Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ σας!

Ψάχνουμε κινητό με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

1) €250-330
2) Χρήση κινητού: Instant messaging, Social media, Emails, Basic photo editing και πολύ YouTube (=θελουμε ικανοποιητικό ήχο!)
3) Μέγεθος οθόνης: ~ 4,5-5” ιδεατά, αλλά και να πάμε σε κάτι μεγαλύτερο θα είμαστε οκ
4) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες.
6) Λογισμικό: Android ή IOS 
7) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις μόνο από Ελλάδα
8 ) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο

Η προηγούμενη συσκευή της αδερφής μου (Samsung S5 mini) τα έπαιξε πάρα πολύ γρήγορα, με πολλά προβλήματα κυρίως σε θέματα μνήμης, οπότε δεν θελουμε να περάσει ξανά τα ίδια! :D

Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Velina
Προσθήκη πληροφορίας στη φόρμα για διευκόλυνση, μετά από σχόλιο άλλου χρήστη
Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα και σε αυτες τις ιντσες παιζουν οριακα τα Google Pixel, Sony XZ1 Compact και iPhone SE (4”).

Τωρα γιατι θελεις basic photo editing και youtube σε μικρες σχετικα ιντσες ειναι δικο σου θεμα.

Σε μεγαλυτερα μεγεθη εχεις περισσοτερες επιλογες παντως και με τα νεα μικρα bezels στην πραξη οχι πολυ μεγαλυτερες διαστασεις.

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ για την παρατήρηση! Δεν είχαμε σκεφτεί ότι μας περιορίζει τόσο στις επιλογές. Οπότε ας ανέβουμε σε μέγεθος εφόσον θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία εκεί. Έκανα edit και στο αρχικό ποστ. 😊

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Velina είπε

Χαιρετώ σας!

Ψάχνουμε κινητό με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

1) €250-330
2) Χρήση κινητού: Instant messaging, Social media, Emails, Basic photo editing και πολύ YouTube (=θελουμε ικανοποιητικό ήχο!)
3) Μέγεθος οθόνης: ~ 4,5-5” ιδεατά, αλλά και να πάμε σε κάτι μεγαλύτερο θα είμαστε οκ
4) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία.
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες.
6) Λογισμικό: Android ή IOS 
7) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις μόνο από Ελλάδα
8 ) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο

Η προηγούμενη συσκευή της αδερφής μου (Samsung S5 mini) τα έπαιξε πάρα πολύ γρήγορα, με πολλά προβλήματα κυρίως σε θέματα μνήμης, οπότε δεν θελουμε να περάσει ξανά τα ίδια! :D

Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δες το Huawei honor 9

https://www.bestprice.gr/item/2155100196/huawei-honor-9-64gb.html

Το μόνο αρνητικό είναι η νυχτερινή φωτογραφία.

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.2
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.1
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.0
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Επειδή είναι γυναίκα μπορεί να μην τις αρέσει η miui,που θέλει και λίγο "σκάλισμα".

Επίσης μπορεί να μην ξέρει και την Xiaomi και να θέλει κάτι επώνυμο.

Άσε που δεν έχει και την 800αρα και θήρα ακουστικών.

Δημοσ.

Οι γυναικες δεν «σκαλιζουν». Δεν ασχολουνται καν ουτε με τα αυτοματα updates (την δικη μου την εκνευριζουν κι ολας)! Μονο λιγο για το μεγεθος του Mi A1 ειπε κατι στην αρχη. Μετα το συνηθισε και ολα καλα. Να μην σου πω οτι μαλλον την βολεψε κι ολας. Προβλημα δεν εχουν αφου παντα εχουν τσαντα αλλωστε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οι γυναικες δεν «σκαλιζουν». Δεν ασχολουνται καν ουτε με τα αυτοματα updates (την δικη μου την εκνευριζουν κι ολας)! Μονο λιγο για το μεγεθος του Mi A1 ειπε κατι στην αρχη. Μετα το συνηθισε και ολα καλα. Να μην σου πω οτι μαλλον την βολεψε κι ολας. Προβλημα δεν εχουν αφου παντα εχουν τσαντα αλλωστε.

Θέμα εγγύηση,αυτό το ξεχάσαμε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Θέμα εγγύηση,αυτό το ξεχάσαμε.

Το θεμα ειναι να μην την χρειαστεις. Αλλιως οι περισσοτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα ειναι για τα μπαζα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. 😊

Για την Xiaomi ακούω γενικώς πολύ θετικά σχόλια. Τα Χριστούγεννα πήρα το MiA1 στη μαμά και μου άρεσε πολύ ότι ήταν Android One. Αλλά θεωρώ ότι στο μπατζετ που είμαστε τώρα έχουμε καλύτερες επιλογές.

Εγώ προσωπικά εδώ και χρόνια έχω αφήσει πίσω μου τα Android και τη μανία που είχα να «πειράζω» τα πάντα και ακολουθώ πλέον το δόγμα του...μήλου! (και υποτίθεται ότι ήμουν και δηλωμένη αντιμηλικιά 😁 )

Μας πρότεινε και φίλος την τριπλέτα:

• Samsung Galaxy A8 (2018)
  • Huawei Mate 10 Lite
  • iPhone 6

Γουάτ ντου γιου θινκ αμπάουτ ιτ; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Velina είπε

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. 😊

Για την Xiaomi ακούω γενικώς πολύ θετικά σχόλια. Τα Χριστούγεννα πήρα το MiA1 στη μαμά και μου άρεσε πολύ ότι ήταν Android One. Αλλά θεωρώ ότι στο μπατζετ που είμαστε τώρα έχουμε καλύτερες επιλογές.

Εγώ προσωπικά εδώ και χρόνια έχω αφήσει πίσω μου τα Android και τη μανία που είχα να «πειράζω» τα πάντα και ακολουθώ πλέον το δόγμα του...μήλου! (και υποτίθεται ότι ήμουν και δηλωμένη αντιμηλικιά 😁 )

Μας πρότεινε και φίλος την τριπλέτα:

• Samsung Galaxy A8 (2018)
  • Huawei Mate 10 Lite
  • iPhone 6

Γουάτ ντου γιου θινκ αμπάουτ ιτ; 

Το iPhone 6 είναι μια τεράστια παραφωνία... Είναι 4 ετών συσκευή... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο το Α8 απο αυτα θα σκεφτομουν.

Αλλα αφου ηθελες και σχετικα μικρο με καλη καμερα το LG G6 ειναι ισως ιδανικο.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...