tgisop Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Καλημέρα και από εμένα Δεν δουλεύει κανένα από τα παραπάνω credentials Τα χαρακτηριστικά του είναι : Device Type ZXHN H267N V1.0 Device Serial No. ZTEEG8FK3907581 Hardware Version V1.3 Software Version V1.0.0T12_CYTA Boot Version V1.0.0 Ομως το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ βάζω δύο στατικούς DNS servers της cisco για να μου κάνει url filtering, αυτός από μονος του βάζει και άλλη μια επιπλέον και ειναι του router! Αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω url filtering και να κόβω τα τσοντο sites . Εχει να μου προτείνει καποιος καμια ιδέα?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλημέρα σε όλους Έχω γραφτεί στο support site της ZTE και προσπαθώ να κατεβάσω την έκδοση V1.1 για το ZTE ZXHN H267A από: https://support.zte.com.cn/support/docmap/00000455/en/product.html Αλλά με προωθεί σε ένα endless loop (refresh) και δεν κατεβαίνει με τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου το στείλει εάν φυσικά το έχει? Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα. Φιλικά Κώστας
jimpapi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα και να δοκιμάσεις...βρίσκει το root password και κάνει enable στο SSH port 22 εάν είναι κλειδωμένο. Περιέχει οδηγίες https://worldbytez.com/3kx87dlafkf6
stefanidisg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, jimpapi είπε Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το πρόγραμμα και να δοκιμάσεις...βρίσκει το root password και κάνει enable στο SSH port 22 εάν είναι κλειδωμένο. Περιέχει οδηγίες https://worldbytez.com/3kx87dlafkf6 Δεν βγαίνει να το κατεβάσουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το root password τον γνωρίζω. Το firmware δεν βρίσκω να το flasharo . Με εκτίμηση Κωνσταντίνος
theopan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Ρε παιδιά αυτό το original firmware από το Κινέζικο site της ZTE είναι δυνατό να μην υπάρχει διαθέσιμο πουθενά σε όλον τον κόσμο και να μην έχει "διαρρεύσει" έστω σε κάποιο torrent; Μήνες, χρόνια το ψάχνουμε κάποιοι...
odipap Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Ρίξτε μία ματιά εδώ για firmware: https://github.com/MariosK239/Gr_ISP_Router_Firmware
george10111 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/12/2022 στις 5:27 ΜΜ, odipap είπε Ρίξτε μία ματιά εδώ για firmware: https://github.com/MariosK239/Gr_ISP_Router_Firmware Καλησπέρα, έχεις κατεβάσει μήπως το repo να το ανεβάσεις σε zip γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμο;
P_Spiros Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Για το ZXHN H267N V1.0 V1.0.0_VDF.1T7 Jan 2020. // Από σύνδεση με Vodafone (κληρονομία από cyta) Ξεκίνησα με στόχο να κάνω το εν λόγο modem router bridge ή switch, ώστε να καρφώσω πάνω του 2 PC με ethernet και αυτό με την σειρά του στο modem της γραμμής. Sum-up! ---------------------------------------------------------------------------------------- Διάβασα όλα τα παραπάνω + έξτρα έρευνα και μέχρι στιγμής έχω αυτά: 1. Root Menu Credentials που λειτούργησαν (thanks @devill0): username: root password: $Extra,ODP0ptiOns$987% και στα καπάκια σε βάζει να το αλλάξεις. 2. Το link (https://github.com/MariosK239/Gr_ISP_Router_Firmware) (thanks @odipap) με σκάψιμο ( Vodafone / Retail / ZTE / H267N /... ) Μου δείχνει 3 αρχεία που μπορώ να κατεβάσεις: zxhnh267n_hv13_fv100_vdf1d5_firmware.bin zxhnh267n_hv13_fv100_vdf1t6_firmware.bin zxhnh267n_hv13_fv100_vdf1t7_firmware.bin αλλά δεν εχω ιδέα τι είναι και εάν αυτά είναι. Φοβάμε να τα βάλω, μην χαλάσω κάτι και δεν μπορώ να επιστρέψω σε αυτό που έχω τώρα. Εάν κάποιος ξέρει να μου επιβεβαιώσει ότι αυτά ψάχνουμε, θα ήταν πολύ ευχάριστο. 