citelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ένα MLS tablet που είχε η αδερφή μου χάλασε η υποδοχή φόρτισης με αποτέλεσμα να μην φορτίζει και άρα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον! Ζητάνε 70€ (!) για να το φτιάξουν οπότε προφανώς ούτε βλάκας να είναι κανείς δεν δίνει τόσα λεφτά ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι καινούριο έκανε 100€. Υπάρχει κάτι που μπορεί αν γίνει με πολύ χαμηλό κόστος γιατί δεν αξίζει παραπάνω? Κάποια πατέντα ή κάτι άλλο? Αλλιώς υποθέτω προορίζεται για ανακύκλωση! ΥΓ1: Δεν καλύπτεται από κάποια εγγύηση αλλά και να καλύπτεται λένε ότι φταις εσύ! ΥΓ2: Δεν ήταν δικιά μου αγορά αυτό μιας και προσωπικά MLS δεν τρελάθηκα να πάρω!
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, πήγαινε σε έναν ηλεκτρονικό γειτονιάς και ζήτα αλλαγή θύρας φόρτισης. Ρώτα πόσο θα σου πάρει. Αν είσαι απο Ξάνθη ξέρω μάστορα τζιμάνι.
citelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Αθήνα είμαι αλλά άμα έχει στη Ξάνθη θα έχει κι εδώ! Οπότε θα ψάξω να βρω κάποιο συνοικιακό ανεπίσημο μαγαζί να ρωτήσω!
ELTASSOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 ΣΤΑ πακιστανομαγαζα κινητης περιξ ομονοιας θα σου στοιχισει πολου λιγωτερα κανα 10ρικο για αλλαγη θυρας φορτισης... αν ειναι κατι αλλο καμμενο στην πλακεττα, ειτε ανακυκλωση, ειτε παιρνεισ το ιδιο μοντελλο ( θα γελανε στην ΜΛΣ) για να εχεις ανταλλακτικα απο το παληο.
citelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τελείως όπου να 'ναι δεν το δίνω γιατί μέσα η αδερφή μου έχει προσωπικά αρχεία (δηλαδή φωτογραφίες κλπ). Καλύτερα να πάνε χαμένα παρά αν πέσουν σε λάθος χέρια! Αλήθεια αν τελικά δεν φτιαχτεί και πάει ανακύκλωση φαντάζομαι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει μπορέσει να πάρει κανείς αρχεία από την εσωτερική μνήμη ?
Knight of Mercy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν "πιάνουν" τα χέρια σου, αρχικά κοίτα να δείς πως ανοίγει (δεν το ξέρω το MLS). Αν το ανοίξεις μπορείς να δώσεις ρεύμα κατευθείαν στις επαφές και να κάνεις ενα ολικό backup (γιατί τελικά ίσως δεν είναι θέμα θύρας). Μπορεί να είσαι τυχερός και η συνδέσεις data να λειτουργούν κανονικά. Για την επισκευή του, μόνο τη θύρα θα χρειαστείς (ΦΑΝΟΣ - Σολωμού) και ενα κολλητήρι. Αν πάλι χρειαστείς τη βοήθεια τρίτου, καλό θα ήταν να ζητήσεις η επισκευή να γίνει παρουσία σου. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Knight of Mercy 1
coolerman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, citelis είπε Ένα MLS tablet που είχε η αδερφή μου χάλασε η υποδοχή φόρτισης με αποτέλεσμα να μην φορτίζει και άρα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον! Ζητάνε 70€ (!) για να το φτιάξουν οπότε προφανώς ούτε βλάκας να είναι κανείς δεν δίνει τόσα λεφτά ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι καινούριο έκανε 100€. Υπάρχει κάτι που μπορεί αν γίνει με πολύ χαμηλό κόστος γιατί δεν αξίζει παραπάνω? Κάποια πατέντα ή κάτι άλλο? Αλλιώς υποθέτω προορίζεται για ανακύκλωση! ΥΓ1: Δεν καλύπτεται από κάποια εγγύηση αλλά και να καλύπτεται λένε ότι φταις εσύ! ΥΓ2: Δεν ήταν δικιά μου αγορά αυτό μιας και προσωπικά MLS δεν τρελάθηκα να πάρω! Στείλε ενα πμ στον sil_unique,ισως μπορει να σε βοηθησει που εισαι απο αθήνα! Αν δεν έχει ζημιά τα pad/χαλκοδρομοι( pcb- board) αλλάζει με χαμηλό κόστος. υπάρχει φωτό απο το πριζάκι φόρτισης; αν ναι στείλε/ανεβασέ το να το δω και αν εχω θα στο στείλω,να πας κάπου να το κολλήσεις(ίσως και με την βοήθεια) του sil_unique 1
citelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μόνος μου δεν ξέρω να φτιάξω τίποτα, αν ήξερα θα είχα ήδη επιχειρήσει να κάνω εγχείριση! 😂 Θα επιχειρήσω πρώτα να ρωτήσω σε κάποια μαγαζιά που εντόπισα στην ευρύτερη περιοχή μου που υποτίθεται φτιάχνουν laptop, tablet, smartphones κλπ και αν δεν βγάλω άκρη ίσως ενοχλήσω τον συμφορουμίτη μετά!
Qless Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 "Να ρωτήσω σε κάποια μαγαζιά που εντόπισα στην ευρύτερη περιοχή μου που υποτίθεται φτιάχνουν laptop, tablet, smartphones κλπ και αν δεν βγάλω άκρη ίσως ενοχλήσω τον συμφορουμίτη μετά" Δεν θα ακουμπούσα, ποτέ συσκευή ανθρώπου που σκέφτεται έτσι........ "Τελείως όπου να 'ναι δεν το δίνω γιατί μέσα η αδερφή μου έχει προσωπικά αρχεία (δηλαδή φωτογραφίες κλπ). Καλύτερα να πάνε χαμένα παρά αν πέσουν σε λάθος χέρια!" Πολύ σωστά υπάρχει ρίσκο,γι' αυτό τον λόγο ΔΕΝ έχουμε ποτέ πολύ προσωπικά βίντεο,φωτογραφίες, δεδομένα, σε συσκευές φορητές (κινητά, ταμπλετ, λαπτοπ) που μπορούν είτε να κλαπούν είτε να χαθούν είτε να σταλούν για service όσο είναι σε εγγύηση, αν σώνει και καλά θέλουμε, υπάρχουν οι sd cards μπορεί να έχει μαζί του 24/7 ο Βασιλάκης τίς home made τσοντες του με την Ελενίτσα....
citelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, Qless είπε "Να ρωτήσω σε κάποια μαγαζιά που εντόπισα στην ευρύτερη περιοχή μου που υποτίθεται φτιάχνουν laptop, tablet, smartphones κλπ και αν δεν βγάλω άκρη ίσως ενοχλήσω τον συμφορουμίτη μετά" Δεν θα ακουμπούσα, ποτέ συσκευή ανθρώπου που σκέφτεται έτσι........ "Τελείως όπου να 'ναι δεν το δίνω γιατί μέσα η αδερφή μου έχει προσωπικά αρχεία (δηλαδή φωτογραφίες κλπ). Καλύτερα να πάνε χαμένα παρά αν πέσουν σε λάθος χέρια!" Πολύ σωστά υπάρχει ρίσκο,γι' αυτό τον λόγο ΔΕΝ έχουμε ποτέ πολύ προσωπικά βίντεο,φωτογραφίες, δεδομένα, σε συσκευές φορητές (κινητά, ταμπλετ, λαπτοπ) που μπορούν είτε να κλαπούν είτε να χαθούν είτε να σταλούν για service όσο είναι σε εγγύηση, αν σώνει και καλά θέλουμε, υπάρχουν οι sd cards μπορεί να έχει μαζί του 24/7 ο Βασιλάκης τίς home made τσοντες του με την Ελενίτσα.... Καταρχάς όπως προανέφερα δεν ήταν δικό μου το ταμπλετ! Κατά δεύτερον η χρήση sd cards μου φαίνεται λίγο παρωχημένη. Κατά τρίτων τις γελοιότητες με τις hommade τσόντες μπορούσες και να μην τις γράψεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα