Stilgreg80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον μετα το update που εκανα στα win10 εχω θεμα με κολληματα.......ξαφνικα μου κολλαει για 10-15 δευτερολπτα κ δεν πατιετε κανενα κουμπι ουτε αντιδρα το ποντικι ενω σερφαρω κ μετα επανερχετε απο μονο του........εχω θεμα κ στο youtube κολλαει το βιντεο κ επανερχετε μετα απο 10-15 δευτερολεπτα ακομη κ στο kodi......παρακαλω αν γνωριζει καποιος πως μπορω να τον επαναφερω η υπαρχει καποιος οδηγος ας μου στειλει......πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεματα κ ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο που γινετε.....ευχαριστω εκ τον προτερων Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Stilgreg80
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Του Απριλίου την μεγάλη αναβάθμιση.... Την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Αν στο System Restore έχει δημιουργηθεί κάποιο Point με προηγούμενη ημερομηνία από αυτήν της αναβάθμισης το κάνεις restore. Πριν από κάθε αναβάθμιση ή ανά τακτικά χρονικά διαστήματα να δημιουργείς restore Point. Λύνουν πολλά προβλήματα. 2η λύση με την χρήση DISM https://www.kapilarya.com/how-to-use-dism-to-manage-feature-updates-in-windows-10 3η λύση φορματ.
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Οκ ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω το απόγευμα....
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 τελικα πηγα να κανω system restore, πηγα να το επαναφερω πριν το windows update.....εκανε λιγη ωρα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εγινε......κ μολις μπηκα να σερφαρω κ στο youtube ως δια μαγειας δουλευει οπως πρεπει κ οπως δουλευε πριν.......
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μήπως δεν έφταιγε το update αλλά κάτι άλλο? Όπως π.χ. Υψηλή χρήση cpu?
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 δεν ξερω θα δειξει.....παντως δεν κανω κατι διαφορετικο τελευταια απο πριν.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα