Basilisvirus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω αυτο το ρουτερ: ZXHN H267N V1.0 νομιζω ειναι ZTE κιολας, μου το εδωσε η cyta μολις εγινα συνδρομητης. Θελω να ενεργοποιησω το Qos αλλα δεν υπαρχουν οι επιλογες που βλεπω στα βιντεο tutorials... Σκεφτηκα οτι ισως θελει firmware update αλλα δεν υπαρχει ουτε αυτη η επιλογη, οπως τα δειχνουν τα tutorials. Καπου σε αυτο το φορουμ διαβασα οτι Χρειαζεται να μπω με κωδικο root, απο κει θα εχει τη ρυθμιση. Ποιος ειναι ο κωδικος root σε αυτη τη τπεριπτωση? Αρα τι κανω? Στο screenshot 1 επρεπε να εχει την επιλογη update η firmware και στην εικονα 2 το Qos setting Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Basilisvirus
CNT-FAI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 15 minutes ago, Basilisvirus said: Εχω αυτο το ρουτερ: ZXHN H267N V1.0 νομιζω ειναι ZTE κιολας, μου το εδωσε η cyta μολις εγινα συνδρομητης. Θελω να ενεργοποιησω το Qos αλλα δεν υπαρχουν οι επιλογες που βλεπω στα βιντεο tutorials... Σκεφτηκα οτι ισως θελει firmware update αλλα δεν υπαρχει ουτε αυτη η επιλογη, οπως τα δειχνουν τα tutorials. Καπου σε αυτο το φορουμ διαβασα οτι Χρειαζεται να μπω με κωδικο root, απο κει θα εχει τη ρυθμιση. Ποιος ειναι ο κωδικος root σε αυτη τη τπεριπτωση? Αρα τι κανω? Στο screenshot 1 επρεπε να εχει την επιλογη update η firmware και στην εικονα 2 το Qos setting Πάρε την τεχνική αρχικά και ρωτά τους μπας και στο δώσουν. Αν όχι το ψάχνουμε.
geioannou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 εδω και καιρο το ψαχνουμε και απο αλλες εταιριες που το δίνουν αυτο.....
bill2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η vodafone που δίνει το zte zxhn h267a αλλά δεν δίνουν κωδικό Για αυτό της cyta δοκίμασε τα εξής αν δουλέψουν οκ Username:CytaAdmRes Password:cyt@_T3ch_$upp0rt Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από bill2015 1
Basilisvirus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Παπαρια δε δουλεψε... Τωρα η μας κανουν τη ζωη δυσκολη η δεν υπαρχει το Qos ουτε το manual update firmware ε αυτο το πραγμα
bill2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ισως γτ είναι voip router για αυτο είναι κλειδωμένο τι να πείς
FoxDie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το CytaAdmRes υπάρχει σαν account αλλά δεν δέχεται το password στο δικό μου. (το δοκίμασα στο telnet που έχει ανοιχτό) Αν έχει κανένας ιδέα για το password μοιραστείτε ελεύθερα Edit: άκυρο απλά το έβαζα λάθος. Στο telnet μπαίνει μια χαρά Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από FoxDie
ZaFX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 2:12 ΠΜ, FoxDie είπε Το CytaAdmRes υπάρχει σαν account αλλά δεν δέχεται το password στο δικό μου. (το δοκίμασα στο telnet που έχει ανοιχτό) Αν έχει κανένας ιδέα για το password μοιραστείτε ελεύθερα Edit: άκυρο απλά το έβαζα λάθος. Στο telnet μπαίνει μια χαρά Σας λειτουργεί ακόμη το telnet; Νομίζω πριν λίγες μέρες έκανε αναβάθμιση λογισμικού η CYTA στα συγκεκριμένα router στην έκδοση V1.0.0T12_CYTA και μεταξύ άλλων απενεργοποίησε το telnet. Ένα καλό είχε αυτό το router και το κατήργησαν.
FoxDie Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ZaFX είπε Σας λειτουργεί ακόμη το telnet; Νομίζω πριν λίγες μέρες έκανε αναβάθμιση λογισμικού η CYTA στα συγκεκριμένα router στην έκδοση V1.0.0T12_CYTA και μεταξύ άλλων απενεργοποίησε το telnet. Ένα καλό είχε αυτό το router και το κατήργησαν. Καλό για σένα, κακό για το μέσο χρήστη
diode_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα, σχετικά με το update του firmware κατάφερες να το κάνεις; Γιατί έχω και εγω το ίδιο router απο cyta και δεν κάνει authentication όταν το συνδέω σε αλλον πάροχο. Μάλλον είναι "κλειδωμένο" και σκεφτόμαι να περάσω το firmware ξανά (μπας και διαγραφούν οι ρυθμισεις που είχαν γίνει απο cyta).
Charus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Katebase apo Nirsoft to RouterPassView Kane backup to configuration tou router kai anoikse to me to programma. Meta psakse se olo auto to katebato pou 8a sou bgalei gia root account. Me auton ton tropo brhka root account gia to ZXHN H267A 1
devill0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Η vodafone που δίνει το zte zxhn h267a ο κωδικος root είναι $Extra,ODP0ptiOns$987%
M@dB0x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 To routerpassview εχει βγαλει καινουργια εκδοση που συμπεριλαμβανει πολλα καινουργια μοντελα. Δε κανετε ενα κοπο μηπως και σας το δειχνει?
devill0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 10/2/2019 στις 2:28 ΠΜ, devill0 είπε Η vodafone που δίνει το zte zxhn h267a ο κωδικος root είναι $Extra,ODP0ptiOns$987% Ανανεώθηκε ο κωδικός πλέον είναι 2?w{(h:^6gr7yA)5
Console Master0 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το ρούτερ ZTE ZXHN H267A V1.0 και δουλεύουν τα παρακάτω: username: root password: $Extra,ODP0ptiOns$987% Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Console Master0 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα