Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον μετα το update που εκανα στα win10 εχω θεμα με κολληματα.......ξαφνικα μου κολλαει για 10-15 δευτερολπτα κ δεν πατιετε κανενα κουμπι ουτε αντιδρα το ποντικι ενω σερφαρω κ μετα επανερχετε απο μονο του........εχω θεμα κ στο youtube κολλαει το βιντεο κ επανερχετε μετα απο 10-15 δευτερολεπτα ακομη κ στο kodi......παρακαλω αν γνωριζει καποιος πως μπορω να τον επαναφερω η υπαρχει καποιος οδηγος ας μου στειλει......πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεματα κ ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο που γινετε.....ευχαριστω εκ τον προτερων

Επεξ/σία από Stilgreg80
Δημοσ.

Αν στο System Restore έχει δημιουργηθεί κάποιο Point με προηγούμενη ημερομηνία από αυτήν της αναβάθμισης το κάνεις restore. Πριν από κάθε αναβάθμιση ή ανά τακτικά χρονικά διαστήματα να δημιουργείς restore Point. Λύνουν πολλά προβλήματα.

2η λύση με την χρήση DISM

https://www.kapilarya.com/how-to-use-dism-to-manage-feature-updates-in-windows-10

3η λύση φορματ.

Δημοσ.

τελικα πηγα να κανω system restore, πηγα να το επαναφερω πριν το windows update.....εκανε λιγη ωρα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εγινε......κ μολις μπηκα να σερφαρω κ στο youtube ως δια μαγειας δουλευει οπως πρεπει κ οπως δουλευε πριν.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...