Προς το περιεχόμενο

europaiko eshop gia hardware?

Dreamcatcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι το http://www.overclockers.com. ¨Εχω παραγγείλει 2-3 φορές και είναι αξιόπιστο και γρήγορο. Αλλά έχει ενα κακό, δεν μπορείς να παραγγείλεις πράγματα που ζυγίζουν πάνω απο 2-3κιλά. Για να το κάνεις αυτό θέλει ενα ιδιαίτερο τρόπο και δεν το έχω κάνει ποτέ.

Παραγγέλνεις με πιστωτική κάρτα και σου στέλνει και απόδειξη. Ρίχτου μια ματιά!!!

Δημοσ.
και απο τιμές ? αξίζει ?

άσχετο...

πόσο ζυγίζει περίπου ένα dvd-r ?

Έχει πολύ καλές τιμές, εχω αγοράσει απο εκεί cpu, motherboard και καλώδια. Κάποιοι φίλοι μου πολλά περισσότερα. Ειδικά motherboards και cpu's θα βρείς μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα.

Ενα DVD μαζί με το κουτί του δεν νομίζω οτι ζυγίζει πάνω απο μισό κιλό.

Δημοσ.
και απο τιμές ? αξίζει ?

άσχετο...

πόσο ζυγίζει περίπου ένα dvd-r ?

Έχει πολύ καλές τιμές' date=' εχω αγοράσει απο εκεί cpu, motherboard και καλώδια. Κάποιοι φίλοι μου πολλά περισσότερα. Ειδικά motherboards και cpu's θα βρείς μεγάλη διαφορά με την Ελλάδα.

Ενα DVD μαζί με το κουτί του δεν νομίζω οτι ζυγίζει πάνω απο μισό κιλό.[/quote']

DVD-R συσκεύη έτσι ... όχι dvd-r δίσκος... :o

Δημοσ.

Den mporw na katalabw pws briskete oti to http://www.overclockers.co.uk einai f8hno magazi! Gia paradeigma to to LG 4081B to retail 8a sou stoixisei 160 eurw me ta metaforika enw to e-shop to exei 140 + 5-10 Eurw metaforika 150. Giati na to parw apo to overclockers? Nomizw oti den sumferei to overclockers me tipota, gia kapoion pou 8a agorasei apo Ellada! An kanw la8os peite to!

Δημοσ.

episis iparxei to 8ema tis egiisis..an xalasei 8a prepei na to steileis piso ston overclokers kai na to pareis piso me dika sou eksoda...(isos na kaliptoun ta eksoda epistrofis alla den einai sigouro)

vevaia an pareis plextor eisai kalimenos giati i plextor exei return policy meso DHL kai to stelneis kateu8eian stin plextor alla gia ola ta ipoloipa??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...