3. Κάποιο utility της ZTE, θεωριτικά για modem https://github.com/mkst/zte-config-utility Δεν έχω ιδέα τι είναι και τι κάνει. Κάποιος σε κάποιο forum το έδινε, αλλά δεν ξέρω καν εάν όντως είναι για router ή κινητά. Βοήθεια! ---------------------------------------------------------------------------------------- Για αρχή είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ αλλά παλεύω και δουλεύω με PC οπότε κάποια βασικά τα πιάνω, έστω και googleροντας. Ξεκίνησα με στόχο να κάνω το εν λόγο modem router bridge ή switch, ώστε να καρφώσω πάνω του 2 PC με ethernet και αυτό με την σειρά του στο modem της γραμμής. Από αυτά που διάβασα και είδα, κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω κάποιου τύπου bridge σύνδεση και να κλείσω το DHCP. Δεν βρήκα οδηγίες για το δικό μου router αλλά άλλα (μαζί και της ZTE) που χρησιμοποιούσαν παρόμοιους σχηματισμούς/ πίνακες οπότε έκανα τα εξής actions: Το αποτέλεσμα ήταν το εξής: Το PC μου είχε internet σε σταθερή ταχύτητα, αυτή του παρόχου. Έχω πρόσβαση μόνο σε Ελληνικά site και σε κανένα ξένο, ούτε από τα standard (πχ. bbc ή speedtest by Ookla). Από το PC έχω πρόσβαση μόνο στο "ΖΤΕ". To router γραμμής του παρόχου (192.168.2.1) δεν ανοίγει από το PC. Άρα είμαι σε καλό δρόμο μεν, αλλά κάτι κάνω τελείως λάθος δε. Δεν ξέρω εάν πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις στο ZTE ή κάτι σε αυτό της γραμμής, ή να αντιγράψω κάτι από το ένα στο άλλο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχω το PC στις CloudFlare dns (1.1.1.1) ρυθμίσεις ιντερνετ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να προτείνει κάτι; Η ΖΤΕ αρνείται να βοηθήσει καθώς πελάτη της θεωρεί την Vodafone και όχι εμένα. Η Vodafone αρνείται να βοηθήσει γιατί ετσί. 1
JPaxilleas Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Πως θα αποκτήσουν πρόσβαση όταν ο router του παρόχου έχει IP 192.168.2.1 και τα PC σου 192.168.1.3 και 192.168.1.4; Αφού δεν είναι στο ίδιο subnet. Θα πρέπει όλες οι IP να είναι στο ίδιο range (και με αυτή του router του παρόχου για να μη χρειαστεί να τον πειράξεις). Άλλαξε τις IPs manually στα PC να παίρνουν IPs στο 192.168.2.0 δηλαδή π.χ. 192.168.2.3 και 192.168.2.4 και δοκίμασε. Παράλληλα, στο ΖΤΕ θα πρέπει κάπου να ορίσεις το Gateway (που πρέπει να είναι η IP 192.168.2.1 του router του παρόχου). Στο routing option λογικά. Όλα τα παραπάνω εάν κατάλαβα σωστά τι έχεις κάνει. Για το 2 δε ξέρω. Πιθανώς να φταίει το firmware του ΖΤΕ. 1
P_Spiros Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 5/4/2024 στις 10:11 ΜΜ, JPaxilleas είπε Πως θα αποκτήσουν πρόσβαση όταν ο router του παρόχου έχει IP 192.168.2.1 και τα PC σου 192.168.1.3 και 192.168.1.4; Αφού δεν είναι στο ίδιο subnet. Θα πρέπει όλες οι IP να είναι στο ίδιο range (και με αυτή του router του παρόχου για να μη χρειαστεί να τον πειράξεις). Άλλαξε τις IPs manually στα PC να παίρνουν IPs στο 192.168.2.0 δηλαδή π.χ. 192.168.2.3 και 192.168.2.4 και δοκίμασε. Παράλληλα, στο ΖΤΕ θα πρέπει κάπου να ορίσεις το Gateway (που πρέπει να είναι η IP 192.168.2.1 του router του παρόχου). Στο routing option λογικά. Όλα τα παραπάνω εάν κατάλαβα σωστά τι έχεις κάνει. Για το 2 δε ξέρω. Πιθανώς να φταίει το firmware του ΖΤΕ. Φυσικά και δεν έκανα τίποτα από όσα περιγράφεις. Έχω Νέα! Δεν ξέρω καλά/ κακά ο χρόνος θα δείξει. Λοιπόν ετοιμάστηκα σήμερα να κάνω όλη την παραπάνω WAN διάταξη, και με fill-the-blanks βοήθεια από AI chat, για ακριβείς ρυθμίσεις. Προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Για κάποιο άγνωστο προς εμένα λόγο, χωρίς καμία αλλαγή, κάνω την hardware συνδεσμολογία με καλώδια και σχεδόν όλα λειτουργούν άψογα αυτόματα! Από την λίστα με τα προβλήματα: Ότι καρφώνεται στο bridge, πιάνει internet με σωστή ταχύτητα (2 PC με ethernet). Μπαίνω σε ΟΛΑ τα site χωρίς πρόβλημα. ..ΚΑΨΙΜΟ.. ..και μπαίνω στο 3. που έχει το μυστήριο. Το πρόβλημα ήταν ότι έμπαινα στο bridge router ZTE (192.168.1.1) αλλά όχι στο γραμμής H300s (192.168.2.1). Σήμερα έχω το ανάποδο: Μπαίνω στο γραμμής H300s (192.168.2.1), αλλά δεν βρίσκω με τίποτα το bridge router ZTE! Τί ipconfig, τί arp -a, τί Advanced IP Scanner και Angry IP Scanner, χρησιμοποίησα, το bridge ZTE δεν φαίνεται πουθενά στο δίκτυο! Φυσικά και δεν είναι listed ούτε στο διαχειριστικό του H300s. Το αστείο είναι ότι στο διαχειριστικό του H300s δεν φαίνεται το PC μου, αλλά φαίνεται το laptop της δίπλα ethernet εξόδου ... Προς το παρόν δεν με ενοχλεί σε κάτι, αλλά εάν δεν καταλαβαίνω κάπως τι παίζει, δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αύριο θα έχουμε αλλαγές, οπότε έλεγα να στήσω το δίκτυο σωστά, όπως πρότεινε ο φίλος. 1
