Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Με πήρε η μάνα μου πριν απο λίγο τηλέφωνο (απο το σταθερό), να μου ότι έβγαλε τον κωδικό κλειδώματος που είχε, έβαλε μοτίβο και τώρα δεν το θυμάται. Το κινητό είναι MOTO E 2nd gene, δεν είναι rooted, έχει λογαριασμό Google πάνω, με το όνομά της, κωδικό κτλ. Απλά δεν ξεκλειδώνει η οθόνη.

Υποθέτω με Factory reset να έστρωνε, αλλά δεν θέλει να χάσει όλα τα αρχεία της.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GianniSM είπε

Μπορεί να γίνει reset μέσω του gmail

Ο κωδικός κλειδώματος της συσκευής; Μπορείς να μου πεις πως; 

Έχω iphone και δεν μπορώ να τα δοκιμάσω εγώ, και η μάνα μου είναι χιλιόμετρα μακριά.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Με πήρε η μάνα μου πριν απο λίγο τηλέφωνο (απο το σταθερό), να μου ότι έβγαλε τον κωδικό κλειδώματος που είχε, έβαλε μοτίβο και τώρα δεν το θυμάται. Το κινητό είναι MOTO E 2nd gene, δεν είναι rooted, έχει λογαριασμό Google πάνω, με το όνομά της, κωδικό κτλ. Απλά δεν ξεκλειδώνει η οθόνη.

Υποθέτω με Factory reset να έστρωνε, αλλά δεν θέλει να χάσει όλα τα αρχεία της.

Καμία ιδέα;

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησα τι έγινε, μου λένε, "είναι παλιό κινητό, δεν γίνονται αυτά".

Είναι δυνατόν ρε παιδιά; Δεν είναι τόσο παλιό.

Δημοσ.

παιδια εχω  το Samsung j7  2016 και εχω ξεχασει  τον κωδικο και δεν ξερω πως να το ανοιξω

μπορει καποιος να μου πει τι να κανω

Δημοσ.

Offtopic..   Αυτο το "εχω ξεχασει τον κωδικο μου", με αφηνει εκπληκτο... Υπαρχουν παμπολλα θεματα εδω σαν αυτο... Θα ρωτησω ομως... Τον κωδικο της καρτας αναληψεως,τον ξεχνατε;;;;;

Δημοσ.
6 hours ago, billtheking said:

παιδια εχω  το Samsung j7  2016 και εχω ξεχασει  τον κωδικο και δεν ξερω πως να το ανοιξω

Ποιος το κλαίει Μπίλαρε;

Screenshot_7.jpg

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Ποιος το κλαίει Μπίλαρε;

Screenshot_7.jpg

Τι υπονοείς συνηθη υποπτε;;;. Οτι μπορει να ειναι....ohh god i can't even spell it.... Μπααα... Ασχετιλα μυριζομαι αν το εθεσε και στα γουιντοους

Δημοσ.
7 minutes ago, tsilitheo1 said:

Τι υπονοείς συνηθη υποπτε;;;. Οτι μπορει να ειναι....ohh god i can't even spell it.... Μπααα... Ασχετιλα μυριζομαι αν το εθεσε και στα γουιντοους

Δεν είναι αυτό που νομίζεις :P αχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.
Στις 9/6/2018 στις 12:41 ΠΜ, tsilitheo1 είπε

Offtopic..   Αυτο το "εχω ξεχασει τον κωδικο μου", με αφηνει εκπληκτο... Υπαρχουν παμπολλα θεματα εδω σαν αυτο... Θα ρωτησω ομως... Τον κωδικο της καρτας αναληψεως,τον ξεχνατε;;;;;

Nαι και αυτό γίνεται, φίλος με πτυχίο αρχαιολογίας πανέξυπνο σαν άτομο έχει μια έξαιρετικά σπάνια μαθησιακή δυσκολία νομίζω dyscalculia ή κάπως έτσι και ξεχνά τα νούμερα σχεδόν με το που τα γράφει, μόνο αν τα έχει σε χαρτάκι και δεν βιάζεται είναι δυνατό να ολοκληρώσει οτιδήποτε περιλαμβάνει νούμερα, μέχρι και το pin του κινητού, περιττό να αναφέρω οτι προ 20ετίας που δεν υπήρχε αυτή η διάγνωση όλοι οι "σχετικοι" στο σχολείο τον χαρακτήριζαν φυγόπονο, τεμπέλη με τα μαθηματικά, μπλα μπλα...αρκεί νομίζω 

Δημοσ.
Στις 8/6/2018 στις 7:38 ΜΜ, billtheking είπε

Πατα στο youtube j7 2016 frp talkback method

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...