης. 

To sot ειναι σχετικο τελικα γιατι και εγω αγχωνομουν για αυτο. Με μετρια χρηση, μονιμα on wifi και data, always on display και φωτεινοτητα στο 55% μου βγαζει σχεδον 2 μερες χωρις να χρησιμοποιω εξοικονομηση ενεργειας. Αλλα χωρις λιωσιμο παιχνιδια κλπ. Με πιο εντατικη χρηση, browsing social κλπ κλπ τη μερα στη βγαζει αφοβα. Εχω την εντυπωση οτι με το oreo κερδισε πολυ σε idle αλλα εχασε λιγο σε sot αλλα ακομα ειναι νωρις για να το πω. Αυτη τη στιγμη το εχω 13 ωρες εκτος φορτισης με χρηση οθονης 40 λεπτα και εχω 84% υπολοιπο.

• Like 1
Δημοσ.

Το G6 έχει καλή κάμερα;; Από σέλφι έχω διαβάσει ότι δεν είναι και πολύ καλή..

Το σκέφτομαι και εγώ για το G6, είναι futureproof και αυτό..

Είμαι ανάμεσα σε G6 και HTC U Ultra, ποιό έχει καλύτερη κάμερα;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Partet είπε

Το G6 έχει καλή κάμερα;; Από σέλφι έχω διαβάσει ότι δεν είναι και πολύ καλή..

Το σκέφτομαι και εγώ για το G6, είναι futureproof και αυτό..

Είμαι ανάμεσα σε G6 και HTC U Ultra, ποιό έχει καλύτερη κάμερα;

Τσεκαρε τα σε συγκριση στο kimovil. Η κυρια καμερα ειναι φοβερη με τον ευρυγωνιο κιολας που ειναι πολυ πιο χρησιμο απο το bokeh. Η σελφοκαμερα ειναι απλα αξιοπρεπης για ναυαρχιδα αλλα οχι κατι σπουδαιο. Σε απολυτη συγκριση καμερας το u ultra θεωρω εχει μεγαλυτερο ταβανι αλλα σε ολα τα αλλα (ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη, μεγεθος οθονης/αναλογιες, μπαταρια, premium αισθηση) το g6 για μενα υπερτερει.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, 26ska είπε

Επίσης με την gcam έχεις και το bokeh effect... 

Απλα θα θελει αλλη εφαρμογη για τον ευρυγωνιο αλλη για bokeh κλπ κλπ.

Δημοσ.

Επίσης με την gcam έχεις και το bokeh effect... 

9 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Απλα θα θελει αλλη εφαρμογη για τον ευρυγωνιο αλλη για bokeh κλπ κλπ.

Η gcam έχει και για τον ευρυγωνιο, εγώ πλέον χρησιμοποιώ τη gcam, μου φαίνονται καλύτερες οι φωτογραφίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες σκορπιες αποριες :

τι παιζει με το note 3 και το θεμα ακουστικων? Τα κλασσικα με jack δεν μπαινουν, θελει ανταπτορα ?

Επισης, απο που να το παραγγειλω ? Σκεφτομαι για banggood αλλα το βρισκω 299€ και μονο σε μαυρο.

Η παραγγελια θα γινει απο βδομαδα.

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mynam3 είπε

Καποιες σκορπιες αποριες :

τι παιζει με το note 3 και το θεμα ακουστικων? Τα κλασσικα με jack δεν μπαινουν, θελει ανταπτορα ?

Επισης, απο που να το παραγγειλω ? Σκεφτομαι για banggood αλλα το βρισκω 299€ και μονο σε μαυρο.

Η παραγγελια θα γινει απο βδομαδα.

Δεν έχει ξεχωριστή θέση, δηλαδή τρύπα.

Ναι μπαίνει με ανταπτορα στην θέση τις φόρτισης,που σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φορτίζεις και παράλληλα να ακούς μουσική.

Banggood 6/64 μαύρο.

Screenshot_2018-06-07-15-51-34-522_com.fevdev.nakedbrowserpro.png

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...