JPaxilleas Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 42 λεπτά πριν, P_Spiros είπε Φυσικά και δεν έκανα τίποτα από όσα περιγράφεις. Έχω Νέα! Δεν ξέρω καλά/ κακά ο χρόνος θα δείξει. Λοιπόν ετοιμάστηκα σήμερα να κάνω όλη την παραπάνω WAN διάταξη, και με fill-the-blanks βοήθεια από AI chat, για ακριβείς ρυθμίσεις. Προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Για κάποιο άγνωστο προς εμένα λόγο, χωρίς καμία αλλαγή, κάνω την hardware συνδεσμολογία με καλώδια και σχεδόν όλα λειτουργούν άψογα αυτόματα! Από την λίστα με τα προβλήματα: Ότι καρφώνεται στο bridge, πιάνει internet με σωστή ταχύτητα (2 PC με ethernet). Μπαίνω σε ΟΛΑ τα site χωρίς πρόβλημα. ..ΚΑΨΙΜΟ.. ..και μπαίνω στο 3. που έχει το μυστήριο. Το πρόβλημα ήταν ότι έμπαινα στο bridge router ZTE (192.168.1.1) αλλά όχι στο γραμμής H300s (192.168.2.1). Σήμερα έχω το ανάποδο: Μπαίνω στο γραμμής H300s (192.168.2.1), αλλά δεν βρίσκω με τίποτα το bridge router ZTE! Τί ipconfig, τί arp -a, τί Advanced IP Scanner και Angry IP Scanner, χρησιμοποίησα, το bridge ZTE δεν φαίνεται πουθενά στο δίκτυο! Φυσικά και δεν είναι listed ούτε στο διαχειριστικό του H300s. Το αστείο είναι ότι στο διαχειριστικό του H300s δεν φαίνεται το PC μου, αλλά φαίνεται το laptop της δίπλα ethernet εξόδου ... Προς το παρόν δεν με ενοχλεί σε κάτι, αλλά εάν δεν καταλαβαίνω κάπως τι παίζει, δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αύριο θα έχουμε αλλαγές, οπότε έλεγα να στήσω το δίκτυο σωστά, όπως πρότεινε ο φίλος. Με έκαψες και μένα 🤣. Αυτά θέλουν υπομονή και δοκιμές. Είναι επίσης άλλο να τα βλέπεις μπροστά σου καθώς και τις ρυθμίσεις τους και άλλο να τ αμεταφέρεις. Όταν έχεις χρόνο κάνε τα σιγά σιγά και σωστά. 1
Jimis202 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 5/4/2024 στις 6:13 ΜΜ, P_Spiros είπε Η Vodafone αρνείται να βοηθήσει γιατί ετσί. Έχει κάποιους μήνες που η Vodafone έχει προσθέσει όρο συμβολαίου πως όταν διακόψεις δικαιούσαι να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σου ξεκλειδώσουν τον εξοπλισμό. https://www.vodafone.gr/files/1490810422172-genikoi-oroi-paroxis-vodafone-home-november-23-STD).pdf Αναφορά σε κείμενο 3,2 ... Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης, ο Πελάτης δύναται να λάβει πληροφορίες σχετικά με το ξεκλείδωμα του Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού που έχει λάβει από την Εταιρεία καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Φαντάζομαι όμως πως ο συγκεκριμένος όρος δε θα μπορεί να εφαρμοστεί αναδρομικά για προγενέστερο εξοπλισμό και συμβάσεις. Ειδικά αν ο εξοπλισμός αυτός είναι κατηργημένος και end of life όπως για το H267N, για το οποίο τελευταίο firmware update κυκλοφόρησε το Γενάρη του 2022 και από τότε έχει αντικατασταθεί από νεότερα ρούτερ όπως το H268Q. 1
P_Spiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 @Jimis202. Thanx for the tip. Θα ρωτήσω. Πρακτικά πάντως την δουλειά μου την έκανα. Από ότι διάβασα, η πλειοψηφία των modem-routers (φυσικά και κυρίως τα φτηνά) που μπαίνουν σε bridge mode αυτομάτως χάνουν την πρόσβαση σε GUI καθώς πλέον γίνονται διαβιβαστικά μηχανίματα. Για να αλλάξεις κάτι πρέπει να κάνεις reset στο μηχάνιμα, να το συνδέσεις μόνο του στον υπολογιστή και να το ξαναστήσεις. Δεν έχει μικροδιορθώσεις. Με τα settings από το προηγούμενο post εμένα δουλεύει μια χαρά. Υποθέτω ότι κάποιο restart δεν θα έκανα στο κεντρικό ρούτερ, οπότε τα έκαψε με τις ip στην αχή πριν στρώσει μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα